Italien ferieboliger - Ferieboligweb.dk    Dejlige ferieboliger i Italien
Ferienhäuser Dänemark   Cottages rentals Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Forside   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os

Find private i Italien, Norditalien, Toscana, Rom, Sicilien m.fl.

Ferieboliger i Italien

Ferieboliger - klik:

Søg efter din feriebolig i Italien:

Feriebolig i Toscana

Populære feriebyer i Toscana

    Toscana og Umbria er et meget elsket område med smukke landskaber, dejlige strande, dejlig vin og smukke byer, bl.a. Firenze og Siena:

  • Elba
  • Firenze
  • Pisa
  • Siena
Feriebolig i Toscana

Byernes by - dejlige Rom

    Rom - byen over alle byer - er dejlig hele året med dens skønhed og mange seværdigheder

  • Rome - Viterbo - Cori

Privat udlejning af ferieboliger, villaer, ferielejligheder, byhuse, landhuse overalt i Italien, Norditalien, Toscana, Rom, Sicilien

Lej din private feriebolig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, landhus eller en feriebolig overalt i Italien.

Italien er et meget besøgt turistland, og det er ikke uden grund. Italien byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en ferie.

Italien byder på store variationer fra alperne med Tyrol i nord over Rom til Sicilien i syd

Naturskønne Garda Søen

Norditalien byder på store variationer fra de italienske alper med mange skisportssteder og private skihytter til leje til Po-sletten med de store og vidunderlige gamle renæssance byer med Venedig som toppunktet. Den flotteste by er Milano - en af Europas rigeste storbyer med masser af turistattraktioner - operaen, domkirken osv. Rigtig mange holder ferie ved de norditalienske søer, som Gardasøen, Comosøen m.fl. Her starter forsommeren tidlig. Man bliver aldrig mæt af Norditalien, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Den italienske riviera ligger ned til Middelhavet med et flot bjerglandskab i ryggen.

Smukke Toscana

Toscana byder på smukke landskaber og store vinområder, hvor nogle af de fineste vine i Verden laves. Firenze - den vidunderlige og smukke by med store kunstskatte og flotte bygninger - ligger midt i vinområdet og byder på mange ferieoplevelser.

I Toscana er der også andre kendte byer som Siena, Pisa og Lucca.

Umbria er et meget smukt område med mange kendte seværdigheder. Der findes mange feriehuse og agriturisme, agriturismo ferieboliger til privatudlejning.

Den spanske Trappe i Rom

Rom er altid et feriebesøg værd. Rom indeholder et væld af historiske seværdigheder. Du kan også her leje en privat ferielejlighed.

Længere syd på i SydItalien er Napoli og det pragtfulde område langs Amalfi-bugten. Ud for ligger øen Capri m.fl. Dette område er meget populært for sin skønhed, storslåede udsigter og behagelige klima med mange soldage. Her findes mange landhuse og agriturisme, agriturismo.

Den smukke ø med vidunderlige byer, smukke landskaber og flotte ruiner

Sicilien har alt til en rigtig god sommerferie. Her vulkanen Etna og en lang række fine feriebyer. De største på Sicilien er Palermo og Catania.

Overalt i Italien ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde den italienske varme med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, apartments og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhusfor 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt eller direkte ned til havet.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder langs hele kysten. Udover den pragtfulde badestand er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksus sommerhuse og feriehuse - til udlejning.

Italien er et perfekt sted for en golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet!

 

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |