Italien ferieboliger - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Cottages rentals Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Home   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os

Find private sommerhuse og ferieboliger i Norditalien ved Garda søen, Venedig, Verona, m.fl.

Privat udlejning af ferieboliger, villaer, ferielejligheder, byhuse, landhuse overalt i Norditalien, de italienske alper, ved Adriaterhavet, ved Lago di Garda og Lago di Como, m.fl.

Lej din private feriebolig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, landhus, agriturisme, agriturismo eller en feriebolig overalt i Norditalien.

Norditalien er et meget populært turistområde, og det er ikke uden grund. Norditalien byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en ferie.

Norditalien byder på store variationer fra alperne og Dolomitterne i nord over over Po-sletten med Milano til Adriaterhavet

De italienske alper indeholder mange dejlige skisportssteder og private skihytter eller alpehuse til leje. Her kan du også finde de bedste skilejligheder og alpehytter til privatudlejning.

Po-sletten rummer de store og vidunderlige gamle renæssance byer med Milano og Venedig som toppunkterne. Den flotteste by er Milano - en af Europas rigeste storbyer med masser af turistattraktioner - operaen, domkirken osv. På sletten og i Veneto finder du de gamle kulturbyer Verona med operaen i byens gamle arena, Vicenza og Padova, der altid er et besøg værd.

Rigtig mange holder ferie ved de norditalienske søer, som Gardasøen - Lago di Garda, Comosøen - Lago di Como, m.fl. Her starter foråret og forsommeren tidligt.

Langs Adriaterhavet ligger der en perlerække af fine badestrand og feriebyer som f.eks. Lidoen ved Venedig, Lido di Jessico, Ravenna, Cervia, Adriaterhavet, Chioggia og Rimini.

Man bliver aldrig mæt af Norditalien, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Overalt i Italien ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, apartments, agriturisme, agriturismo og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus for 4 tæt på badestrand og Adriaterhavet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt eller direkte ned til havet.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Norditalien er et perfekt sted for en golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet!

Ferieboliger i Italien
Ferieboliger i italienske byer
Klik på region og få alle ferieboliger:

Norditalien Toscana og Umbria Den italienske Riviera Rom og omegn Sardinien Syditalien Sicilien
Avanceret søgning efter feriehus:
Faciliteter:
 
Vælg landsdel i Italien: 


Personer:
Afstand til strand:
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Spa-bad
Swimmingpool
Sauna
Brændeovn
Internet - *dsl
Husdyr tilladt
Dejlige private ferieboliger til leje i Italien

Sommerferie i Italien

f.eks. ved Garda Søen, i Toscana eller Umbrien, i Rom eller på Sicilien - se Italien
Dejlige private ferieboliger til leje i Frankrig

Frankrig byder på alt

Lej et feriehus i f.eks. Provence, Sydfrankrig, Bretagne - se Frankrig
Dejlige private ferielejligheder til leje i Spanien

Sol hele året

Find solen i en feriebolig på Costa del Sol, Mallorca, Gran Canaria... - se Spanien
Dejlige private ferielejligheder til leje i Grækenland

Spændende ferie

Smukt ferieland, dejlige øer, venlige mennesker, solskin og strande..- se Grækenland
Oplev en dejlig ferie eller forlænget weekend i dejlige lejligheder på 6 fine feriecentre i Danmarks bedste natur. Slap af  med gåture på stranden, mange aktiviteter med bl.a. swimmingpools, aktivitetshal, minigolf m.m.

6 dejlige feriecentre

Hold ferie eller weekend med strand, badeland, aktiviteter, hygge... - Feriecenter...
Find et dejligt sommerhus eller en smukt beliggende stuga i Sverige

Garanti for resultat

Se hvordan du kan annoncere med garanti for et godt resultat... - se annonce tilbud
| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |