Italien ferieboliger - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Cottages rentals Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Forside   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os
 › 

Find private sommerhuse og ferieboliger i Norditalien ved Garda søen, Venedig, Verona, m.fl.

Ferieboliger i Italien
Ferieboliger i italienske byer

Ferieboliger - klik:

Søg efter din feriebolig i Italien:

Privat udlejning af ferieboliger, villaer, ferielejligheder, byhuse, landhuse overalt i Norditalien, de italienske alper, ved Adriaterhavet, ved Lago di Garda og Lago di Como, m.fl.

Lej din private feriebolig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, landhus, agriturisme, agriturismo eller en feriebolig overalt i Norditalien.

Norditalien er et meget populært turistområde, og det er ikke uden grund. Norditalien byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en ferie.

Naturskønne Garda Søen

Norditalien byder på store variationer fra alperne og Dolomitterne i nord over over Po-sletten med Milano til Adriaterhavet

De italienske alper indeholder mange dejlige skisportssteder og private skihytter eller alpehuse til leje. Her kan du også finde de bedste skilejligheder og alpehytter til privatudlejning.

Po-sletten rummer de store og vidunderlige gamle renæssance byer med Milano og Venedig som toppunkterne. Den flotteste by er Milano - en af Europas rigeste storbyer med masser af turistattraktioner - operaen, domkirken osv. På sletten og i Veneto finder du de gamle kulturbyer Verona med operaen i byens gamle arena, Vicenza og Padova, der altid er et besøg værd.

Rigtig mange holder ferie ved de norditalienske søer, som Gardasøen - Lago di Garda, Comosøen - Lago di Como, m.fl. Her starter foråret og forsommeren tidligt.

Venedig - byernes by

Langs Adriaterhavet ligger der en perlerække af fine badestrand og feriebyer som f.eks. Lidoen ved Venedig, Lido di Jessico, Ravenna, Cervia, Adriaterhavet, Chioggia og Rimini.

Besøg altid charmerende Venedig med de flotte og romantiske kanaler og den vidunderlige arkitektur over alt i byen med med Markuspladsen og Doge-paladset som de ubestridte højdepunkter. Køb verdens dyreste kop kaffe og drik den til lyden af live romantisk salonmusik.

Man bliver aldrig mæt af Norditalien, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Overalt i Italien ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, apartments, agriturisme, agriturismo og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus for 4 tæt på badestrand og Adriaterhavet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt eller direkte ned til havet.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Norditalien er et perfekt sted for en sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet!

 

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |