Frankrig ferieboliger - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Forside   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os

Find private sommerhuse og ferieboliger i Sydfrankrig, Lanquedoc-Roussillon, Auvergne, Bordeaux, Cahors og Pyrenæerne

Privat udlejning af ferieboliger, villaer, ferielejligheder, sommerhuse, byhuse, landhuse overalt i Sydfrankrig

Lej din private feriebolig i Sydfrankrig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus eller feriebolig overalt i Sydfrankrig.

Frankrig er det mest besøgte turistland i verden, og det er ikke uden grund. Sydfrankrig byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en dejlig og oplevelsesrig ferie.

Frankrig byder på store variationer fra den flade Rôhne-dal nordøst med de gamle romerske byer Nimes og Arles til Atlanterhavskysten i vest med vinområdet Bordeaux - og fra højlandet Auvergne i nord til Lanquedoc-Roussillon og Pyrenæerne i syd.

Hele Sydfrankrig er et meget smukt område med store flotte byer, hvor de største er Montpellier, Perpignan og Toulouse. Byerne indeholder en perlerække af seværdigheder og museer, og de har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Hele vejen fra La Camarquer ved Rhone-flodens udløb til den spanske grænse ligger mange dejlige byer med gode badestrande og fine feriehuse og ferielejligheder til privatudlejning.

Du finder her bl.a. St. Cyprien og Maureillas ved Perpignan, den store, historiske by nord for den spanske grænse. De moderne og store feriesteder Le Barcarès og Port-Barcarès ligger med moderne residenser helt med til den vidunderlige badestrand ved Middelhavet. Typisk findes der også feriehuse og villaer med swimmingpools overalt.

Lanquedoc og Auvergne langs kysten og områderne Dordogne og Cahors om og nord for Lot floden indeholder rigtig dejlige feriesteder med mange floder, gorger og hyggelige, sydfranske middelalderbyer. Byerne har typisk gamle gader og torve fyldt med nutidig aktivitet. Her kan du finde de allerbedste byhuse og ferielejligheder til privat udlejning.

Frankrig mest kendte vinområde ligger om vinbyen Bordeaux i Aquitaine. Det kæmpemæssige vinområde ligger næsten ud til Biscayen, der har en ubrudt række af fine feriebyer.

Områder i Pyrenæerne har 300 soldage om året, f.eks. Vernet les Bains og Jujols - Roquefort, der ligger vidunderligt for foden af bjergene.

Find også et feriehus i Montpezat - Prins Henriks hjemsted i det vidunderlige Cahors område. Floderne Lot og Dordogne slynger sig her i storslåede og spændende slugtdale eller gorger - skiftevis blidt og voldsomt.

Besøg også andre byer, f.eks. Aude, Beziers, Herault, Agde, Albi, Cahors, St. Cyprien, Maureillas, Jujols.

Sydfrankrig og i særlig grad Lanquedoc-Roussillon besøges hele året på ferie. Foråret kommer meget tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret. Også området ved foden af Pyrenæerne er meget populært for sin skønhed, storslåede udsigter og behagelige klima med mange soldage.

Aquataine der ligger ud til Biscayen har en lang række fine feriebyer og badesteder langs hele kysten. Den største er perlen Biarritz med mange fine sandstrande og et paradis for surfere.

Sydfrankrig har mange private ferieboliger til udlejning, det være sig villaer, rækkehuse, residencer, ferielejligheder, ferieapartments. Mange af Ferieboligwebs ferieboliger udlejes af danskere, der er bosat i Frankrig. De kan derfor være til stor hjælp på stedet.

Overalt i Sydfrankrig ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, chalet'er og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhusfor 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder langs hele kysten. Udover den pragtfulde badestand er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksus sommerhuse og feriehuse - til udlejning.

Sydfrankrig er et perfekt sted for en golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet!

Byer med ferieboliger
Ferieboliger i Frankrig
Find os på Facebook

Sommerhuse - klik:

Søg efter din feriebolig i Frankrig:

Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Dagens udvalgte sommerhuse i Sydfrankrig:

Vernet les Bains - Skønt hus med egen have i charmerende kurby, ...
Se sommerhuset i Vernet les Bains Skønt hus med egen have i charmerende kurby, i de østlige Pyrenæer, kun 50 km fra middelhavet. Super udsigt over bjerg og by. Til 6 personer. Gratis trådløst internet.
6 Personer Opvaskemaskine Vaskemaskine Ingen husdyr
Se mere...

Cahors - Smukt beliggende hus for 4 personer syd for ...
Se sommerhuset i Cahors Smukt beliggende hus for 4 personer syd for floden Lot, 25 km vest for Cahors i hjertet af vinlandet.
4 Personer 2 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Ingen husdyr 10000 m til Strand
Se mere...

Cahors - Castelnau-Montratier - Renoveret byhus til 4 personer smukt beligge...
Se sommerhuset i Cahors -  Castelnau-Montratier Renoveret byhus til 4 personer smukt beliggende med udsigt til byen og dalen og med solfyldt have og terrasse. Huset er beliggende 25 km syd for Cahors i hyggelig landsby og i naturskønt område. Hus i 2 plan med stue/køkken og 2 soveværelser.
4 Personer 2 Soveværelser Vaskemaskine Internet bredbånd Ingen husdyr
Se mere...

Cahors - Puylaroque - 2 velindrettede, nyrestaurerede byhuse. Et me...
Se sommerhuset i Cahors - Puylaroque 2 velindrettede, nyrestaurerede byhuse. Et med gårdhave, flot udsigt. 4-6 personer pr. hus. Mange gode udflugtsmuligheder.Badning. Golf. Tennis.
4 Personer Vaskemaskine Husdyr OK
Se mere...

Se flere ferieboliger i Sydfrankrig - find dem i søgefunktionen ovenfor.
| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |