Sommerhuse og ferieboliger - FerieboligWeb
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  
Forside   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os

Erfaringer med udlejning af feriebolig gennem Ferieboligweb

Sommerhuse Danmark
Feriebolig i Europa
Links for udlejere
Netværk af websites

Kunder udlejer mange uger med Ferieboligweb

Du kan selv få udlejningssuces med FerieboligWeb, der præsenterer ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger i Danmark og Europa på Internettet - med direkte kontakt mellem udbyder og lejer.

Vi har været på Internettet siden 1996 og har stadig kunder fra 1997.

Vore annoncører har gode erfaringer med Ferieboligweb, og mange har derfor flere annoncer.

De annoncerer, fordi det kan betale sig, og fordi de er tifredse med Ferieboligwebs service.

Udlejeres erfaringer

Du kan nedenfor læse om andres erfaringer. Du er velkommen til at rekvirere en referenceliste med tlf.nr., så du selv kan få uddybet nedenstående udlejeres erfaringer i dit eget område. Send en e-mail med dine sprøgsmål.

Vi har normalt ikke kontakt med vore annoncører, for siderne passer jo sig selv, men nu og da får vi kommentarer fra udlejere og andre. Nedenfor findes udvalgte citater, der giver et indtryk af tilfredsheden med annoncerne på FerieboligWeb.

Et godt tegn på tilfredshed er også den store gentegning af abonnement for annoncer. En typisk årsag til ophør er salg af sommerhus eller ønsket om ikke at udleje mere.

Mange annoncører har flere huse på nettet på grund af en effektiv og praktisk anonceringsform.

Du kan se vor webstatistik på den samlede webstatistik.

Har du selv råd til at lade være med at komme på Internettet med FerieboligWeb?

Udlejeres udsagn - spørg efter tel nr.:


Udlejer med hjemmeside i 11 år på Lolland i juli 2017: "Jeg har i den tid vi har brugt denne side været fuldt ud tilfreds. Vil takke dig for din altid hurtige respons når jeg har haft brug for support." Udlejer med lille annonce i Frankrig i maj 2017: "Jeg har været meget glad for jeres website."

Udlejer med lille annonce med link i Nordjylland i februar 2017: "Jeg har været MEGA tilfreds."

Udlejer med hjemmesider i 15 år i september 2016: "Vi har været glade for brug af Ferieboligweb og har og vil anbefale til andre. Tak for godt samarbejde."

Udlejer med hjemmeside på Fyn i 2 år i april 2016: "Jeg har været godt tilfreds."

Udlejer med hjemmeside på Falster i 1½ år i april 2016: "Vi har været utrolig glade for at udleje vores sommerhus igennem dig, det er gået rigtigt fint."

Udlejer med hjemmeside på Fyn i 7 år i januar 2016: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er rigtig fine. God hjemmeside til fornuftig pris."

Udlejer med hjemmeside på Djursland i 1 år i november 2015: "Har haft mange udlejninger, har fungeret perfekt, aldrig haft problemer. Skal nok anbefale Jer til de nye ejere."

Udlejer med hjemmeside ved Cahors i 18 år i oktober 2015: "Vi har haft meget gode erfaringer gennem mange år."

Udlejer med hjemmeside i Nordsjælland i 9 år i juli 2015: "Jeg siger tak for fin behandling og annoncering siden 2006."

Udlejer med hjemmeside på Djursland i 11 år i maj 2015: "Mine erfaringer med Ferieboligweb har været rigtig gode."

Udlejer med hjemmeside på Djursland i 14 år i marts 2015: "Jeg benytter lejligheden til samtidig at sige mange tak for perioden fra 2001, vi har haft hos Ferieboligweb.dk. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet - og ønsker dig og forretningen alt godt fremover."

Udlejer med 2 hjemmesider i 2 år i februar 2015: "Jeg er godt tilfreds med henvendelserne."

Udlejer med hjemmeside i Sydfrankrig i 10 år i november 2014: "Vi har været rigtig glade for sitet, det er virkelig godt. Tak for det."

Udlejer med hjemmeside i Vestjylland i 18 år i oktober 2014: "Nu har vi haft en hjemmeside hos jer i snart 18 år, og vi er vældig tilfredse stadig. "

Udlejer med hjemmeside på Djursland i 4 år i oktober 2014: "Tak for et fint samarbejde i år."

Udlejer med hjemmeside i Nordjylland i 4 år i september 2014: "Vi har været RIGTIG glade for hjemmesiden og anbefalet den til rigtig mange – det virker helt perfekt, der er ikke noget at sætte en finger på. "

Udlejer med hjemmeside i 5 år i Nordsjælland i juni 2014: "...vi er meget, meget glade for Jeres hjemmeside og formidlingen."

Udlejer med hjemmeside i Nordjylland i 5 år: "....jeg har været glad for go service og mange kunder."

Udlejer med lille annonce med link i Sydjylland i 1 år: "Vi har været fantastiske glade for hjemmesiden."

Udlejer med 3 små annoncer med link i 1½ år i august 2013: "Jeg har været godt tilfreds med alt."

Udlejer med 3 hjemmesider i Sydjylland i 16 år i april 2013: "Jeg kan kun sige det er ok, det ene hus er kun fri i uge 29 + 34 ellers er der ikke 1 dag fri før i okt.."

Udlejer med hjemmeside på Langeland i 1½ år i januar 2013: "Vi har været særdeles godt tilfredse. Dejligt at der sidder et levende og omhyggeligt meneske bag websiderne og følger med i, at alt er i orden."

Udlejer med hjemmeside i Østjylland i 12 år i november 2013: "Tak for et fint år. ."

Udlejer med lille annonce med link i Vestjylland i 9 år i september 2012: "Vi har mange sommerhusgæster, også fra Tyskland, ved at være på nettet, så vi er tilfredse med vores udlejning."

Udlejer med hjemmeside i 7 år på Djursland i september 2012: "Mine erfanger med Ferieboiligweb er Supergode."

Udlejer med hjemmeside i 6 år i Nordjylland i september 2012: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er Super."

Udlejer med 2 hjemmesider i 12 år i juli 2012: "Jeg er ganske tilfreds - det ser rigtig godt ud."

Udlejer med hjemmeside i et år i Nordsjælland i juli 2012: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er rigtig fine."

Udlejer med lille annonce med link i Sydfrankrig i 2 mdr. i juni 2012: "Ellers virker det fint og der er kommet reservationer, saa tak!"

Udlejer med lille annonce i Østjylland i april 2012: "Tak for samarbejdet, hvilket vi har været godt tilfredse med."

Udlejer med 2 sommerhuse gennem 4 år i Nordjylland i april 2012: "Jeg synes at det er fedt med det nye google maps kort over sommerhuse i specifikke områder."

Udlejer med lille annonce på Djursland i januar 2012: "Ferieboligweb fortjener ros for stor synlighed på nettet..."

Udlejer med lille annonce i et år i Nordsjælland i januar 2012: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er rigtig gode. Et enkelt og let koncept."

Udlejer med lille annonce på Møn i ½ år i december 2011: "ros, ros til de nye tiltag. Jeg har været godt tilfreds med året 2011 og synes det er fint at I ikke sidder "på hænderne" men udvikler "produktet" med nye tiltag. "

Udlejer med hjemmeside på Djursland i 12 år i november 2011: "Jeg benytter lejligheden til samtidig at sige mange tak for perioden, vi siden 1999 har haft hos Ferieboligweb.dk. Dengang var det er relativt nyt site - men jeg/vi har gjort hvad vi kunne for at skabe interesse om sitet. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet - og ønsker dig og forretningen alt godt fremover."

Udlejer med hjemmeside i 10 år i Frankrig: "Jeg har lige anbefalet et par at annoncere deres hus i sydfrankrig, på jeres hjemmeside."

Udlejer med hjemmeside i 7 år på Fyn i oktober 2011: "Vi har haft gode erfaringer med udlejning via hjemmesiden."

Udlejer med hjemmeside i Nordsjælland i 7 år i oktober 2011: "Vi har været meget glade for at være på jeres hjemmeside. Vi har fået gode svar når vi har spurgt og vi ved vi har fået andre udlejere til at få deres udlejet gennem jer."

Udlejer med hjemmeside ved Barcelona i 9 år i september 2011: "..vi har vaeret meget glade for vort samarbejde i den forloebne tid."

Udlejer med hjemmesiden i Nordjylland i 4 år i september 2011: "Tak for det gode samarbejde vi har haft. Der har været god søgning på hjemmesiden."

Udlejer med 2 annoncer på Falster gennem 3 år i august 2011: "Jeg har rigtig gode erfaringer med Ferieboligweb og får uploadet et nyt hus i efteråret."

Udlejer med lille annonce i København i 3 år i august 2011: "Jeg vil fortsat anbefale siden til andre, for den virker! :-)"

Ny udlejer med hjemmeside i maj 2011: "Tusind tak for fin og prof. vejledning."

Udlejer med hjemmeside på Fyn i 4 år i maj 2011: "Vi er meget tilfredse og glade for vores samarbejde."

Udlejer med hjemmeside i Nordjylland i 3 år i april 2011: "Hvis vi igen vil begynde at leje ud, er det helt sikkert, det bliver igennem jer."

Udlejer med hjemmeside i 2 år i Nordjylland i april 2011: "Jeg er meget tilfreds med at ligge på sitet."

Udlejer med 2 hjemmesider på Lolland i 13 år i februar 2011:
"Undertegnede har 2 huse på Ferieboligwebs hjemmeside, hvilket fungerer perfekt."

Udlejer med lille annonce med link på Mols i 4 år i november 2010:
"Jeg er meget glad for at have min rubrikannonce hos jer."

Udlejer med hjemmeside i Nordjylland i 4 år:
"Vi takker for de år vi har brugt jer med stor tilfredshed."

Udlejer med hjemmeside på Djursland i 2 år i aug 2010:
"...vil jeg sige tak for et godt samarbejde, det er uhyre nemt og overskueligt at være tilknyttet Ferieboligweb som udlejer, og fin service fra din side. Jeg har været meget tilfreds med udlejningen og antallet af henvendelser i den periode, jeg har været tilknyttet."

Udlejer med hjemmeside i Nordjylland i 9 år i maj 2010:
"...og jeg har iøvrigt en fin udlejning, ligesom vi igen i år har fundet vores feriebolig i Italien på Ferieboligweb. Vi reklamerer gerne overfor familie og kollegaer, dem der har brugt hjemmesiden har været særdeles tilfredse."

Udlejer med 3 hjemmesider i Spanien i 14 år i maj 2010:
"Det går godt med udlejningen. Hvad angår lejligheden i .... har jeg kun 1 uge ledig i år. Det er rekord."

Udlejer med lille annonce med link i Sønderjylland i 4 år i februar 2010:
"Jeg har en link fra jeres hjemmeside og må sige, at det virker rigtig godt..."


Udlejer med lille annonce med link på Djursland i 7 år i juni 2017: "Det har været en god måde at udleje huset gennem jer og jeg vil fortsat anbefale det til andre."

Udlejer med hjemmeside i Sydfrankrig i 8 år i september 2016: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er udmærkede. Vi har haft den udlejning som vi ønskede."

Udlejer med hjemmeside over 11 år i Frankrig i april 2016: "Jeg har været kunde siden 2005 og har været tilfreds med både synlihed og brugervenlighed. Tak for det."

Udlejer med hjemmeside på Langeland gennem 6 år i januar 2016: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er meget gode. Vi har været meget tilfredse."

Udlejer med hjemmeside på Sjælland gennem 3 år i november 2015: "Mine refaringer med Ferieboligweb har været super."

Udlejer med lille annonce på Falster i 4 år i november 2015: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er meget fine."

Udlejer med lille annonce med link i 5 år i Vestjylland: "Vi har været godt tilfreds med ferieboligweb. Har haft god udlejning med gode lejere."

Udlejer med hjemmeside i Nordsjælland i 10 år i juli 2015: Mine erfaringer "er virkelig gode - og god hjælp at hente."

Udlejer med en lille annonce i Frankrig i 10 år i maj 2015: "Vil blot sige at i de år vi har haft det lejet ud har det fungeret rigtig fint..."

Udlejer med 3 små annoncer i Jylland i 3 år i maj 2015: "Jeg anbefaler også Ferieboligweb rundt omkring, for jeg er meget tilfreds."

Udlejer med hjemmeside i Nordsjælland i 15 år i maj 2015: "Lad mig først og fremmest takke dig mange gange for al din hjælp gennem årene – det har været en stor glæde og god indtjening at være på din hjemmeside. Jeg vil med glæde anbefale dig til andre. TAK."

Udlejer med 2 huse i 17 år i februar 2015: "Ros til dig og Ferieboligweb. Udlejningen i år går strygende."

Udlejer med lille annonce med link i Vestjylland i 13 år i november 2014: "Jeg har været meget tilfreds med Ferieboligweb. Hvis sommerhuset igen skal udlejes bliver det gennem Ferieboligweb."

Udlejer med 2 hjemmesider på Djursland i 11 år i oktober 2014: "Jeg er stadig glad for mine hjemmesider :)"

Udlejer med hjemmeside i 2 år i Nordsjælland i oktober 2014: "Vi takker for effektiv udlejning i den periode vi har gjort brug af jer."

Udlejer med 4 hjemmesider i 14 år i Vestjylland i september 2014: "Jeg er meget tilfreds med udlejningen via ferieboligweb og vil gerne fortsætte med at annoncere familiens 4 huse."

Udlejer med 2 hjemmesider i 15 år på Bornholm i spetember 2014: "2014 har været rigtig godt, takket være hjemmesiden."

Udlejer med hjemmeside i 3 år på Falster i september 2013: "Vi har ... været meget tilfredse med Ferieboligweb."

Udlejer med lille annonce med link i Sverige i maj 2013: "Jag ska inte fortsätta med uthyrningen och tackar därför för den här tiden. Ni har varit en bra hjälp och jag har fått många kunder tack vare er sajt."

Udlejer med lille annonce med link i Østjylland i 8 år i januar 2013: "Jeg har været rigtig godt tilfreds med Ferieboligweb."

Udlejer med lille annonce i Italien i ½ år i december 2012: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er gode... vi kunne have lejet flere uger ud, hvis vi havde været tidligere ude. De fleste har også spurgt, om de kunne leje igen."

Udlejer med hjemmeside i Østjylland i 2 år i december 2012: "Fire uger er lejet ud (til næste år), så det er det er da ikke så dårligt. "

Udlejer med hjemmeside i Nordjylland i 1 år i oktober 2012: "Vi har været super glade for det. Fin og let udlejning."

Udlejer med lille annonce på Fyn i 1 år i sptember 2012: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er gode - mange henvendelser."

Udlejer med en hjemmesidei Nordjylland i 3 år i september 2012: "Vi er godt tilfredse med systemet."

Udlejer med lille annonce i Nordjylland i 1 år i juli 2012: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er meget gode med en god udlejning til følge også på den korte bane."

Udlejer med 2 små annoncer med link i Vestjylland gennem 13 år i juli 2012: "Jeg har i mange år annonceret på din hjemmeside og er vældig godt tilfreds med det."

Udlejer med annoncer i Frankrig i 13 år i juni 2012: "Jeg tror jeg var blandt dine første kunder for mange år siden, og jeg har været meget tilfreds med resultatet af de annoncer jeg har haft hos dig."

Udlejer med hjemmeside i 7 år i Nordjylland i januar 2012: "Et Godt Nytår med tak for det gamle år, som har været et kanon godt år. Det nye ser allerede lovende ud. Vi takker for godt samarbejde med en god portal med gode tips osv. "

Udlejer med 2 hjemmesider i 5 år i Nordjylland i november 2011: "...jeg er ovenud tilfreds med din (vores) hjemmeside."

Udlejer med hjemmeside i 10 år i Nordjylland i oktober 2011: "For os har 2011 været helt forrygende. Antal besøgende på siden er dalet en smule, til gengæld har vi haft den bedste udlejning nogensinde. Vi er selv overraskede over denne udlejning, men vi følger dine gode råd for udlejere og sørger selv for at være servicemindede over for lejerne. Vi har kun lejere gennem Ferieboligweb, en del er gengangere, men mange prøver for første gang privat udlejning. Sæson 2012 er allerede nu så småt igang og tegner tilfredsstillende."

Udlejer med lille annonce med link i 3 år i Nordsjælland i september 2011: "Tak for god behandling – jeg har fået rigtig mange forespørgsler, så det har virket! Har anbefalet din side til flere andre."

Udlejer med feriehus i Cahors siden 2002 i september 2011: "Det er/har i øvrigt været en fortrinlig udlejningssæson med lutter tilfredse gæster."

Udlejer med hjemmeside i ½ år i Nordsjælland i august 2011: "Det har været godt. Utrolig hjælpsom mand."

Udlejer med hjemmeide i 5 år i Østjylland: "Jeg har været glad for at være med på Ferieboligweb ..."

Udlejer med lille annonce i 2 år i København i aug 2011: "Gode erfaringer! Jeg har fået mange henvendelser og har anbefalet den til mange."

Udlejer med hjemmeside i 4 år i Frankrig i maj 2011: "Det har været rigtig godt at annoncere gennem ferieboligweb."

Udlejer med lille annonce med link i Frankrig i 3 måneder: "Jeg er en ny glad kunde på jeres portal! Jeg har foreløbig 2 gode udlejninger på plads med danske gæster. Jeg har med begejstring fortalt om jer vidt og bredt."

Udlejer med lille annonce med link i Nordsjælland i 6 år i maj 2011:"Vi har en god udlejning i år med lutter tyskle gæster i høj-sæsonen"

Udlejer med lille annonce med link i Sverige i 1 år i april 2011: "Jag är för övrigt väldigt nöjd med era tjänster."

Udlejer med hjemmeside i Nordjylland i 7 år i april 2011: "Tak for en god (web)side."

Udlejer i Frankrig med hjemmeside i 4 år i november 2010:
"Jeg vil også sige at vi har været meget glade for samarbejdet, det har kørt rigtig godt og hvis det nogensinde bliver aktuelt vil vi henvende os til Ferieboligweb igen."

Udlejer i Nordsjælland med hjemmeside i 10 år i oktober 2010:
"Vi havde en rigtig god udlejning i 2010 - dejligt - så tak for arbejdet med din synlighed."

Udlejer med 2 hjemmesider i 7 år på Falster i september 2010:
"Efter lang og rigtig god succes med udlejning, ønsker vi ...."

Udlejer med lille annonce med link i 10 år i Nordsjælland i september 2010:
"Jeg har været rigtig glad for at have mit sommerhus på din side, men .... og så vender jeg tilbage."

Udlejer med hjemmeside i 6 år ved Limfjorden i august 2010:
"Vi har været godt tilfreds med forespørgsel og udlejning af sommerhuset i år."

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |