Falster, Lolland og Møn - Sommerhuse - Ferieboligweb.dk   

Sommerhuse og ferieboliger - FerieboligWeb
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Home   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os

Find private sommerhuse og ferieboliger på Lolland, Falster og Møn

Privat sommerhusudlejning på Lolland, Falster og Møn

Lej dit private sommerhus på Falster gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus eller feriebolig overalt på Lolland, Falster og Møn.

Lolland og Falster er præget af sin mangeårige avl af sukkerroer. Landskabet er flad, frugtbart og grønt hele året. Der er mange mindre, velbevarede købstæder og store godser overalt på øerne.

Du kan holde en vidunderlig ferie for familien på Lolland, Falster og Møn eller på de andre øer i Smålandshavet. Der er også mulighed for en indkøbstur med færgerne til Tyskland.

På Lolland er de bedste badestrande med private feriehuse på sydkysten i bl.a. Næsby Strand, Kramnitze, Hummingen og Nysted med Ålholm Slot.

Det bedste sommerhus område på Falster er ubetinget Marielyst og Bøtø Strand. Her er der glade feriedage i en hyggelig og velforsynet by med bl.a. hotel og badeland.

Møn er helt speciel med hovedbyen Stege og nogle af landets smukkeste skove og landskaber med Møns Klint som den største attraktion. Der findes flere sommerhusområder, bl.a. Klintholm Havn. Der findes også dejlige sommerhuse på Bogø.

Overalt på øerne ligger feriehusene tæt på stranden - nogen steder med en smal strand, men de fleste steder med mere børnevenlige strande, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse med spabad eller swimmingpool - et såkaldt spahus eller poolhus - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus med sauna for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder til privatudlejning langs hele kysten. Udover den pragtfulde badestand er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksus sommerhuse og feriehuse - til udlejning.

Øerne er et vidunderligt sted for en golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus på Lolland, Falster eller Møn!

Sommerhus i feriebyer
Sommerhuse Danmark
Følg os:

Sommerhuse - klik:

Tryk på region for at finde dit sommerhus eller feriebolig i Danmark

Søg efter dit sommerhus:

Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Dagens udvalgte sommerhuse på Lolland, Falster og Møn:

Sommerhus Fejø Feriecenter - Hold fri på skønne Fejø og se æbletræeme blomstre...
Se sommerhuset i Fejø Feriecenter Special: Nyd et par dage uden stress og jag på Sydhavsøernes perle, Fejø. Se når 600.000 æbletræer blomstrer og bo godt imens. Lej en dejlig feriebolig til 4 personer og få l0% rabat i maj og juni. Bestil inden 30. april: info@fejoe-feriecenter.dk, Tel +4557820208

Lej en hyggelig feriebolig på dejlige Fejø. 59 m2, 4 personer. Stor stue/køkken, 2 soveværelser. Alt er nyrenoveret ud- og indvendigt. Ligger på stor fællesgrund med græs og beplantning. Godt udgangspunkt for besøg i Knuthenborg Dyrepark m.m.

5 Personer Opvaskemaskine Vaskemaskine Ingen husdyr 1000 m til Strand
Se mere...

Hummingen - Ferielejlighed 50 m fra stranden i nærheden a...
Se sommerhuset i Hummingen Ferielejlighed 50 m fra stranden i nærheden af det hyggelige fiskerleje, Kramnitze. Gode fiskemuligheder fra stranden. Drømmelejlighed med stue, amerikansk køkken, et soveværelse og to sove-nicher, sauna og spabad, toilet og brus.
6 Personer Spabad Sauna Opvaskemaskine Husdyr OK 50 m til Strand
Se mere...

Marielyst - Falster - Stort poolhus med køkken, stor opholdssue, st...
Se sommerhuset i Marielyst - Falster Stort poolhus med køkken, stor opholdssue, stor spisestue, 4 soveværelser, hems, 2 badeværelser og poolafdeling med pool, spa og sauna. 2 terrasser, hvoraf den ene er overdækket. Huset er velegnet til 2-3 familier.
14 Personer Swimmingpool Spabad Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 600 m til Strand
Se mere...

Fejø Feriecenter - Lej en hyggelig feriebolig på dejlige Fejø. 5...
Se sommerhuset i Fejø Feriecenter Lej en hyggelig feriebolig på dejlige Fejø. 59 m2, 4 personer. Stor stue/køkken, 2 soveværelser. Alt er nyrenoveret ud- og indvendigt. Ligger på stor fællesgrund med græs og beplantning. Godt udgangspunkt for besøg i Knuthenborg Dyrepark m.m.
5 Personer Opvaskemaskine Vaskemaskine Ingen husdyr 1000 m til Strand
Se mere...

Se flere sommerhuse på Lolland, Falster og Møn - find dem i søgefunktionen ovenfor.
| Home | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |