Falster, Lolland og Møn - Sommerhuse - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Find private sommerhuse og ferieboliger på Lolland, Falster og Møn

Sommerhuse - klik:

Tryk på region for at finde dit sommerhus eller feriebolig i Danmark

Søg efter dit sommerhus:


Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Privat sommerhusudlejning på Lolland, Falster og Møn

Leje af sommerhus ved Østersøen på Falster, Lolland og Møn elskes af mange. Sommerne er gode og vandet helt rent og friskt. Det smukke landskab på Møn findes ikke flottere, og Lolland og Falster er specielle med de flade landskaber, mange herregårde og Østersøen er aldrig langt væk. Øernes største og mest mondæne badested er Marielyst.     Læs mere om Lolland Falster og Møn

Lej dit private sommerhus på Falster gennem Ferieboligweb - søg efter det ovenfor.

Landskabet på Lolland og Falster er smukt. Det er flad, frugtbart og grønt hele året og man opdager hurtigt at man er kommet til sukkerroerland..

Der er mange mindre, velbevarede købstæder og store godser overalt på øerne.

Se Knuthenborg fra dit sommerhus på Lolland

Du kan holde en vidunderlig ferie for familien på Lolland, Falster og Møn eller på de andre øer i Smålandshavet. Der er også mulighed for en indkøbstur med færgerne til Tyskland.

Lollands største attraktion er helt klart Knuthenborg Safaripark. Her kan du køre rundt i bil og opleve dyrene i naturlige områder på ganske lille afstand. Der findes også andre oplevelser i parken for børn på ferie.

Giraffer i Knuthenborg Safaripark

På Lolland er de bedste badestrande med private sommerhuse på sydkysten i bl.a. Næsby Strand, Kramnitze, Hummingen og Nysted med Ålholm Slot.

Det bedste sommerhus område på Falster er ubetinget Marielyst og Bøtø Strand. Her er mange sommerhuse tæt på den børnevenlige strand.

Marielyst by er et livligt feriested - her kan du få dejlige feriedage i en hyggelig og velforsynet by med butikker, hotel, caféer, restauranter og badeland.

Stranden ved Marielyst findes ikke bedre i Danmark, og mange af sommerhusene ligger helt ned til stranden.

Besøg Møns Klint fra dit sommerhus på Møn

Møn er helt speciel med hovedbyen Stege og nogle af landets smukkeste skove og landskaber med Møns Klint som den absolut største attraktion.

Klinten skal ses, før du dør! Det er en stor og overvældende oplevelse! Tag de mange trin ned til stranden og find vættelys, forstenede søpindsvin m.m.

Liselund park

Du kan finde sommerhuse på Møn i Stege, Råby Lille m.fl.

Fra sommerhuset kan du foretage meget smukke cykelture i det bakkede og afvekslende landskab omkring Møns Klint og besøge Liselund Slot med den enestående smukke park, der startede som en kærlighedsgave i 1790.

Der findes også dejlige sommerhuse på den lille ø Bogø.

 

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus, kontakter udlejeren og aftaler periode og pris. Find sommerhuset med søgefunktionen overfor.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus på Lolland, Falster eller Møn!

 

Dagens udvalgte sommerhuse på Lolland, Falster og Møn:

Møn - Lille, hyggeligt sommerhus på Møn udlejes. C...
Se sommerhuset i Møn Lille, hyggeligt sommerhus på Møn udlejes. Ca. 150 m fra fin badestrand. 2-4 personer. Pris 2400/3100 DKK pr.uge.
4 Personer Vaskemaskine Ingen husdyr 150 m til Strand
Se mere...

Marielyst - Luksus sommerhus - udlejes også weekend -LED...
Se sommerhuset i Marielyst Luksus sommerhus - udlejes også weekend -LEDIG forår 2016 samt sommer -op til 10 personer på Marielyst,90 m2 med sauna, sat-tv og spa og internet. Ligger KUN 100 meter fra den bedste badestrand,samt 200 m fra indkøb muligheder. Alt i hårde hvidevare
10 Personer 4 Soveværelser Spabad Sauna Opvaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 100 m til Strand
Se mere...

Bogø - Dejlig ferielejlighed for 5 personer i gamme...
Se sommerhuset i Bogø Dejlig ferielejlighed for 5 personer i gammel landejendom med havudsigt. Beliggende i fredelige og naturskønne omgivelser. Centralt udgangspunkt for udflugter.
5 Personer 2 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 3000 m til Strand
Se mere...

Bandholm - Knuthenborg - Romantisk bondehus med bindingsværk og stråta...
Se sommerhuset i Bandholm - Knuthenborg Romantisk bondehus med bindingsværk og stråtag. Idyllisk og ugeneret beliggende i lille landsby. Velplejet have. Huset indeholder stor stue, 3 soveværelser, køkken, badevæelse, havestue og terrasser. Alle moderne faciliteter. Pris efter årtiden.
7 Personer Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 2000 m til Strand
Se mere...

Se flere sommerhuse på Lolland, Falster og Møn - find dem i søgefunktionen ovenfor.

 

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |