Falster, Lolland og Møn - Sommerhuse - Ferieboligweb.dk   

Sommerhuse og ferieboliger - FerieboligWeb
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Find private sommerhuse og ferieboliger på Lolland, Falster og Møn

Sommerhus i feriebyer
Sommerhuse Danmark
Følg os:

Sommerhuse - klik:

Tryk på region for at finde dit sommerhus eller feriebolig i Danmark

Søg efter dit sommerhus:

Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Privat sommerhusudlejning på Lolland, Falster og Møn

Leje af sommerhus ved Østersøen på Falster, Lolland og Møn elskes af mange. Sommerne er gode og vandet helt rent og friskt. Det smukke landskab på Møn findes ikke flottere, og Lolland og Falster er specielle med de flade landskaber, mange herregårde og Østersøen er aldrig langt væk. Øernes største og mest mondæne badested er Marielyst.     Læs mere om Lolland Falster og Møn

Lej dit private sommerhus på Falster gennem Ferieboligweb - søg efter det ovenfor.

Landskabet på Lolland og Falster er smukt. Det er flad, frugtbart og grønt hele året og man opdager hurtigt at man er kommet til sukkerroerland..

Der er mange mindre, velbevarede købstæder og store godser overalt på øerne.

Se Knuthenborg fra dit sommerhus på Lolland

Du kan holde en vidunderlig ferie for familien på Lolland, Falster og Møn eller på de andre øer i Smålandshavet. Der er også mulighed for en indkøbstur med færgerne til Tyskland.

Lollands største attraktion er helt klart Knuthenborg Safaripark. Her kan du køre rundt i bil og opleve dyrene i naturlige områder på ganske lille afstand. Der findes også andre oplevelser i parken for børn på ferie.

Giraffer i Knuthenborg Safaripark

På Lolland er de bedste badestrande med private sommerhuse på sydkysten i bl.a. Næsby Strand, Kramnitze, Hummingen og Nysted med Ålholm Slot.

Det bedste sommerhus område på Falster er ubetinget Marielyst og Bøtø Strand. Her er mange sommerhuse tæt på den børnevenlige strand.

Marielyst by er et livligt feriested - her kan du få dejlige feriedage i en hyggelig og velforsynet by med butikker, hotel, caféer, restauranter og badeland.

Stranden ved Marielyst findes ikke bedre i Danmark, og mange af sommerhusene ligger helt ned til stranden.

Besøg Møns Klint fra dit sommerhus på Møn

Møn er helt speciel med hovedbyen Stege og nogle af landets smukkeste skove og landskaber med Møns Klint som den absolut største attraktion.

Klinten skal ses, før du dør! Det er en stor og overvældende oplevelse! Tag de mange trin ned til stranden og find vættelys, forstenede søpindsvin m.m.

Liselund park

Du kan finde sommerhuse på Møn i Stege, Råby Lille m.fl.

Fra sommerhuset kan du foretage meget smukke cykelture i det bakkede og afvekslende landskab omkring Møns Klint og besøge Liselund Slot med den enestående smukke park, der startede som en kærlighedsgave i 1790.

Der findes også dejlige sommerhuse på den lille ø Bogø.

 

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus, kontakter udlejeren og aftaler periode og pris. Find sommerhuset med søgefunktionen overfor.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus på Lolland, Falster eller Møn!

 

Dagens udvalgte sommerhuse på Lolland, Falster og Møn:

Marielyst - Sommerhus i første række ved Danmarks bedste...
Se sommerhuset i Marielyst Sommerhus i første række ved Danmarks bedste badestrand i Marielyst ved Falsters Østersøkyst. Udsigt over Østersøen fra terrasse på første sal. Areal 123 m2. 4 personer.
4 Personer 2 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Ingen husdyr 50 m til Strand
Se mere...

Marielyst Strand - Marielyst - 8 personer. Pragtfuldt kvalitets...
Se sommerhuset i Marielyst Strand Marielyst - 8 personer. Pragtfuldt kvalitetshus, der ligger i ugenert område tæt ved indkøb og en landets bedste strand. Meget lyst hus, funktionelt og pænt møbleret, 4 soveværelser, 8 senge, 2 badeværelser. http://sommerhuset-marielyst.dk/
8 Personer 4 Soveværelser Spabad Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 700 m til Strand
Se mere...

Møn - Askeby - Enestående feriebolig i gammel mølle i to et...
Se sommerhuset i Møn - Askeby Enestående feriebolig i gammel mølle i to etager, hyggeligt indrettet. I stueplan: entre, køkken og bad. 1. sal: stort rum med to hemse. 5 sovepladser. Adgang til have med legemuligheder. 5 km til øens bedste strand.
5 Personer 1 Soveværelser Vaskemaskine Bændeovn Ingen husdyr 5000 m til Strand
Se mere...

Guldborg - Falster - Romantisk bondehusidyl med stråtag og binding...
Se sommerhuset i Guldborg - Falster Romantisk bondehusidyl med stråtag og bindingsværk op til skov og åbne marker - rådyr. Huset er på 65 m2 i 2 etager. Der er en hyggelig, lille have ud til åbne marker og natur. Huset er løbende blevet moderniseret. Nyt, lækkert badeværelse.
4 Personer 2 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Ingen husdyr 4000 m til Strand
Se mere...

Se flere sommerhuse på Lolland, Falster og Møn - find dem i søgefunktionen ovenfor.
| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |