Djursland - Østjylland - Sommerhuse - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Sommerhuse på Djursland og i Østjylland

Sommerhuse og ferieboliger på Djursland og Mols, i Østjylland og Himmerland m.m

Sommerhuse i feriebyer
Sommerhuse Danmark
Feriecentre i Jylland
Følg os:

Sommerhuse - klik:

Tryk på region for at finde dit sommerhus eller feriebolig i Danmark

Søg efter dit sommerhus:

Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Privat sommerhusudlejning på Djursland og i Østjylland med Kattegat som nabo

Østjylland og Djursland rummer meget skattede ferieområder med sommerhuse. Sommerhusene ligger nær vandet, samtidig med, at man let kommer til meget skønne naturområder og de mange østjyske købstæder med historiske bycentre og mange kulturelle tilbud. Leje af sommerhus på Djursland giver nem adgang til Århus, perlen af de jyske byer.     Læs mere om Djursland m.m....

Lej dit private sommerhus på Djursland gennem Ferieboligweb.

Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus eller feriebolig overalt i Østjylland fra Egense ved Limfjorden i nord til Kolding Fjord i syd.

Det største ferieområde er Djursland med flere dejlige sommerhusområder for en god sommerhusferie. På Norddjursland ligger Fjellerup Strand og Bønnerup Strand med den fineste børnevenlige badestrand i Danmark. Her kan du trygt lade børnene bade uden risiko for at blive grebet af bølgerne.

På Djursland østspids ligger fine sommerhuse ved Grenå Strand i tilpas nærhed af byen og Kattegatcentret - klik for at se mere.

Lej sommerhus ved Molsbjerge

På sysdsiden af Djursland ligger Mols - Danmarks flotteste bakkelandskab - med halvøen Helgenæs. På Mols findes flere dejlige steder, bl.a. Lyngsbæk Strand og Femmøller med de mange, gamle vandmøller på stribe.

Ebeltoft er en gammel, meget hyggelig købstad med bl.a. fregatten Jylland. I Ebeltoft og Egsmark Strand og feriebyen Øer kan du finde et sommerhus i Ebeltoft for enhver smag og til enhver pengepung.

Djurs Sommerland

På Djursland finder du også Djurs Sommerland - en stor og dejlig oplevelsespark med vand og andre forlystelser. Et godt sted for de aktive og barnlige sjæle.

I Himmerland ligger Øster Hurup, der er et stort feriested med en hyggelig by og havn. Her et alt for gode ferieoplevelser, bl.a. et badeland for hele familien. Valg af Øster Hurup og Als - Helberskov giver en sikker ferie.

På hele denne lange strækning ligger feriehusene ikke langt fra Kattegat - nogen steder med en smal strand, men de fleste steder med mere børnevenlige strande, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse med spabad eller swimmingpool - et såkaldt spahus eller poolhus - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus med sauna for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et sommerhus med havudsigt.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus, kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus på Djursland eller i Østjylland!

 

Dagens udvalgte sommerhuse på Djursland og i Østjylland:

Sommerhus Dayz Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby - Weekend i Ebeltoft Torsdag - søndag fra 1.818 kr....
Se sommerhuset i Dayz Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby Special: Nyd en forlænget weekend i fantastiske Øer Maritime Ferieby i Ebeltoft. torsdag - søndag eller fredag - mandag fra 1.818 kr. for 4 personer, inkl. vandforbrug, slutrengøring og adgang til feriebyens svømmehal og sportshal.

Et enestående feriemiljø med havn, kanaler og feriehuse. Swimmingpool, sportshal, minigolf, tennis, badminton, basketball, fodbold, cykel- og kanoudlejning, ridning. 6 hustyper for 4-7 personer.

7 Personer Swimmingpool Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Internet bredbånd Husdyr OK 200 m til Strand
Se mere...

Sommerhus Days Søhøjlandet - Gjern - Efterårsferie i Dayz Søhøjlandet fra kr 2.538...
Se sommerhuset i Days Søhøjlandet - Gjern Special: Efterårsferie for hele familien på det naturskønne feriecenter i Gjern Bakker ved Gudenåen med et stort badeland. Priser fra kr. 2.538 for 2 voksne og 2 børn i 3 dage (2 nætter) inkl. adgang til badeland, sportshal og slutrengøring. Mange hustyper.

Fint rækkehus med stue, åbent køkken og soveværelse. Gæster har fri adgang til Feriecenterets store badeland, sportshal og de fleste af centerets andre faciliteter for børn og barnlige sjæle. Også ridecenter og skibakke hele året. Golf hos naboen.

4 Personer Swimmingpool Spabad Sauna Opvaskemaskine Internet bredbånd Husdyr OK
Se mere...

Bønnerup Strand - Norsk bjælkehytte med atmosfære nær børneven...
Se sommerhuset i Bønnerup Strand Norsk bjælkehytte med atmosfære nær børnevenlig strand. 73 m2 med plads til 7-8 personer højtbeliggende med udsigt til vandet i rolige omgivelser. Stue og spisekrog med åbent køkken, 4 værelser/soveværelser, nyt badeværelse, stor terrasse.
7 Personer Opvaskemaskine Bændeovn Husdyr OK 1000 m til Strand
Se mere...

Ebeltoft - Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende p...
Se sommerhuset i Ebeltoft Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende på natugrund. Tæt på by, skov, strand og golfbane. Stue, åbent køkken og 3 soveværelser.
6 Personer Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 900 m til Strand
Se mere...

Se flere sommerhuse på Djursland og i Østjylland - find dem i søgefunktionen ovenfor.

 

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |