Djursland - Østjylland - Sommerhuse - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Sommerhuse på Djursland og i Østjylland

Sommerhuse og ferieboliger på Djursland og Mols, i Østjylland og Himmerland m.m

Sommerhuse - klik:

Tryk på region for at finde dit sommerhus eller feriebolig i Danmark

Søg efter dit sommerhus:


Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Privat sommerhusudlejning på Djursland og i Østjylland med Kattegat som nabo

Østjylland og Djursland rummer meget skattede ferieområder med sommerhuse. Sommerhusene ligger nær vandet, samtidig med, at man let kommer til meget skønne naturområder og de mange østjyske købstæder med historiske bycentre og mange kulturelle tilbud. Leje af sommerhus på Djursland giver nem adgang til Århus, perlen af de jyske byer.     Læs mere om Djursland m.m....

Lej dit private sommerhus på Djursland gennem Ferieboligweb.

Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus eller feriebolig overalt i Østjylland fra Egense ved Limfjorden i nord til Kolding Fjord i syd.

Det største ferieområde er Djursland med flere dejlige sommerhusområder for en god sommerhusferie. På Norddjursland ligger Fjellerup Strand og Bønnerup Strand med den fineste børnevenlige badestrand i Danmark. Her kan du trygt lade børnene bade uden risiko for at blive grebet af bølgerne.

På Djursland østspids ligger fine sommerhuse ved Grenå Strand i tilpas nærhed af byen og Kattegatcentret - klik for at se mere.

Lej sommerhus ved Molsbjerge

På sysdsiden af Djursland ligger Mols - Danmarks flotteste bakkelandskab - med halvøen Helgenæs. På Mols findes flere dejlige steder, bl.a. Lyngsbæk Strand og Femmøller med de mange, gamle vandmøller på stribe.

Ebeltoft er en gammel, meget hyggelig købstad med bl.a. fregatten Jylland. I Ebeltoft og Egsmark Strand og feriebyen Øer kan du finde et sommerhus i Ebeltoft for enhver smag og til enhver pengepung.

Djurs Sommerland

På Djursland finder du også Djurs Sommerland - en stor og dejlig oplevelsespark med vand og andre forlystelser. Et godt sted for de aktive og barnlige sjæle.

I Himmerland ligger Øster Hurup, der er et stort feriested med en hyggelig by og havn. Her et alt for gode ferieoplevelser, bl.a. et badeland for hele familien. Valg af Øster Hurup og Als - Helberskov giver en sikker ferie.

På hele denne lange strækning ligger feriehusene ikke langt fra Kattegat - nogen steder med en smal strand, men de fleste steder med mere børnevenlige strande, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse med spabad eller swimmingpool - et såkaldt spahus eller poolhus - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus med sauna for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et sommerhus med havudsigt.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus, kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus på Djursland eller i Østjylland!

 

Dagens udvalgte sommerhuse på Djursland og i Østjylland:

Sommerhus Djursland - Rønde - 3/7-10/7 minus 40% = 8000 kr....
Se sommerhuset i Djursland - Rønde Special: Gælder Feriebolig 2 - Se vores hjemmeside www.roendegaard.dk

Luksusferiebolig, 16-22 personer, sauna,billard,petanquebane, brændeovn, terasse med havudsigt, 750 m til badestrand, 1 km til golfbane.

25 Personer 9 Soveværelser Spabad Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 750 m til Strand
Se mere...

Als - Helberskov - Smuk, ombygget Feriebolig for 6 Personer. Stu...
Se sommerhuset i Als - Helberskov Smuk, ombygget Feriebolig for 6 Personer. Stue MED Åbent Køkken, 3 soveværelser, badeværelse.
6 Personer 3 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 200 m til Strand
Se mere...

Fjellerup - Panoramaudsigt i 7 år gammelt sommerhus. Nyd...
Se sommerhuset i Fjellerup Panoramaudsigt i 7 år gammelt sommerhus. Nyd en flot solnedgang fra terrasse og alle primære rum. Store terrasser mod øst, syd og vest + en lukket terrasse med udendørs pejs. Køkken, spiseplads og relax-område, 2 badeværelser, 3 værelser og hems.
6 Personer 3 Soveværelser Opvaskemaskine Bændeovn Ingen husdyr 800 m til Strand
Se mere...

Grenå Strand - Dejligt, nyrenoveret træsommerhus, 88 m2 for...
Se sommerhuset i Grenå Strand Dejligt, nyrenoveret træsommerhus, 88 m2 for 8 personer, 400 m fra Jyllands bedste, børnevenlige sandstrand, tæt på naturen - skov og hede, med et rigt dyreliv. Nyrenoveret.
8 Personer 2 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 400 m til Strand
Se mere...

Se flere sommerhuse på Djursland og i Østjylland - find dem i søgefunktionen ovenfor.

 

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |