Djursland - Østjylland - Sommerhuse - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Sommerhuse på Djursland og i Østjylland

Sommerhuse og ferieboliger på Djursland og Mols, i Østjylland og Himmerland m.m

Sommerhuse - klik:

Tryk på region for at finde dit sommerhus eller feriebolig i Danmark

Søg efter dit sommerhus:


Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Privat sommerhusudlejning på Djursland og i Østjylland med Kattegat som nabo

Østjylland og Djursland rummer meget skattede ferieområder med sommerhuse. Sommerhusene ligger nær vandet, samtidig med, at man let kommer til meget skønne naturområder og de mange østjyske købstæder med historiske bycentre og mange kulturelle tilbud. Leje af sommerhus på Djursland giver nem adgang til Århus, perlen af de jyske byer.     Læs mere om Djursland m.m....

Lej dit private sommerhus på Djursland gennem Ferieboligweb.

Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus eller feriebolig overalt i Østjylland fra Egense ved Limfjorden i nord til Kolding Fjord i syd.

Det største ferieområde er Djursland med flere dejlige sommerhusområder for en god sommerhusferie. På Norddjursland ligger Fjellerup Strand og Bønnerup Strand med den fineste børnevenlige badestrand i Danmark. Her kan du trygt lade børnene bade uden risiko for at blive grebet af bølgerne.

På Djursland østspids ligger fine sommerhuse ved Grenå Strand i tilpas nærhed af byen og Kattegatcentret - klik for at se mere.

Lej sommerhus ved Molsbjerge

På sysdsiden af Djursland ligger Mols - Danmarks flotteste bakkelandskab - med halvøen Helgenæs. På Mols findes flere dejlige steder, bl.a. Lyngsbæk Strand og Femmøller med de mange, gamle vandmøller på stribe.

Ebeltoft er en gammel, meget hyggelig købstad med bl.a. fregatten Jylland. I Ebeltoft og Egsmark Strand og feriebyen Øer kan du finde et sommerhus i Ebeltoft for enhver smag og til enhver pengepung.

Djurs Sommerland

På Djursland finder du også Djurs Sommerland - en stor og dejlig oplevelsespark med vand og andre forlystelser. Et godt sted for de aktive og barnlige sjæle.

I Himmerland ligger Øster Hurup, der er et stort feriested med en hyggelig by og havn. Her et alt for gode ferieoplevelser, bl.a. et badeland for hele familien. Valg af Øster Hurup og Als - Helberskov giver en sikker ferie.

På hele denne lange strækning ligger feriehusene ikke langt fra Kattegat - nogen steder med en smal strand, men de fleste steder med mere børnevenlige strande, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse med spabad eller swimmingpool - et såkaldt spahus eller poolhus - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus med sauna for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et sommerhus med havudsigt.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus, kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus på Djursland eller i Østjylland!

 

Dagens udvalgte sommerhuse på Djursland og i Østjylland:

Grenå - Nyere feriehus for 8 personer 150 m fra fin...
Se sommerhuset i Grenå Nyere feriehus for 8 personer 150 m fra fin badestrand, nær ved skoven og 1 km fra Grenaa Havn og Grenå Akvarium. WWW.janerka.net
7 Personer 3 Soveværelser Spabad Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 150 m til Strand
Se mere...

Fjellerup Strand - Nyt sommerhus på 105m2 super beliggende med s...
Se sommerhuset i Fjellerup Strand Nyt sommerhus på 105m2 super beliggende med skov som nærmeste nabo. Smagfuld og personlig indretning med alt tænkeligt udstyr. Opholds-og spisestue med åben adgang til køkken, pejsestue, 2 store soverum med dobbeltsenge. Stor dobbelt naturgrund.
4 Personer 2 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 500 m til Strand
Se mere...

Hvidbjerg - Høll - Moderne sommerhus fra 2008 sommerhusområdet ...
Se sommerhuset i Hvidbjerg - Høll Moderne sommerhus fra 2008 sommerhusområdet i Hvidbjerg / Høll ved Vejle Fjord 250 m fra stranden og 350 m til Hvidbjerg Klit - et meget populært område. 3 soveværelser, hems og anneks med 2 sovepladser. Internet inkluder i prisen.
10 Personer 3 Soveværelser Spabad Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 250 m til Strand
Se mere...

Fjellerup - Dejligt sommerhus til 6 personer i Fjellerup,...
Se sommerhuset i Fjellerup Dejligt sommerhus til 6 personer i Fjellerup, på kuperet naturgrund, 150 m fra børnevenlig sandstrand som indbyder til en svømmetur, solbad og lange gåture langs kysten. Huset er praktisk indrettet med stort køkken i åben forbindelse med stuen.
6 Personer 3 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Ingen husdyr 150 m til Strand
Se mere...

Se flere sommerhuse på Djursland og i Østjylland - find dem i søgefunktionen ovenfor.

 

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |