Sjælland - Sommerhuse - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Sommerhuse i Nordsjælland

Sommerhuse og ferieboliger på Sjælland, i Nordsjælland og i København

Sommerhuse - klik:

Tryk på region for at finde dit sommerhus eller feriebolig i Danmark

Søg efter dit sommerhus:


Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Privat sommerhusudlejning på Sjælland, i Nordsjælland og i København

Leje af sommerhus på Sjælland giver mulighed for de aller bedste ferieoplevelser. Du kan besøge København - den skønne hovedstad og storby med mange tilbud til feriegæster, samtidig med at du kan bo i sommerhus tæt på stranden og flot natur. De populæreste steder for en sommerhusferie er Nordsjælland, Odsherred og Sejerø Bugt.     Læs mere om Sjælland

Sjælland har en række dejlige feriesteder, f.eks. på nordkysten af Sjælland, ved Sejerøbugten, på Sjællands Odde og Røsnæs, langs Storebælt, ud for Smålandshavet og på Sydsjælland langs Fakse Bugt og Køge Bugt. Endelig er København det ultimative feriested med mange private ferieboliger til udlejning.


Sommerhuse - Gilleleje Havn

I Nordsjælland ligger de mest mondæne sommerhusbyer med Hornbæk, Dronningmølle og Gilleleje ud til Øresund.

Ud til Kattegat ligger Smidstrup Strand, Udsholt Strand, Rågeleje, Tisvildeleje og Liseleje - alle med fine badestrande, rent badevand, hyggelige bycentre med butikker, caféer, restauranter og dejlige sommerhuse i baglandet.


Frederiksborg-slot

Ved leje af sommerhus i Nordsjælland har du et fint udgangspunkt til at se Kongernes Nordsjælland med Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot og Kronborg som højdepunkterne.

Det er også meget let at køre til København for at nyde storbyens glæder. København er meget spændende med flotte butikker, mange seværdigheder og muséer i verdensklasse. Tag på en havnerundfart, se Christiania eller nyd livet fra én af de mange fortovscaféer over hele byen.

Sommerhuse i Odsherred - Rørvig Havn

I Odsherred ligger Rørvig ved udmundingen af Roskilde Fjord, og ud til Sejerø Bugt med en helt vidunderlig, børnevenlige badestrand ligger Lumsås, Høve Strand, Ordrup Strand og Havnsø. Du kan også bo på Sejerø.

Hele dette område er et ferieparadis med flotte strande, rent badevand, masser af sommerhuse til udlejning og den smukkeste natur i baglandet. Tag cyklen med, så du kan nyde naturen i et passende tempo på de små veje.

Ved Storebælt ligger Røsnæs og en lang række mindre, hyggelige sommerhusområder på strækningen ned til Korsør.

Ved Næstved findes det mondæne Karrebæksminde med feriehotel og et hyggeligt havnemiljø og en sluse. Ved Fakse Bugt er Fakse Ladeplads det bedste valg for at finde et godt sommerhus.

Nyhavn i København

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus, kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris.

Sommerhusferie på Sjælland er det sikre valg for en miniferie eller en sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus i Nordsjælland!


Dagens udvalgte sommerhuse på Sjælland og i Nordsjælland:

Rågeleje - Charmerende, ældre, 80 m2 stort sommerhus i n...
Se sommerhuset i Rågeleje Charmerende, ældre, 80 m2 stort sommerhus i naturskønne omgivelser. Havkik. 5 sengepladser. Køkken, stue, 3 soveværelser og bad.
5 Personer 3 Soveværelser Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 100 m til Strand
Se mere...

Gilleleje - Smuk bjælkehytte (4 personer). 5 min. fra cha...
Se sommerhuset i Gilleleje Smuk bjælkehytte (4 personer). 5 min. fra charmerende Gilleleje og stranden. Med smukt interiør, brændeovn, overdækket terrasse, grill, satellit-tv.
4 Personer 2 Soveværelser Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 750 m til Strand
Se mere...

København - Østerbro - Dejlig, lys lejlighed med altan på Østerbros...
Se sommerhuset i København - Østerbro Dejlig, lys lejlighed med altan på Østerbros hyggeligste handelsgade, tæt ved restauranter, butikkker, 10 min til strand, 5 min til Fælledparken og 10 min til København centrum. Spisekøkken, stue, 3 soveværelser, badeværelse. Hyggeligt gårdmiljø.
6 Personer Opvaskemaskine Vaskemaskine Internet bredbånd Ingen husdyr 1300 m til Strand
Se mere...

København East - Herskabslejlighed med 25 meter til Fælledpar...
Se sommerhuset i København East Herskabslejlighed med 25 meter til Fælledparken, 5 værelser, 4-7 sovepladser, grøn gård med legeplads/grill, tæt på by (10min), 1,5 km til strand, 180 m2. Trådløst internet. Udlejes i skoleferier.
7 Personer 4 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Internet bredbånd Ingen husdyr 1500 m til Strand
Se mere...

Se flere sommerhuse på Sjælland og i Nordsjælland - find dem i søgefunktionen ovenfor.

 

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |