Sjælland - Sommerhuse - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Sommerhuse i Nordsjælland

Sommerhuse og ferieboliger på Sjælland, i Nordsjælland og i København

Sommerhuse - klik:

Tryk på region for at finde dit sommerhus eller feriebolig i Danmark

Søg efter dit sommerhus:


Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Privat sommerhusudlejning på Sjælland, i Nordsjælland og i København

Leje af sommerhus på Sjælland giver mulighed for de aller bedste ferieoplevelser. Du kan besøge København - den skønne hovedstad og storby med mange tilbud til feriegæster, samtidig med at du kan bo i sommerhus tæt på stranden og flot natur. De populæreste steder for en sommerhusferie er Nordsjælland, Odsherred og Sejerø Bugt.     Læs mere om Sjælland

Sjælland har en række dejlige feriesteder, f.eks. på nordkysten af Sjælland, ved Sejerøbugten, på Sjællands Odde og Røsnæs, langs Storebælt, ud for Smålandshavet og på Sydsjælland langs Fakse Bugt og Køge Bugt. Endelig er København det ultimative feriested med mange private ferieboliger til udlejning.


Sommerhuse - Gilleleje Havn

I Nordsjælland ligger de mest mondæne sommerhusbyer med Hornbæk, Dronningmølle og Gilleleje ud til Øresund.

Ud til Kattegat ligger Smidstrup Strand, Udsholt Strand, Rågeleje, Tisvildeleje og Liseleje - alle med fine badestrande, rent badevand, hyggelige bycentre med butikker, caféer, restauranter og dejlige sommerhuse i baglandet.


Frederiksborg-slot

Ved leje af sommerhus i Nordsjælland har du et fint udgangspunkt til at se Kongernes Nordsjælland med Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot og Kronborg som højdepunkterne.

Det er også meget let at køre til København for at nyde storbyens glæder. København er meget spændende med flotte butikker, mange seværdigheder og muséer i verdensklasse. Tag på en havnerundfart, se Christiania eller nyd livet fra én af de mange fortovscaféer over hele byen.

Sommerhuse i Odsherred - Rørvig Havn

I Odsherred ligger Rørvig ved udmundingen af Roskilde Fjord, og ud til Sejerø Bugt med en helt vidunderlig, børnevenlige badestrand ligger Lumsås, Høve Strand, Ordrup Strand og Havnsø. Du kan også bo på Sejerø.

Hele dette område er et ferieparadis med flotte strande, rent badevand, masser af sommerhuse til udlejning og den smukkeste natur i baglandet. Tag cyklen med, så du kan nyde naturen i et passende tempo på de små veje.

Ved Storebælt ligger Røsnæs og en lang række mindre, hyggelige sommerhusområder på strækningen ned til Korsør.

Ved Næstved findes det mondæne Karrebæksminde med feriehotel og et hyggeligt havnemiljø og en sluse. Ved Fakse Bugt er Fakse Ladeplads det bedste valg for at finde et godt sommerhus.

Nyhavn i København

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus, kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris.

Sommerhusferie på Sjælland er det sikre valg for en miniferie eller en sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus i Nordsjælland!


Dagens udvalgte sommerhuse på Sjælland og i Nordsjælland:

Roskilde Fjord - 4 personers kano inkulderet. Nyt hus direkte...
Se sommerhuset i Roskilde Fjord 4 personers kano inkulderet. Nyt hus direkte ved Roskilde fjord, luxuriøst indrettet, 2800 m2 stor grund. Ligger i roligt kvarter, 35 minuter fra Københavns centrum.
4 Personer Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr
Se mere...

Gilleleje - Havet som nabo, bedste beliggenhed, charmeren...
Se sommerhuset i Gilleleje Havet som nabo, bedste beliggenhed, charmerende fritidshus 110m2 til 4 personer der ønsker forkælelse for sjæl og legeme i romantiske omgivelser i hjertet af pulserende Gilleleje. Stue, spisestue, køkken, 2 soveværelser. Lysthus og spa i haven.
4 Personer 2 Soveværelser Spabad Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 25 m til Strand
Se mere...

Rørvig - Mellem Dybesø og Korshage. Dejligt, lille som...
Se sommerhuset i Rørvig Mellem Dybesø og Korshage. Dejligt, lille sommerhus for 4 personer på naturgrund med fredet mose og udsigt over sø og eng til Kattegat.
4 Personer 2 Soveværelser Bændeovn Husdyr OK 300 m til Strand
Se mere...

Gilleleje - Luksusfritidshus i Gilleleje 125 m2, 6 perso...
Se sommerhuset i Gilleleje Luksusfritidshus i Gilleleje 125 m2, 6 personer. 120 m fra badestrand og 1600 m fra Gilleleje by og havnemiljø. Stort landkøkken (åben til stue). Tre soveværelser, to badeværelser, bryggers samt orangeri og carport.
6 Personer 3 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 120 m til Strand
Se mere...

Se flere sommerhuse på Sjælland og i Nordsjælland - find dem i søgefunktionen ovenfor.

 

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |