Vestjylland - Sommerhuse - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Sommerhuse i Vestjylland

Vesterhavet: Find private sommerhuse og ferieboliger i Vestjylland med Henne Strand, Søndervig, Blåvand, Fanø m.m

Sommerhuse - klik:

Tryk på region for at finde dit sommerhus eller feriebolig i Danmark

Søg efter dit sommerhus:


Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Privat sommerhusudlejning i Vestjylland - få Vesterhavet som nabo

Vesterhavsferie er noget af det bedste for sjælen - den fine strand, det rene badevand og den klare sol. Du kan her finde et dejligt, privatudlejet sommerhus fra Blåvand Strand og den vidunderlige ferieø Fanø i syd til Thyborøn og Harboøre i nord.     Læs mere om Vestjylland

Lej dit private sommerhus ved Vesterhavet gennem Ferieboligweb - find det ovenfor.

Sommerhuse ved Blåvand

Blåvand er det helt store og fine område med mange, dejlige sommerhuse til leje. Det ligger syd for Blåvandshuk, Vestjyllands yderste spids mod vest, med det flotte, gamle fyrtårn som vartegn. Fra sommerhusene i Blåvand er der god adgang til Skallingen og den lavvandede Ho Bugt, der markerer det nordligste af Vadehavet.

Længere mod nord ligger Henne Strand og Vejers Strand, der begge er elskede områder for sommerhuse og badning gennem generationer.

Fra disse steder kan du let komme til Esbjerg med gode indkøbsmuligheder og med den store havn for off-shore industrien i Nordsøen.

Lej sommerhuse ved Hvide Sande

Nord for Ringkøbing Fjord findes Danmarks største sommerhus område med feriebyen Søndervig, der har alt nødvendigt til gode oplevelser i en sommerferie.

På den helt specielle Holmsland Klit ligger Hvide Sande med den store fiskerihavn og kanalen ind til Ringkøbing Fjorden.

Få en god oplevelse ved at besøge Hvide Sande og byens specielle miljø og byens forhold til naturen.


Ved Nissum Fjord ligger Thorsminde og Fjand. Mellem Søndervig og Fjand ligger Vedersø Klit, Hovvig og Lodbjerg, hvor der ligger mange familievenlige sommerhuse til udlejning.

Bovbjerg Fyr

Nord for Nissum Bredning ligger den flotte klint Bovbjerg med Bovbjerg Fyr og længere nord på Vejlby Strand. før du kommer til Harboøre Tange.

På hele denne lange strækning ligger feriehusene ikke langt fra det vidunderlige Vesterhav - nogen steder med en smal strand, men de fleste steder med mere børnevenlige strande, hvor man kan nyde sommervejret med solbadning på stranden, eller man kan gå lange, friske ture, hvor man glemmer alt andet end at se og høre bølgernes evige brusen.

Sommerhuse med pool i Vestjylland: Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse med spabad eller swimmingpool - et såkaldt spahus eller poolhus - også luksuspoolhuse - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus med sauna for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et sommerhus med havudsigt.

Sommerhusferie i Vestjylland

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan finde sommerhuse til privatudlejning langs hele Vestkysten. Her finder du fantastiske - og måske Danmarks bedste badestrande - i en perlerække af byer.


Husk også at besøge Legoland og Givskud Zoo - det vil være et must for børnene.

Det vil være et godt valg at holde din sommerferie i et sommerhus i Vestjylland.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus i Vestjylland!

 

Dagens udvalgte sommerhuse i Vestjylland:

Søndervig - Lodbjerg Hede - Luksussommerhus med pool til 12 personer ved ...
Se sommerhuset i Søndervig - Lodbjerg Hede Luksussommerhus med pool til 12 personer ved Søndervig. Ligger på 2.700 m² stor naturgrund. Et virkelig dejligt hus tæt ved hav, fjord, golfbane, legeplads, fiskesø, mv. Gratis internet i huset samt gratis adgang til bowling, fitness, tennis og Netca
12 Personer 5 Soveværelser Swimmingpool Spabad Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 1100 m til Strand
Se mere...

Blåvand - Hvidbjerg Strand - Et dejligt sommerhus på 70 m2 med pragtfuld ...
Se sommerhuset i Blåvand - Hvidbjerg Strand Et dejligt sommerhus på 70 m2 med pragtfuld beliggenhed få meter fra Vesterhavet og panoramaudsigt over klitter og hede. Nyrenoveret
4 Personer 2 Soveværelser Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Bændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 75 m til Strand
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Se mere...

Henne Strand - Dejlig lys ferielejlighed til 4 personer, med...
Se sommerhuset i Henne Strand Dejlig lys ferielejlighed til 4 personer, med centralvarme. 150 m fra Vesterhavet. Udsigt over klitter og havet. Adgang til pool og sauna.
4 Personer Swimmingpool Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Internet bredbånd Husdyr OK 150 m til Strand
Se mere...

Fanø Bad - Lejlighed på Fanø, 4 pers./40 m2, stueetage m...
Se sommerhuset i Fanø Bad Lejlighed på Fanø, 4 pers./40 m2, stueetage m/overdækket terrasse. Strand, badeland, golf, butikker, natur - alt lige uden for døren! Kun 12 min med færgen fra Esbjerg.
4 Personer 1 Soveværelser Internet bredbånd Husdyr OK 50 m til Strand
Se mere...

Se flere sommerhuse i Vestjylland - find dem i søgefunktionen ovenfor.

 

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |