Gilleleje - Sommerhuse - Ferieboligweb.dk    Ferieboliger i Gilleleje

Sommerhus Gilleleje - private sommerhuse og ferieboliger til leje i Gilleleje

Gilleleje ligger på den nordsjællandske kyst ud til Kattegat. Ferieboligweb.dk byder på en række forskellige sommerhuse i Gilleleje både til storfamilien og til dem, der gerne vil have kræs for alle pengene. Med et sommerhus i Gilleleje får I ikke alene adgang til Danmarks skønneste natur, men også en af landets mest charmerende sommerbyer med knust, idyl og natteliv.     Læs mere om Gilleleje

Lej et hyggeligt sommerhus i Gilleleje

Der er skønne feriesteder og så er der de fascinerende og populære feriesteder, Gilleleje i Nordsjælland hører uden tvivl til den sidste kategori.

Gilleleje Havn

Gilleleje er fuld af liv om sommeren, men der er bestemt også masser af liv og især hygge i Gilleleje i vintermånederne. De store atktiver er havnen med afdelinger for fiskere og selvbåde og så de dejlige badestrande.

Byen er en autentisk fiskerby med Sjællands største fiskerihavn, der også har et livligt sommerliv med spændende butikker og meget hyggelige og gode restauranter. Byen holder hvert år en række aktiviteter, så som Bakkefest, Havnefest, Jazz på havnen, Kunst i Filet'en m.fl.

Der findes en flere museer, bl.a. det meget kendte Rudolph Tegners Museum og Statuepark placeret i en storslået natur.

Gilleleje er det nordligste punkt på Sjælland ud til Kattegat med udsigt til Kullen i Sverige. Der er et skønt miljø omkring havnen, og her mødes mange turister med lokale, bla. for at købe friskfangede fisk.

Hvis din familie elsker livet og stemningen omkring vandet, vil I synes godt om ferie i et sommerhus ved Gilleleje. Udsigten fra Gilleleje er fascinerende og måske kan du selv finde et sommerhus med udsigt over havet.

Kronborg Slot

Sommerhuset i Gilleleje kan bruges som udgangspunkt til et besøg i København - storbyen med storbyens tilbud og fristelser. København er altid spændende med bl.a. Tivoli eller Zoo, eller I måske nyde en skøn frokost i Nyhavn.

Der er mange skønne steder at besøge på Nordkysten, bl.a. Helsingør med den fantastisk hyggelige middelaldercentrum, det smukke, historiske Kronborg og det nye Marinemuseum.

Bestil et lækkert og hyggeligt sommerhus i Gilleleje allerede nu.

Sommerhuse

Se ferieboligerne i Gilleleje på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Gilleleje på et kort

Gilleleje - Gillelejes bedste beliggenhed, højt og 1. ræk...

Gilleleje.  Gillelejes bedste beliggenhed, højt og 1. række til hav og strand, 180 graders havudsigt fra stue, køkken, bryggers. Nyt topmoderne Svanekøkken med alt (2 ovne, cooker), nyt bryggers. 3 toiletter, 2 med bad. Stor sydvendt ugenert terrasse og have.
4 Personer 3 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 50 m til strand
Se mere...

Gilleleje - Havet som nabo, bedste beliggenhed, charmeren...

Gilleleje.  Havet som nabo, bedste beliggenhed, charmerende fritidshus 110m2 til 4 personer der ønsker forkælelse for sjæl og legeme i romantiske omgivelser i hjertet af pulserende Gilleleje. Stue, spisestue, køkken, 2 soveværelser. Lysthus og spa i haven.
4 Personer 2 Soveværelser Spabad Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 25 m til strand
Se mere...

Gilleleje - Feriehus i Gilleleje - 200 m fra stranden og ...

Gilleleje.  Feriehus i Gilleleje - 200 m fra stranden og 500 m til havnen i den charmerende fiskerby Gilleleje. Helt nyrenoveret efter Feng Shui principper. 2 soveværelser. Stor overdækket terrasse og stor have.
4 Personer 2 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 200 m til strand
Se mere...

Gilleleje - Pragtfuld villa i det dejlige Nordsjælland, ...

Gilleleje.   Pragtfuld villa i det dejlige Nordsjælland, 150 m til en skøn strand, 150 m til supermarked, lækre restauranter og cafeer, fantastiske forretninger og kunst i en idyllisk fiskerby. Stue, køkken/alrum, 4 soveværelser, badeværelse med badekar.
8 Personer 4 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Internet bredbånd Husdyr OK 150 m til strand
Se mere...

Gilleleje - Enestaaende, nyligt renoveret sommerhus i før...

Gilleleje.  Enestaaende, nyligt renoveret sommerhus i første række med panoramaudsigt over Øresund mod Kullen. 118 m2, 2 stuer, 3 soveværelser, 2 badeværelser. Kun 5 minutters gang fra Gilleleje by.
6 Personer 3 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 20 m til strand
Se mere...

Gilleleje - Helårshus fra 2008 på 155 m2 beliggende i ro...

Gilleleje.   Helårshus fra 2008 på 155 m2 beliggende i rolige omgivelser 1km fra centrum og havnen. Alle værelser har tv med dvd samt indbyggede skabe. Værelserne er store 9 - 9 - 10 - 12m2 samt stue på 40m2 Huset har trådløst internet.Huset er et ikke ryger og husd
9 Personer 4 Soveværelser Spabad Opvaskemaskine Vaskemaskine Internet bredbånd Ingen husdyr 400 m til strand
Se mere...

Gilleleje - 8 personers nyere poolhus med spa, sauna, sol...

Gilleleje.  8 personers nyere poolhus med spa, sauna, solarium og svømmetræner. Varmepumpe/air condition. ADSL internet. Tæt ved strand og Gillelejes spændende havnemiljø. 4 soveværelser.
8 Personer 4 Soveværelser Swimmingpool Spabad Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 900 m til strand
Se mere...

Gilleleje - Smuk bjælkehytte (4 personer). 5 min. fra cha...

Gilleleje.  Smuk bjælkehytte (4 personer). 5 min. fra charmerende Gilleleje og stranden. Med smukt interiør, brændeovn, overdækket terrasse, grill, satellit-tv.
4 Personer Vaskemaskine Brændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 850 m til strand
Se mere...

Gilleleje - Luksusfritidshus i Gilleleje 125 m2, 6 perso...

Gilleleje.   Luksusfritidshus i Gilleleje 125 m2, 6 personer. 120 m fra badestrand og 1600 m fra Gilleleje by og havnemiljø. Stort landkøkken (åben til stue). Tre soveværelser, to badeværelser, bryggers samt garage og udhus.
6 Personer 3 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 120 m til strand
Se mere...

Gilleleje - Luksus Kalmar sommerhus for 8 personer beligg...

Gilleleje.  Luksus Kalmar sommerhus for 8 personer beliggende i rolige omgivelser i Udsholt ved Gilleleje, kort gå afstand til privat strand. Helårsisoleret hus med alle moderne faciliteter.
8 Personer Spabad Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Ingen husdyr
Se mere...

Gilleleje - Totalt moderniseret 100 m2 sommerhus. Stor s...

Gilleleje.   Totalt moderniseret 100 m2 sommerhus. Stor spa-badeværelse, køkken, stue og 3 soveværelser +30 m² trætreasse. På stille solrig grund 500 m fra skøn sandstrand udlejes. 8 sengepladser.
8 Personer Spabad Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Ingen husdyr 500 m til strand
Se mere...

Se også sommerhuse fra bureau
Se  sommerhuse fra Novasol
Du kan her finde flere dejlige sommerhuse udlejet gennem bureau. Du kan finde sommerhuse i alle størrelser og med alle faciliteter - tæt på stranden eller i baglandet.
2 - 20 personer Swimmingpool Spabad Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Internet adgang Med eller uden husdyr 100 - 5.000 m til strand
Se mere...

Se også private sommerhuse i nabobyerne >>Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |