Møn - Sommerhuse - Ferieboligweb.dk    Ferieboliger i Møn

Sommerhus Møn - private sommerhuse og ferieboliger til leje i Møn

Møn med Møns Klint er et særsyn i det ellers relativt flade Danmark. En tur rundt på klinten i hundrede meters højde er en berusende og ganske særlig oplevelse. Lej et af de mange fine sommerhus på Møn og bese den skønne ø med stor natur, kunst og klinter. Et sommerhus på Møn sætter rammen for en dejlig ferie. Mange vælger at komme tilbage og holde ferie i et sommerhus på Møn.     Læs mere om Møn

Lej et dejligt sommerhus på Møn

Mange vælger at holde ferie i sommerhus ved Møn på grund af den fascinerende natur med bølgende marker, havet, skovene og Møns Klint. Der er meget at se og opleve på Møn, Møn er meget mere end blot Møns Klint, selvom det naturligvis er det helt store trækplaster for hele området.

Hovedbyen er hyggelige Stege, der lokker med gode indkøbsmuligheder og hyggelige caféer og restauranter.

Når vi skal nævne populære seværdigheder i Danmark, så er der ingen tvivl om at Møn og Møns Klint kommer med på listen. Møns Klint er en populær destination for turister på linje med Amalienborg og den Lille Havfrue, og tusindvis af turister besøger hver dag Geocenter Møns Klint om sommeren.

Se Møns Klint, når du bor i sommerhus

Du skal ganske enkelt opleve den op til 128 m høje Møns Klint. Du skal gå på toppen i skoven langs kanten af klinten og gyse ved synet af den støre høje og de flotte skrænter. Bagefter skal du gå ned ad de mange trapper ned til foden af klinter, hvor du kan finde forstenede skildspadder, vættelys m.fl. Du kan her nyde de flotte skrænter på tæt hold og gyse ved tanken om, at der måske snart falder et nyt afsnit af skrænten i havet med et kæmpebrag.

Under en sikkert velfortjent ferie på Møn, kan I også overveje en tur til charmerende Vordingborg. Vordingborg er en større by og samtidig en ganske hyggelig og charmerende by med masser af liv og aktivitet, selvom der ikke længere er mange soldater tilbage på byens tidligere store kaserne.

Der er generelt kort afstand til mange spændende seværdigheder og byer fra jeres sommerhus på Møn, så der er rig mulighed for at opleve andre ting på Møn. Brug din cykel og se f.eks. det smukke slot Liselund og den omgivende, meget flotte park eller de hyggelige, små havne på øen.

Møn er måske ikke så kendt som et decideret sommerhusområde, men der er mange dejlige sommerhuse på Møn. Nyd den skønne natur og oplev den gerne på cykel.

Hvis I er til natur, hygge og gode oplevelser, så er en ferie i sommerhus på Møn uden tvivl noget for jer, I kommer til at elske Møn, og der er stor chance for at I senere vil vende tilbage til Møn.

Møn - Ulvshale - Hyggeligt sommerhus på 77m2 med plads til hel...
Møn - Ulvshale.  Hyggeligt sommerhus på 77m2 med plads til hele familien - kun 250 meter fra børnevenlig strand og tæt på Ulvshale Skov. Oplev vidunderlige og smukke Møn med masser af gode cykelture, hyggelige småbyer og enestående seværdigheder.
7 Personer 4 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Ingen husdyr 250 m til strand
Se mere...

Møn - Stege - Lækkert, nyt sommerhus på Møn med dejlig stue...
Møn - Stege.  Lækkert, nyt sommerhus på Møn med dejlig stue med brændeovn, køkken/alrum, 3 soveværelser og 2 badeværelser, det ene med spa og sauna. Træterrasser og dejlig have med legehus. Roligt og børnesikkert område.
6 Personer Spabad Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 150 m til strand
Se mere...

Møn- Stege - Nænsomt renoveret gammel smedje med super bel...
Møn- Stege.  Nænsomt renoveret gammel smedje med super beliggenhed og udsigt. Indeholder køkken/alrum, toilet og hems. Ekstra soveværelse/opholdsrum samt nyt badeværelse i separat bygning. Terrasser og dejlig have.
4 Personer Vaskemaskine Brændeovn Internet bredbånd Husdyr OK 1500 m til strand
Se mere...

Møn - Tostenæs - Forkæl jer selv og hold ferie i skøn, gammel ...
Møn - Tostenæs.  Forkæl jer selv og hold ferie i skøn, gammel mølle på Møn. Stue og spisekøkken, 3 værelser, badeværelse. 180 graders tagterrasse med havemøbler, liggestole og lille have med grill.
6 Personer 3 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Husdyr OK 4000 m til strand
Se mere...

Møn - Askeby - Enestående feriebolig i gammel mølle i to et...
Møn - Askeby.   Enestående feriebolig i gammel mølle i to etager, hyggeligt indrettet. I stueplan: entre, køkken og bad. 1. sal: stort rum med to hemse. 5 sovepladser. Adgang til have med legemuligheder. 5 km til øens bedste strand.
5 Personer 1 Soveværelser Vaskemaskine Brændeovn Ingen husdyr 5000 m til strand
Se mere...

Bogø - Dejlig ferielejlighed for 5 personer i gamme...
Bogø.   Dejlig ferielejlighed for 5 personer i gammel landejendom med havudsigt. Beliggende i fredelige og naturskønne omgivelser. Centralt udgangspunkt for udflugter.
5 Personer 2 Soveværelser Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Internet bredbånd Ingen husdyr 3000 m til strand
Se mere...

Møn - Lille, hyggeligt sommerhus på Møn udlejes. C...
Møn.   Lille, hyggeligt sommerhus på Møn udlejes. Ca. 150 m fra fin badestrand. 2-4 personer. Pris 2400/3100 DKK pr.uge.
4 Personer Vaskemaskine Ingen husdyr 150 m til strand
Se mere...

Se også sommerhuse fra bureau
Se  sommerhuse fra Novasol
Du kan her finde flere dejlige sommerhuse udlejet gennem bureau. Du kan finde sommerhuse i alle størrelser og med alle faciliteter - tæt på stranden eller i baglandet.
2 - 20 personer Swimmingpool Spabad Sauna Opvaskemaskine Vaskemaskine Brændeovn Internet adgang Med eller uden husdyr 100 - 5.000 m til strand
Se mere...

Se også private sommerhuse i nabobyerne >>

 Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2013 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |