Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Sommerhuse til leje

Lej et privat sommerhus i Danmark
Lej også ferieboliger i Frankrig, Spanien, Italien, Sverige m.fl. 

Privat sommerhusudlejning af sommerhuse i Danmark, Frankrig, Spanien, m.fl.


Frokost med udsigt ved sommerhus

Lej dit private sommerhus gennem Ferieboligweb, hvor du booker direkte ved ejeren. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus eller feriebolig overalt i Danmark.

Overalt ligger de privatudlejede sommerhuse og feriehusene tæt på stranden - nogen steder med en smal strand, men de fleste steder med mere børnevenlige strande, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Ved privat sommerhusudlejning gennem Ferieboligweb kan du leje alt fra de flotteste luksushuse med spabad eller swimmingpool - et såkaldt spahus eller poolhus - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus med sauna for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et sommerhus med havudsigt.

Et privat sommerhus er billigere at leje end et sommerhus lejet hos et bureau. Hos os sparer du et stort gebyr, og du vil få en god og direkte service af udlejeren.

En privat sommerhusudlejning foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje ved en søgning i det det blå søgefelt overnfor. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet!

Find et privat sommerhuse - Klik på dit ferieområde

Danmark

Klik i ønsket område:

Tryk på region for at finde dit sommerhus eller feriebolig i Danmark

Frankrig

Klik i ønsket område:

Spanien

Klik i ønsket område:

Italien

Klik i ønsket område: