Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  
Forside   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os

Erfaringer med udlejning af feriebolig gennem Ferieboligweb

Sommerhuse Danmark
Feriebolig i Europa
Links for udlejere
Netværk af websites

Kunder udlejer mange uger med Ferieboligweb

Du kan selv få udlejningssuces med FerieboligWeb, der præsenterer privatudlejede ferieboliger i Danmark og Europa på Internettet - med direkte kontakt mellem udbyder og lejer.

Vi har været på Internettet siden 1996 og har stadig kunder fra 1997.

Vore annoncører har gode erfaringer med Ferieboligweb, og mange har derfor flere annoncer.

De annoncerer, fordi det kan betale sig, og fordi de er tifredse med Ferieboligwebs service.

Udlejeres erfaringer

Du kan nedenfor læse om andres erfaringer. Du er velkommen til at rekvirere en referenceliste med tlf.nr., så du selv kan få uddybet nedenstående udlejeres erfaringer i dit eget område. Send en e-mail med dine sprøgsmål.

Vi har normalt ikke kontakt med vore annoncører, for siderne passer jo sig selv, men nu og da får vi kommentarer fra udlejere og andre. Nedenfor findes udvalgte citater, der giver et indtryk af tilfredsheden med annoncerne på FerieboligWeb.

Et godt tegn på tilfredshed er også den store gentegning af abonnement for annoncer. En typisk årsag til ophør er salg af sommerhus eller ønsket om ikke at udleje mere.

Mange annoncører har flere huse på nettet på grund af en effektiv og praktisk anonceringsform.

Har du selv råd til at lade være med at komme på Internettet med FerieboligWeb?

Udlejeres udsagn - spørg efter tel nr.:


Udlejer med hjemmeside i 23 år i Thy i september 2021: "Jeg har været meget tilfreds med annoncen. Har skaffet mig mange kunder i årenes løb."

Udlejer med hjemmeside i 8 år i Ålbæk, Skagen i april 2021: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er meget gode - jeg anbefaler altid, når nogen spørger - både evt. lejere og udlejere. "

Udlejer med hjemmeside i 10 år på Falster i december 2020: : "Vi har været meget glade for vores samarbejde med jer og har anbefalet jer så godt vi kunne."

Udlejer med hjemmeside i 16 år på Fyn i novenber 2020: "Vi har været utroligt glade for de 15 års samarbejde vi har haft gennem dit website. Vi vender helt sikkert tilbage hvis vi beslutter at leje vores sommerhus ud igen ..."

Udlejer med hjemmeside i 13 år i Sydjylland i september 2020: "... tak for godt samarbejde herfra. Jeg har været fuldt ud tilfreds med siden / henvendelser og altid fået hurtig support når der har været problemer. Ferielejligheden er solgt og har derfor ikke brug for siden mere. Vil klart anbefale ferieboligweb til andre."

Udlejer med hjemmeside på Fyn i 6 år i juli 2020: "Det har været super godt at have en annonce på Ferieboligweb - det har virket super godt."

Udlejer med hjemmeside i 6 år i Nordsjælland i januar 2020: "Mine erfaringer har været supergode."

Udlejer med hjemmeside i 10 år i Sønderjylland i oktober 2019: "Tak for alt du gør for os udlejere."

Udlejer med hjemmeside i 19 år på Djursland i juni 2019: "Jeg siger mange tak for al hjælpen, fin service. Al nyt kan godt virke svært i starten, men efter jeg har indlagt booking på mit eget hus, syntes jeg det ser meget overskuelig ud. Vi har efterhånden haft hjemmesiderne i en del år, og det har altid fungeret tilfredsstillende, med god udlejning endda med lejere, der har lejet flere gange."

Udlejer med hjemmeside i 5 år i Sønderjylland i februar 2019: "og mange tak for en super god side."

Udlejer med hjemmeside i 2 år i Nordsjælland i november 2018: "Vi takker for samarbejdet og vil gerne anbefale jer til andre."

Udlejer med 2 sommerhuse i Nordjylland gennem 11 år i september 2018: "Vi har været utrolig glade for at være kunde hos ferieboligweb.dk igennem rigtig mange år, men nu har vi solgt vores sommerhuse og må derfor sige "tak for nu"."

Udlejer med hjemmeside i 7 år på Langeland i juni 2018: "Absolut positive (erfaringer). Jeg vil anbefale siden til andre der vil leje ud. Venlig hjælp hvis der er noget der ikke fungerer."

Udlejer med hjemmeside i 17 år i Nordjylland i januar 2018: "Vi har haft en særdeles god udlejning i 2017." -->

Udlejer med hjemmeside i 11 år i Østjylland i november 2017: "Vi anbefaler jer gerne til andre sommerhusejere.

Udlejer med hjemmeside i 10 år i Østjylland i september 2017: "Vi har gode erfaringer med ferieboligweb."

Udlejer med hjemmeside i 11 år på Lolland i juli 2017: "Jeg har i den tid vi har brugt denne side været fuldt ud tilfreds. Vil takke dig for din altid hurtige respons når jeg har haft brug for support."

Udlejer med lille annonce i Frankrig i maj 2017: "Jeg har været meget glad for jeres website."

Udlejer med lille annonce med link i Nordjylland i februar 2017: "Jeg har været MEGA tilfreds."

Udlejer med hjemmesider i 15 år i september 2016: "Vi har været glade for brug af Ferieboligweb og har og vil anbefale til andre. Tak for godt samarbejde."

Udlejer med hjemmeside på Fyn i 2 år i april 2016: "Jeg har været godt tilfreds."

Udlejer med hjemmeside på Falster i 1½ år i april 2016: "Vi har været utrolig glade for at udleje vores sommerhus igennem dig, det er gået rigtigt fint."

Udlejer med hjemmeside på Fyn i 7 år i januar 2016: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er rigtig fine. God hjemmeside til fornuftig pris."

Udlejer med hjemmeside på Djursland i 1 år i november 2015: "Har haft mange udlejninger, har fungeret perfekt, aldrig haft problemer. Skal nok anbefale Jer til de nye ejere."

Udlejer med hjemmeside ved Cahors i 18 år i oktober 2015: "Vi har haft meget gode erfaringer gennem mange år."

Udlejer med hjemmeside i Nordsjælland i 9 år i juli 2015: "Jeg siger tak for fin behandling og annoncering siden 2006."

Udlejer med hjemmeside på Djursland i 11 år i maj 2015: "Mine erfaringer med Ferieboligweb har været rigtig gode."

Udlejer med hjemmeside på Djursland i 14 år i marts 2015: "Jeg benytter lejligheden til samtidig at sige mange tak for perioden fra 2001, vi har haft hos Ferieboligweb.dk. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet - og ønsker dig og forretningen alt godt fremover."

Udlejer med 2 hjemmesider i 2 år i februar 2015: "Jeg er godt tilfreds med henvendelserne."

Udlejer med hjemmeside i Sydfrankrig i 10 år i november 2014: "Vi har været rigtig glade for sitet, det er virkelig godt. Tak for det."

Udlejer med hjemmeside i Vestjylland i 18 år i oktober 2014: "Nu har vi haft en hjemmeside hos jer i snart 18 år, og vi er vældig tilfredse stadig. "

Udlejer med hjemmeside på Djursland i 4 år i oktober 2014: "Tak for et fint samarbejde i år."

Udlejer med hjemmeside i Nordjylland i 4 år i september 2014: "Vi har været RIGTIG glade for hjemmesiden og anbefalet den til rigtig mange – det virker helt perfekt, der er ikke noget at sætte en finger på. "

Udlejer med hjemmeside i 5 år i Nordsjælland i juni 2014: "...vi er meget, meget glade for Jeres hjemmeside og formidlingen."

Udlejer med hjemmeside i Nordjylland i 5 år: "....jeg har været glad for go service og mange kunder."

Udlejer med lille annonce med link i Sydjylland i 1 år: "Vi har været fantastiske glade for hjemmesiden."

Udlejer med 3 små annoncer med link i 1½ år i august 2013: "Jeg har været godt tilfreds med alt."

Udlejer med 3 hjemmesider i Sydjylland i 16 år i april 2013: "Jeg kan kun sige det er ok, det ene hus er kun fri i uge 29 + 34 ellers er der ikke 1 dag fri før i okt.."

Udlejer med hjemmeside på Langeland i 1½ år i januar 2013: "Vi har været særdeles godt tilfredse. Dejligt at der sidder et levende og omhyggeligt meneske bag websiderne og følger med i, at alt er i orden."


Udlejer med hjemmeside på Djursland i 20 år på Djursland i september 2021: "Mange tusind tak for flere års samarbejde. Nu er det sådan børn og børnebørn også gerne vil bruge huset så må den gamle her jo bøje sig. Måske vender vi tilbage engang"

Udlejer med hjemmeside i 11 år på Bornholm: "Vi købte huset i 1999, og har været flittige bruger af din web-portal i hvert fald de sidste 10 år, som vi har været yderst tilfredse med."

Udlejer med hjemmeside på Fyn og øerne i 21 år i marts 2021: "Vi har næsten fuld hus – og har få uger til leje tilbage i år. Det har fungeret rigtigt godt – så tak for en kompetent og professionel tid."

Udlejer med lille annonce på Sjælland i 19 år: "Mine erfaringer med Ferieboligweb.dk er ganske udmærkede."

Uddlejer med jemmeside i 6 år i Sønderjylland i november 2020: "Jeg har været meget glad for hjemmesiden."

Udlejer med hjemmeside i 16 år i Vestjylland i oktober 2020: "Vi har haft gode erfaringer med Ferieboligweb og vil gerne sige tak for samarbejdet gennem flere år."

Udlejer med hjemmeside i 4 år i Nordjylland i oktober 2020: "Tak .... for et godt medlemsskab."

Udlejer med hjemmeside i 13 år i Vestjylland i september 2020: "Tak for det gode samarbejde vi har haft."

Udlejer med annonce i 7 år i Nordjylland i september 2020: "Vi har været glade for annonceringen, og har haft den gennem mange år."

Udlejer med annonce i 7 år i Østjylland i maj 2020: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er gode. Har haft meget udlejning på denne side."

Udlejer med 2 hjemmesider i Sydsverige i 15 år i august 2019: "Har været glad for FBW... "

Udlejer med lille annonce på Sjælland i 15 år i april 2019: "Mange tak for nogle rigtig gode år hos Jer."

Udlejer med lille annonce med link på Sjælland i 8 år i september 2018: "Det har været en god platform for min udlejning, og resultaterne har været tilfredsstillende."

Udljer med hjemmeside i Sønderjylland i år i februar 2018: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er super gode."

Udlejer med hus i Thy i 20 år i december 2017: "Ja, det (2017) har været et godt udlejningsår."

Udlejer med hjemmeside i Østjylland i 4 år i oktober 2017: "Tak for årene, du har bestyret min annonce. Det har virkelig været godt."

Udlejer med lille annonce med link i Østjylland i 2 år i august 2017: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er vældigt gode, og jeg har i udlejningstiden været godt tilfreds med måden og udbyttet."

Udlejer med lille annonce med link på Djursland i 7 år i juni 2017: "Det har været en god måde at udleje huset gennem jer og jeg vil fortsat anbefale det til andre."

Udlejer med hjemmeside i Sydfrankrig i 8 år i september 2016: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er udmærkede. Vi har haft den udlejning som vi ønskede."

Udlejer med hjemmeside over 11 år i Frankrig i april 2016: "Jeg har været kunde siden 2005 og har været tilfreds med både synlihed og brugervenlighed. Tak for det."

Udlejer med hjemmeside på Langeland gennem 6 år i januar 2016: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er meget gode. Vi har været meget tilfredse."

Udlejer med hjemmeside på Sjælland gennem 3 år i november 2015: "Mine refaringer med Ferieboligweb har været super."

Udlejer med lille annonce på Falster i 4 år i november 2015: "Mine erfaringer med Ferieboligweb er meget fine."

Udlejer med lille annonce med link i 5 år i Vestjylland: "Vi har været godt tilfreds med ferieboligweb. Har haft god udlejning med gode lejere."

Udlejer med hjemmeside i Nordsjælland i 10 år i juli 2015: Mine erfaringer "er virkelig gode - og god hjælp at hente."

Udlejer med en lille annonce i Frankrig i 10 år i maj 2015: "Vil blot sige at i de år vi har haft det lejet ud har det fungeret rigtig fint..."

Udlejer med 3 små annoncer i Jylland i 3 år i maj 2015: "Jeg anbefaler også Ferieboligweb rundt omkring, for jeg er meget tilfreds."

Udlejer med hjemmeside i Nordsjælland i 15 år i maj 2015: "Lad mig først og fremmest takke dig mange gange for al din hjælp gennem årene – det har været en stor glæde og god indtjening at være på din hjemmeside. Jeg vil med glæde anbefale dig til andre. TAK."

Udlejer med 2 huse i 17 år i februar 2015: "Ros til dig og Ferieboligweb. Udlejningen i år går strygende."

Udlejer med lille annonce med link i Vestjylland i 13 år i november 2014: "Jeg har været meget tilfreds med Ferieboligweb. Hvis sommerhuset igen skal udlejes bliver det gennem Ferieboligweb."

Udlejer med 2 hjemmesider på Djursland i 11 år i oktober 2014: "Jeg er stadig glad for mine hjemmesider :)"

Udlejer med hjemmeside i 2 år i Nordsjælland i oktober 2014: "Vi takker for effektiv udlejning i den periode vi har gjort brug af jer."

Udlejer med 4 hjemmesider i 14 år i Vestjylland i september 2014: "Jeg er meget tilfreds med udlejningen via ferieboligweb og vil gerne fortsætte med at annoncere familiens 4 huse."

Udlejer med 2 hjemmesider i 15 år på Bornholm i spetember 2014: "2014 har været rigtig godt, takket være hjemmesiden."

Udlejer med hjemmeside i 3 år på Falster i september 2013: "Vi har ... været meget tilfredse med Ferieboligweb."

Udlejer med lille annonce med link i Sverige i maj 2013: "Jag ska inte fortsätta med uthyrningen och tackar därför för den här tiden. Ni har varit en bra hjälp och jag har fått många kunder tack vare er sajt."

Udlejer med lille annonce med link i Østjylland i 8 år i januar 2013: "Jeg har været rigtig godt tilfreds med Ferieboligweb."

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2015 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |