Sommerhuse og ferieboliger - FerieboligWeb
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  
Forside   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os

Login side for ejere
1.000 private sommerhuse og ferieboliger i Danmark og Europa

Sommerhuse Danmark
Feriebolig i Europa
Links for udlejere
Netværk af websites

Kære udlejer - Log ind for at få adgang til dine annoncer

Nyheder, tips & tricks Login

21. februar 2019

Ferieboligweb tilbyder nu online booking og bundfradrag i lejeindtægter på 40.900 kr.

Ferieboligweb tilbyder nu online booking på hjemmesider med sommerhuse i Danmark og Udland. Det betyder, at dine gæster nu vil kunne booke sit ophold direkte online.

Bookingen sker på Sommerhuse-fbw.dk og du kan herfra styre dine bookinger med afsendelse af lejeaftale, slutafregning m.m.

Systemet giver dig også en god oversigt over dine bookinger med ankomstdato, lejeperiode, lejeindtægter, betalinger m.m.

Sommerhuse-fbw.dk her indberetningspligt til Skat vedrørende dine lejeindtægter, og det betyder, at du får det fordelagtige bundfradrag på 40.900 kr. (2019 niveau) i dine lejeindtægter, dvs. du kan tjene 40.900 kr. uden at betale skat.

Du kan tilslutte dig ordningen fra din konto efter login.

Du kan læse mere - klik her.

Du kan læse mere om skatteberegninger - klik her.

23. august 2018

Ferieboligweb ønsker også 40.000 kr. i skattefradrag til dig som udlejer - se Ferieboligwebs høringssvar

Skatteministeriet udsendte 4.7.2018 et lovforslag om beskatning af indtægter fra sommerhusudlejning.

Vi har d. 11.8.2018 indgivet høringssvar til lovforslaget - læs det her.

Vi foreslår i høringssvaret kort fortalt, at alle regninger til dine lejere sendes via din konto hos Ferieboligweb.dk. Vi vil så lagre de sendte regninger og indberette summen af indtægterne til Skat ved årets udgang.

Alle betalinger fra lejere og al kommunikation skal efter vort forslag fortsat ske direkte mellem dig og dine lejere.

Det vil være frivilligt at tilslutte sig det nye system, så du kan om ønsket fortsætte som hidtil. Det nye system vil koste et beløb til udvikling og drift, men det vil absolut være konkurrencedygtigt.

Den konkrete løsning vil afhænge af lovens endelige udformning.

11. juli 2018

Ferieboligweb ønsker også 40.000 kr. i skatte fradrag til dig som udlejer

Skatteministriet har netop udsendt et nyt lovforslag om sommerhusudlejning til høring.

Lovforslaget handler om beskatning af indtægter ved sommerhusudlejning og indberetning af indtægter til Skat.

Ferieboligweb har indtil videre søgt at påvirke lovgivningen ved at skrive til Skatteministeriet.

Feriebolig ønsker, at Ferieboligwebs kunder tildeles samme mulighed for fradrag som kunder ved bureauerne.

Du kan læse vort brev til Skatteministeriet - læs om skattefradrag her.

Vi vil fortsætte vort arbejde med at arbejde for en ligestilling mellem vore kunder og udlejningsbureauerne - om nødvendigt med en udvidelse af vore tilbud til jer.

28. november 2017

Din annonce på Ferieboligweb.dk kan nu komme på dba.dk - Den blå Avis online

Du kan nu sætte din annonce på dba.dk i perioden 1. jan 2018 - 30. august 2018 for 149 kr. incl. moms for hele perioden. Ved tilmelding efter 1. jan gælder prisen 149 kr. fra købstidspunktet til 30. august 2018.

Din annonce vises som en basisannonce, der normalt koster 199 kr. om måneden - den får du for 149 kr. for op til 8 måneder.

Du kan bestille en dba-annonce for din Ferieboligweb.dk-annonce fra din konto efter login - bestil straks efter login.

25. november 2017

Seks gode råd til en it-sikker hverdag!

En sikker dag på Internettet bliver mere og mere vigtig, for der er mange farer, der truer dig, i emails og på dårlige hjemmesider.

Der kan læse mere på borger.dk om sikker færden på Internettet - tryk her.

16. maj 2016

Pas på Muller Klus - han svindler

Det seneste eksempel på en svindler er Muller Klus, der har skrevet til flere udlejere. Han skriver følgende, der er typisk for denne type svindlere:

Thanks for the swift response, I have forward the amount you charge to the Agency in-charge of the concert I am coming for and they told me that they are okay with the amount you charge but the payment will be made by French cheque from their bank account today.

is that the mode of payment by the Agency is French Cheque and the cheque will 100% clear in your bank account before our arrival date, let me know if you agreed with that.once everything is okay by you,kindly provide the details of where the cheque will be sent to including your phone and your mobile number.

Your Name ::
Address:::::
City Code:::
Country::::
Office Phone Number::::
Home Phone Number:::

Bemærk, at sproget er ubehjælpsomt og notorisk forkert, og at han beder om at betale med en check.

Modtag aldrig en udenlandsk check - bed om en bankoverførsel eller en betaling via Paypal.

10. marts 2016

Vis dine udlejede "skæve" dage - weekends m.m.

Der er nu 2 måder at vise udlejede weekends, helligdage m.m. på.
1. Du kan skrive udlejede datoer i 4 felter, 1 felt for hvert kvartal.
2. Du kan vise din egen Google kalender som et supplement til vores standardkalender.
Det er praktisk, hvis du bruger Google kalenderen, der er gratis, til at holde styr på alle dine udlejninger. Dine notater i kalenderen vil ikke blive vist.
Vores standardkalender skal stadig opdateres med priser og udlejede perioder.

Læs mere på din konto efter login.

21. februar 2016

Mange af forespørgendes email adresse er forkert

Der er mange forespørgsler i denne tid. Vi har desværre konstateret at mange kommer til at skrive en forkert email adresse.

Du kan måske selv se fejlen ved at studere adressen. F.eks. skriver mange gmal´+il.dk eller gmail.de i stedet for gmail.com. Måske skriver de hotmaill i stedet for hotmail.

Hvis du ikke kan få kontakt via email, kan vi anbefale at du straks ringer til forespørgeren for at undgå, at en udlejning smutter.

2/6/2020

Status for anmeldelser

Det går rigtig godt med anmeldelser fra lejere:

Status er nu, at 217 lejere har anmeldt et lejemål, og at gennemsnittet af tildelte stjerner er 4,7 af 5 mulige.

Det er flotte tal, og de vidner om, at de udlejede huse er af høj kvalitet, og at lejerne yder en god service. Begge dele værdsættes.

Husk at bestille anmeldelser fra dine lejere - gør det fra din konto efter login.

27. november 2015

Indsæt udlejede weekends i din kalender

Du kan nu angive udlejninger for weekends og andre korttidsudlejninger i din kalender. Prislisten giver mulighed for at vise korte udlejninger med datoer opdelt på kvartaler.

10. november 2015

Din sikkerhed på Internettet

Med de mange brud på datasikkerhed, der har været på det seneste, bør du opdatere dine adgangskoder regelmæssigt og mindst hver tredje måned. På den måde forbliver dine personlige oplysninger fortrolige, og du forhindrer andre i at hacke dine onlinemailkonti og dine profiler på sociale medier.

Følg disse tips, så dine adgangskoder forbliver helt sikre:

 • Brug både tal, symboler samt store og små bogstaver.
 • Sørg for, at dine nye adgangskoder er på mindst 10 tegn.
 • Opret forskellige adgangskoder for hvert login for at opnå bedre sikkerhed.
 • Undlad at gemme adgangskoder i browseren, så de ikke kan opdages af andre

7. oktober 2015

Ny spammer er på spil

James William med emailadressen Jamesdw1951@gmail.com er nu i gang med et forsøg på at narre mange udlejere. Han sender en forespørgsel om leje af en feriebolig.

I kan roligt slette hans forespørgsel - han forsøger at narre penge fra jer.

17. maj 2015

Gør dine fotos lysere og uden mørke kroge - gratis

Mange fotos kan forbedres ved en redigeringstur i et fotoprogram. Download Alternate Picview gratis for at lysne dine fotos eller de mørke kroge i rummene.

11. maj 2015

Se hvor flot en hjemmeside kan være

Vi har ofte skrevet om betydningen af gode fotos på en udlejers hjemmeside. Vi har også foreslået at hyre en professionel fotograf til at tage flotte fotos, fordi effekten af dem vil komme hjem igen.

Se her en flot hjemmeside med fine fotos - en flot præsentation 5 stjernede anmeldelser.

20. april 2015

Fra cigarkasse til hvidt udlejningslyn!

Fanø og Varde kommuner har udgivet et flot magasin om udlejning af sommerhuse. Her står mange gode idéer til, hvordan man kan forbedre sin udlejning.

Den mest spændende artikel handler om, hvordan man kan modernisere sit sommerhus, så det svarer til lejernes ønsker til en sommerbolig - læs artiklen, klik her

9. januar 2015

Pas på phishing mails!

Alle med en mail adresse får ofte phishing mails - dvs mails, der forsøger at få os til at logge ind på en bank, PayPal, Mircosoft, Skat e.lign. Disse emails ser autentiske ud, og systemet går da også ud på at lokke dig til at logge ind eller klikke på et link. Hvis du gør det, forsøger svindleren at lægge et program ind, der kan aflure dine kode-ord og din emailbox.

Udlejerne ved verdens største udbyder af private ferieboliger er systematisk udsat for en sådan hacking. Svindleren overtager i disse tilfælde korrespondencen med lejere, og det betyder i praksis at svindleren modtager pengene fra lejer uden udlejerens vidende. Se hvordan det sker i DR's Kontanten d. 7.1.2015 - klik her.

Vi har ikke hørt om en lignende sag for vore udlejere, men vi har haft mærkelige forespørgsler. Vi har derfor ændret vort system sådan, at vi ikke viser din email i den automatiske kvittering, der kommer op på hjemmesiden efter en forespørgsel. Man kan således ikke høste email-adresser uden at have en fungerende email. Dette forhindrer dog ikke, at du kan modtage forespørgsler fra svindlere, og at de herved får din email adresse.

Du undgår normalt phishing - og dermed hacking af din mailbox - ved at have et professionelt antivirus program installeret på din pc. Vi bruger Norton, der registrerer mange phishing forsøg hver måned, men der findes mange gode programmer på markedet.

Læs mere om sikkerhed på en pc på Danske Banks hjemmeside - klik her.

3. januar 2015

Indsæt priser i prislisten - 0 kr betyder, at huset ikke udlejes

For at lette brugernes søgninger har vi ændret søgeboksen, så man vælger en dato i stedet for et uge nr.

Vi har samtidig gjort søgeresultaterne mere relevante ved at indlægge ugeprisen i alle søgeresultater. Det betyder også, at huse med prisen 0 kr ikke vises fremover.

Du skal derfor sikre dig, at prislisten og kalenderen altid er udfyldt korrekt.

29. december 2014

Tak for samarbejdet i 2014

Vi takker dig for samarbejdet i 2014 og ønsker dig held og lykke med din udlejning i 2015.

Husk at priser og kalender skal være opdaterede, og at potentielle lejere forventer et hurtigt svar.

Det er en god idé at spørge dine lejere om deres erfaringer med dit hus - gode erfaringer trækker nye kunder til. Bestil anmeldelser fra din konto efter login.

15. december 2014

Problemer med en Jubii-mail og Stofanet-mail?

Hvis du har en email-konto hos Jubii.dk som f.eks. vip.cybercity.dk og andre, vil der være problemer at modtage forespørgsler og breve fra Ferieboligweb.dk på grund af deres opsætning af deres mailsystem og deres server. Det samme er vist nok også tilfældet med Stofanet.dk.

Vi anbefaler i så fald, at du anskaffer en gmail eller hotmail, som du lægger ind i vort system.

Hvis du ønsker at holde fast i din hidtidige email-adresse, kan du indlægge en videresendelse (redirect) i gmailen, så du fortsat modtager al email under den samme adresse.

10. september 2014

Pas på forespørgsler fra frank2_gays@rediffmail.com

Rigtig mange udlejere har desværre modtaget en henvendelse fra frank2_gays@rediffmail.com. Glem alt om ham - han er svindler.

Du skal blot undlade at besvare hans henvendelse.

Desværre kan vi ikke undgå den slags henvendelser, da han formentlig har foretaget dem manuelt.

26. marts 2014

Upload selv yderligere fotos og andre oplysninger

Du kan nu selv uploade en pdf-fil med yderligere oplysninger til din hjemmeside. Du kan f.eks. lægge yderlygere fotos fra din feriebolig eller oplandet ind i f.eks. et Word-dokument, printe dokumentet til et pdf-fil og derefter oploade filen til din hjemmeside. Andre filtyper kan ikke oploades.

Små annoncer har ikke samme facilitet.

24. marts 2014

Undgå dyre bankgebyrer ved udenlandske overførsler

Vi har fra en udlejer modtaget følgende tip:

Lejer du dit sommerhus ud til tyskere eller for den sags skyld til andre udlændinge, kan du med fordel oprette en konto i udlandet.
Jeg har for mit vedkommende således etableret en EUR-konto hos Sydbank i Flensborg, hvor de tyske gæster kan overføre via deres Netbank direkte uden de hermed forbundne dyre overførselsomkostninger (vekselkurs, ekspeditionsgebyrer m.v.).
Kontoen fungerer fuldstændig, som dine normale konti med Netadgang og lign. – dog med oprettelse af en hel del pairer m.v. af hensyn til de tyske myndigheder. Lejer (og udlejer) kan herefter overføre direkte ved anvendelser af SWIFT-code og IBAN.NR. (modsvarende vor reg. nr. / kontonummer).
Kontoen er naturligvis også velegnet ved tilbagebetalingen af modtaget depositum.


Ved overførsel til dine danske konti, vil der formodentlig være tale om en mindre vekselkursgevinst til banken, men alene omkostningsbesparelsen pr. udlejning for såvel lejer som udlejer gør ordningen særdeles attraktiv.

12. marts 2014

Nu billigt Internet til sommerhusområder

De fleste lejere af sommerhuse ønsker Internet i sommerhuset.

Du kan nu få et billigt Internet, der også rækker uden de store udbyderes dækningsområde. Net1 tilbyder Internet for 79 kr./md. inkl. 500 MB dataforbrug. Hvis datamængden bruges, tildeles der automatisk 1 GB data den næste dag for 25 kr. Du kan på den måde tilbyde Internet alle dage i ugen uden at blive ruineret af et stort forbrug.

Systemet giver data nok til læsning af nyheder, emails, Facebook m.m., men det er dog ikke egnet til streaming af film.

Læs mere her...

11. marts 2014

50% flere klik på en tilbudsannonce

Vi kan se, at tilbudsannoncerne er meget populære blandt surferne - så populære, at de typisk kun løber i 14 dage.

Vi har derfor indlagt 50% flere klik ind på annoncer, der tegnes senest 31.4.2014, så du nu får mindst 75 klik i stedet for mindst 50 klik.

30. januar 2014

Tror du, at din pc har en virus eller malware?

Microsoft Safety Scanner er et sikkerhedsværktøj, der kan hentes gratis, og det giver mulighed for on-demand-scanning og hjælper dig med at fjerne vira, spyware og andre potentielt uønskede programmer. Det fungerer sammen med dit eksisterende antivirusprogram.

Hent programmet her: http://www.microsoft.com/SECURITY/scanner/da-dk/default.aspx

17. oktober 2013

Emails fra potentielle lejere kan læses på din konto

Du kan nu læse alle emails fra potentielle lejere på din konto - klik på 'Se dine henvendelser'.

Husk at svare hurtigt - mange lejere spørger flere udlejere, så du skal være på dupperne.

13. oktober 2013

Husk prisliste og kalender for 2014

Udlejningen for 2014 er i gang, og du bør derfor sikre dig, at din prisliste og kalender for 2014 er i orden.

Du kan overføre priser for 2013 til 2014 ved at trykke på knappen "Send dettes års data" nederst på siden for opdatering af prisliste.

Husk at fjerne checktegn ud for uger, der ikke er udlejet.

Kontrollér altid, at det færdige resultat er i orden.

21. juli 2013

Sæt den rigtige pris

Der er hård konkurrence i år om udlejningen af feriehuse. Store feriecentre holder udsalg med betydelige rabatter, og et førende feriehusfirma reklamerer med 4.500 ledige huse i de næste 2 uger, heraf er over 700 af dem med rabat!

Hvis du stadig har ledige uger, skal du være opmærksom på, om priserne har flyttet sig, og om du har den rette pris.

Der er stadig kunder, der leder efter et hus, omend det snart tynder ud. Vore danske og tyske Last Minute sider ligger på top 5 listen over vore mest populære sider.

15. juli 2013

Daenemarkferienhaus.de på en første plads

Konkurrencen på Internettet er behård. Derfor glæder det os at www.daenemarkferienhaus.dk ligger på en første plads på søgeordet 'ferienhaus danemark privat' på Google - se her.

2. juli 2013

10 regler for sikker trafik på Internettet

Her er gode råd til, hvordan man anvender Internettet på en sikker måde, så ens identitet ikke stjæles eller ens pc ikke inficeres.

25. juni 2013

Charterrejserne er i snit en fjerdedel billigere i år

Stærk krone og ballade sydpå gør det billigere at holde ferie i udlandet i år - læs mere på Politiken.dk. Det er beregnet af en rejsesøgemaskine, og det sætter hele sommerferiemarkedet i Danmark under pres. Mange feriecentre har også sat deres priser ned med 25% i en del af juli.

Dette prisfald, der formentlig skyldes finanskrisen og sparelysten hos folk, betyder, at udlejere af sommerhuse skal være omhyggelige med at sætte den rigtige pris.

20. april 2013

Til orientering og advarsel!

Vi har fra en udlejer modtaget nedenstående email, der tilsyneladende er et udspekuleret forsøg på et identitetstyveri. Jeg har rådet udlejeren til at melde vedlkommende til politiet.

Vi bringer sagen frem til advarsel for alle udlejere.

Vedr. betaling for leje ønskede lejer mit cpr + nem-konto da han påstod det var en skole og kun kunne overføre på denne måde.

Jeg ønsker ikke at oplyse mit cpr. nr. til en fremmed og da jeg fastholdt krav om indbeting på normal vis - så hørte jeg ikke mere fra ham.

Jeg fornemmer det var forsøg på cpr. nr. tyveri.

1. februar 2013:

Nyt procedure for bestilling af LastMinute annoncer

Vi har i dag forenklet proceduren for bestilling af Last Minute annoncer. Systemet henter fremover priserne direkte fra din prisliste, så der er overensstemmelse mellem LastMinute prisen og prisen i prislisten.

Det har undertiden givet forvirring hos potentielle lejere, når der har været 2 forskellige priser. Det vil vi undgå fremover.

29. januar 2013:

Forespørgsler sendes i original udgave og i kopi!

Nogle ejere har haft problemer med at modtage de originale forespørgsler - formentlig fordi de er blevet hængende i et spamfilter hos dem selv eller hos deres mail-hoster. Spamfiltrene bliver tilsynelandende stadig tættere på grund af de mange phishing forsøg i emails, hvor afsenderne udgiver sig for at være en bank, Skat e.lign.

Da modtagelsen af alle forespørgsler er meget væsentlig, har vi ændret systemet, så du fremover både får en kopi af den enail, som forespørgeren modtager - og en sikkerhedskopi. Denne kopi er en forenklet udgave af den originale, og den kan du uden videre slette, hvis du har modtaget den originale.

Vi håber, at du kan leve med denne ubekvemmelighed og vil sætte pris på den øgede sikkerhed for at modtage en foresspørgsel.

Kontrollér din spamboks for forespørgsler

Flere ejere har problemer med, at email forespørgsler ryger i spamboksen.

En udlejer har skrevet således: "I dag fik jeg 4 rigtige forespørgsler om leje, men alle 4 lå i spam mappen, så jeg forstår det ikke. Jeg må bare åbne begge mapper. Det har jeg da lært af dette !!!"

Vi råder alle til at have et godt virusprogram, men vi råder også at til kontrollere spamboksen hver dag før sletning af spammails.

Det virker som om virusprogram-udbyderne strammer kravene til en email - måske på grund at skrækkelig mange fishing mails - så også uskyldige emails bliver fanget i spamboksen.

Bemærk også, at din udbyder af mailservicen kan have et spamfilter, som du umiddelbart ikke kan se. Undersøg måske om det kan slås fra.

Det er en god idé at have sit navn og telefonnummer på annoncen, så potebntielle lejere kan ringe til dig.

Det kan også være en god idé at notere antallet af henvendelser hver måned, så du kan holde kontrol med om de når frem. Se antallet af sendte emails på din konto efter login.

21. november 2012:

Godt tilbud om mobilt Internet med god dækning

Klik for at læse mere mobilt bredbånd til dit sommerhus

Ferieboligweb har indgået et samarbejde med Net1 om at tilbyde en god Internet bredbånsforbindelse til sommerhuse. Dækningen er bedre end de fleste andre teleselskabers, og det er billigt i drift.

Internet under ferien er i dag nødvendigt for mange lejere - både af hensyn til de voksnes og børnenes behov for kommunikation. Et udlejningsbureau oplyser angiveligt, at Internet kan give 3 ugers udlejning mere, alt andet lige.

Klik her eller på banneret for at læse mere. .


 

8. november 2012:

Server var nede

Alle servere hos vor tyske webhoster har været nede på grund af en netværksfejl ved München. Dette betyd desværre, at vor kundeserver ikke var tilgængelig, og at vore websider varr helt eller delvis nede.

Vi beklager nedbrudet og de problemer, som det medførte.

September 2012:

Læs seneste nyhedsbrev

Du kan læse det seneste nyhedsbrev med tips om emails, priser og kalender, mobiltelefon, atraktioner m.m.

August 2012:

Læs din email hver dag

Vi får mange henvendelser fra utålmodige, potentielle lejere, der ikke har hørt fra en udlejer i nogle dage. Det er ærgerligt for udlejeren, der måske mister en udlejning.

Vær opmærksom på, at du kan indlægge din email på de fleste, moderne mobiltelefoner. Brug formatet IMAP - ikke POP3, idet du med IMAP kan se og svare emails uden at downloade dem og slette dine emails på mailserveren.

Hen inspiration til opsætning af en IMAP konto hos vor provider - klik her eller på din operatørs hjemmeside.

August 2012:

Indsæt priser for 2013 i prislisten

Det er nu på tide at opdatere priser og udlejninger for 2013. Login og tryk på den grønne knap - fjern checktegnet ud for de uger, der ikke er udlejet.

Maj 2012:

Nye sider med Last Minute annoncer

Last Minute annoncer for alle landsdele og regioner i Danmark, Frankrig og Spanien vises nu på separate regions-sider på Ferieboligweb.dk og Freienwohnung.dk, se f.eks. danske Last Minute Vestjylland og tyske Last Minute Seeland.

Der arbejdes videre med flere lande og på Cottage-rental.com

Maj 2012:

Feriebyer er nu på kort

Alle feriebyer i Danmark, frankrig og Spanien vises nu på kort for hver landsdel, se f.eks. Feriebyer i Nordjylland og Feriebyer i Provence. Kortene ligger også på Ferienwohnung.dk, se f.eks. Urlaub in Südjütland.

Turen kommer snarest til flere lande og Cottage-rental.com.

April 2012:

Prisliste i Firefox 11

Der har været et problem med visning af prislisten i Firefox 11. Det er løst nu. En gadget fra Google om oversættelse gav fejl i indlæsningen, så prislisten ikke kunne vises.

Tak for hjælpen fra de involverede udlejere.

Marts 2012:

Kort på www.daenemarkferienhaus.de

Udviklingsprojektet med kort er nu i drift. Se hvordan du kan finde et sommerhus i Danmark med udvælgelse på kort: Karte von Dänemark. Systemet kører nu, men det vil senere blive videreudviklet med kortvisning ved søgninger via søgefunktionen.

Februar 2012:

Spammer på spil

Flere ejere har modtaget email henvendelser fra en angivelig engelsk eller fransk afsender. Et eksempel er denne:

"Hello, i want to an enquires about your accommodation for 2 adult from august 2nd-9th 2012,do get back to me with the total cost of duration for the selected date,and here are the information of the 2adult below : Adult1:mark ronald marvis gerard Email:mark.ronald83@yahoo.com Tel :+447031822078 Address :33 Avenue De Friedland, Paris, France, 75008 get back to me asap. Regards. "

Det kam være vanskeligt at gennemskue, men denne email indeholder nogle typiske elementer for spam-henvendelser:

 • Det engelske er dårligt og strukturen meget mangelfuld
 • Emailen er holdt i generelle vendinger, f.eks. "your accomodation"
 • Der spørges efter prisen, men den kan han jo se på prislisten
 • Vendingen "asap" (as soon as possible) bruges
 • 2 rubrikker i emailen er ikke udfyldt korrekt
 • Adressen er et hotel i Frankrig, men telefionnummeret er fra England
 • For specialister: IP adressen, hvorfra emailen er sendt, hører hjemme i Thailand

Hvis du kommer ud for en lignende email, kan du svare uforpligtende eller, hvis du er sikker i din sag, blot slette den.

Du bør ikke reservere din feriebolig, før du er helt sikker på seriøsiteten bag afsenderen, eller før du har modtaget pengene på din konto ved en bankoverførsel.

Modtag aldrig en check fra en udlænding.

Januar 2012:

Opdatér prislisten for 2013

Prislisten for 2013 viser nu priserne for 2011 medmindre du har har rettet dem. Vi opfordrer dig derfor til at opdatere priserne for 2013. Du kan overføre priserne for 2011 - se nederst på opdateringssiden - eller redigere priserne manuelt. Du skal også nulstille udlejningen for 2013.

Pressemeddelse

Vi har netop udsendt en pressemeddelelse om Ferieboligweb - se pressemeddelelsen her.

November 2011:

Vore nye, tyske websites er i luften

Vore 2 nye websites, Ferienhaus Dänemark eller bedre www.daenemarkferienhaus.de med danske sommerhuse og Ferienhaus Frankreich eller bedre www.ferienhaeuser-eu.de med europæiske ferieboliger, er nu færdige i hovedtræk. Vi hører gerne dine kommentarer og eventuelle forslag til forbedringer.

November 2011:

16 konkrete forslag skal skabe vækst i kystturismen

Dansk kystturisme har mistet 2,5 mio. overnatninger siden finanskrisen, og derfor er Feriehusudlejernes Brancheforening og Campingrådet gået sammen med et fælles opråb om hjælp til dansk kystturisme - læs mere.

Oktober 2011:

Dansk Erhverv advarer mod at afskaffe den danske sommerhusregel

Afskaffelse af sommerhusregel koster vækst og arbejdspladser mener Dansk Erhverv. En afskaffelse risikerer at underminere dansk kystturisme, der i dag er den vigtigste ferieform målt i både omsætning og overnatninger - læs mere.

August 2011:

Opdatér dine priser for 2012

Udlejningen for 2012 er allerede i gang, og du skal derfor gennemgå din prisliste for det nye år.

Du kan let overføre priser fra 2011 til 2012 - tryk på den nederste knap på opdateringssiden 'Send dette års data'. Så overføres alle priser automatisk, og du kan derefter foretage de nødvendige rettelser.

Hvis du ikke opdaterer dine priser, står prisliste måske med 0 kr., og det betyder, at din feriebolig vil være angivet som 'ikke til rådighed' !
- derfor - ret dine priser for 2012.

Juni 2011:

Tag din emailbox med på ferie

Det er vigtigt, at du tager din email med på ferie, så du kan læse emails fra nye potentielle lejere eller fra dem, som du allerede har en aftale med.

De fleste udbydere og organisationer har en webmail, hvorfra emails kan læses og sendes fra en hvilken som helst pc.

Hvis det ikke er tilfældet, bør du indlægge om videresending af din post eller ændre din email adresse i vort system til f.eks. en gmail eller hotmail, mens du er på ferie.

Maj 2011:

Svindlere sender emails om leje af feriebolig

Mange udlejere har modtaget forespørgsler fra sviondlere gennem vor formular til forespørgsel om mulig leje.

Pas på dem! De er på engelsk, ukonkrete og holdt i generelle vendinger, og de beder typisk om tilbud på leje i flere uger i efteråret, hvor de er sikre på, at der er ledigt. Deres emails are typisk holdt i et meget høfligt sprog, men også lidt vidtløftige i deres forklaringer.

Hvis du svarer, beder de måske dig om at modtage er for stort beløb, som de sender på en check. Det overskydende beløb skal bruges til andre ting.

Modtag aldrig en udenlandsk check! Den kan altid trækkes tilbage - og det bliver den, når du har fuldført en bankoverførsel til dem selv eller en anden.

Så har du mistet de penge, der er overført med en bankovberførsel, der ikke kan fortrydes!

April 2011:

Fastsæt selv kursen for euroen

Nogle ejere har ønsket muligheden for selv at fastsætte eurokursen, der bruges til omregning fra danske priser til priser i euro.

Dette er muligt nu - se mere på din side for updatering af prislisten!

Marts 2011:

Alle annoncer på dba.dk

Alle vore annoncer vises for øjeblikket på dba.dk - netudgaven af Den Blå Avis - uden beregning for vore annoncører - det er med i abonnementet!

Marts 2011:

Forbrugspriser som en fast pris

Forbrugspriser kan nu angives som en fast pris - se mere under opdatering af priser.

Januar 2011:

Dine annoncer er nu samlet på én side

Du kan nu se alle dine annoncer på enten dansk, tysk eller engelsk fra din konto. Du kan også se dem samlet på alle sprog.

Du kan med fordel lægge adressen (url'en) ind på de emails, som du sender til (potentielle) lejere. Adresserne kan også lægges ind i dit emailprogram som en fast fodnote på dine emails.

Januar 2011:

Priser for 2012 bør opdateres!

Bemærk venligst, at priser fra 2010 nu vises for 2012. Du bør derfor opdatere din prisliste og udlejningskalender for 2012.

Januar 2011:

Godt nytår!

Ferieboligweb ønsker alle sine udlejere - og alle besøgende på website - et rigtig godt nytår med henholdsvis en god udlejning og en god ferie. Vi vil gøre vort bedste for alle vore kunder!

December 2010:

Nettoindtægt efter skat fra sommerhusudlejning

Ferieboligweb har foretaget nogele enkle beregninger, der viser, at det - selv efter de nye diskriminerende skatteregler - er en fordel for udlejere at forestå udlejningen uden bureau - se beregningerne med negativ kapitalindkomst. Beregningerne er foretaget med en fradragsværdi på 33%. Fradragsværdien ændrer sig dog løbende - se reglerne her.

Se også Skats eksempel på en kombination af bureau- og privatudlejning - læs her.

December 2010:

Skat af sommerhusudlejning

Skat har besvaret en email fra Ferieboligweb om skat af sommerhus-udlejning. Se svaret her.

I svaret henvises til Skats vejledning - se vejledningen her.

Ferieboligweb finder, at de nye regler for beskatning af indtægter af sommerhusudlejning er stærkt deskriminerende over for udlejere, der selv forestår udlejningen. Det virker som om man mener, at private udlejere som udgangspunkt undlader at opgive en del af indtægten til Skat.

December 2010:

Flere fotos på små annoncer

Vi har forsynet små annoncer med 4 fotos i stedet for tidligere 4. Hvis du har en lille annonce, evt. med link, kan du derfor uploade 2 yderligere fotos. Vi anbefaler at gøre det straks, idet det vil tilføre din annonce en større værdi.

December 2010:

Julehilsen!

Ferieboligweb annoncerer på Google Adwords for at skaffe flere kunder til vore annoncører. Vi har modtaget denne lille julehilsen i form af en video fra Google Adwords. Se den, grin af den og se, om du kan få øje på Ferieboligweb i videoen. Vi tager hatten af for Google!

December 2010:

Skat af sommerhusudlejning for 2010 og 2011

Du har selv ansvaret for indberetning af indtægter fra udlejning af dit sommerhus. Bundfradraget i indtægter fra sommerhusudlejning er 10.000 kr for 2010. Herefter kan der fradrages yderligere 40% af den således reducerede lejeindtægt.

For 2011 sættes bundfradraget op til 20.000 kr for indtægter erhvervet fra udlejning gennem et bureau. Bureauet skal opgive alle lejeindtægter til Skat.

Fra 2011 er det skattefri bundfradrag for sommerhusejere, der udlejer privat og uden om et bureau, 10.000 kr. Ferieboligweb er ikke et bureau.

November 2010:

Din prisliste skal opdateres for 2011

Det er nu tid for opdatering af prislisten for 2011.

Login for at opdatere. Bemærk venligst, at du kan overføre priserne for 2010 til 2011. Følg vejledningen på din prisside.

Fjern gammel tæller fra din hjemmeside

Vi har tidligere haft en tæller på vore hjemmeside, som nu er nedlagt af leverandøren.

Hvis tælleren stadig er på din hjemmeside, skal vi opfordre dig til at Publishe din hjemmeside. Den vil så blive fjernet.

Login - gå derefter til admin siden for din hjemmeside - tryk på knappen Publish.

Nyheder

Denne side er ny. Vi vil her bringe nyheder for udlejere og komme med aktuelle opfordringer til forbedring af udlejernes annoncer og dermed også forbedring af udlejningen.

Der er gode forslag om din annoncering i seneste nyhedsbrev - klik her.


Ny kunde? Start her


Login for kunder
EjerID
Password

Glemt EjerID og password?
Bestil her:
Email-adresse:

 

   
 
| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2015 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |