Top nyhedsbrev
Storslåede Rubjerg Knude - Klik for at komme til Ferieboligweb.dk

Pas på hacking af mailbox - Ny søgefunktion forudsætter grøn uge - Gæstebog virker

Du skal som udlejer passe på din mailbox, så den ikke bliver hacket og en svindler overtager din korrespondance med en lejer og får pengene sendt til sin konto. Det er aktuelt for udlejere på en stor udenlandsk webside med ferieboliger. Ferieboligwebs kunder er ikke ramt, men vi har ændret visse procedurer for at undgå det. Læs mere nedenfor.


Indhold:

 

Ny søgefunktion - Uger til udlejning skal være grønne - Check din kalender

Vi søger hele tiden at optimere brugeroplevelsen, så du får så mange bookinger som muligt. Derfor har vi ændret søgeboksen, så alle søgninger foretages med en valgt dato i en minikalender. Det betyder, at kun ledige lejligheder dukker op i søgeresultatet, dvs kun de annoncer, der har en grøn uge i kalenderen for søgedatoen.

Du skal derfor være helt sikker på at din kalenderen står korrekt - ledige uger skal være grønne!

Undgå hacking af din mailbox - pas på phishing mails

Alle med en mail adresse får ofte phishing mails - dvs mails, der forsøger at få os til at logge ind på en bank, PayPal, Mircosoft, Skat e.lign. Disse emails ser autentiske ud, og systemet går da også ud på at lokke dig til at logge ind eller klikke på et link. Hvis du gør det, forsøger svindleren at lægge et program ind, der kan aflure dine kode-ord og din emailbox.

Udlejerne ved verdens største udbyder af private ferieboliger er systematisk udsat for en sådan hacking. Svindleren overtager i disse tilfælde korrespondencen med lejere, og det betyder i praksis at svindleren modtager pengene fra lejer uden udlejerens vidende. Se hvordan det sker i DR's Kontanten d. 7.1.2015 - klik her.

Vi har ikke hørt om en lignende sag for vore udlejere, men vi har haft mærkelige forespørgsler. Vi har derfor ændret vort system sådan, at vi ikke viser din email adresse i den automatiske kvittering, der kommer op på hjemmesiden efter en forespørgsel. Man kan således ikke høste email-adresser uden at have en fungerende email-adresse. Dette forhindrer dog ikke, at du kan modtage forespørgsler fra svindlere, og at de herved får din email adresse.

Du undgår bedst phishing - og dermed hacking af din mailbox - ved at have et professionelt antivirus program installeret på din pc og ved at holde dine programmer opdaterede. Vi bruger Norton, der registrerer mange phishing forsøg hver måned, men der findes mange gode programmer på markedet.

Læs mere om sikkerhed på en pc på Danske Banks hjemmeside - klik her.

Bed altid om anmeldelser fra dine lejere

Det er god reklame for din feriebolig med en god anmeldelse fra en eller flere lejere. Som service for vore brugere og udlejeren har vi derfor gjort det muligt at indhente anmeldelser/udtalelser fra dine tidligere lejere.

Se gode eksempler på Lolland klik her. Der er nu lagt 39 anmeldelser ind med et gennemsnit på 4,6 stjerner af 5 - det er flot!

Det er let at bestille en anmeldelse - gør sådan:

  • Log ind
  • Tryk på den lyseblå knap under overskriften Anmeldelser
  • Udfyld skemaet med lejers navn og email-adresse - angiv sprog for emailen - tryk på knappen Send
  • Der sendes herefter en email til lejer med kopi til dig
  • Lejer kan herefter - via et link - give dit sommerhus / din feriebolig en anmeldelse
  • Anmeldelsen lægges ind automatisk ind i systemet - lejer og du får en email med anmeldelsen
  • Du kan se anmeldelsen under den blå knap - du kan give en replik, hvis du synes

Hvis du er utilfreds med en anmeldelse, kan du framelde faciliteten helt for din annonce. Så vises anmeldelser ikke.

Hvis en anmeldelse er åbenlyst urimelig, kan du anmode os om at fjerne den.

Systemet kører nu fint efter rettelser foranlediget af nogle ejerkommentarer.

Lastminute er gratis indtil 15.5.2015

Det giver en øget synlighed at indrykke en LastMinute annoncer. Du kan fremhæve dit gode tilbud med en LastMinute annonce.

LastMinute annoncer viser på alle vore LastMinute-sider og i det ugentlige nyhedsbrev.

Fremhæv din feriebolig med en tilbudsannonce

Du kan bestille en tilbudsannonce, hvis du vil fremhæve din annonce. En tilbudsannonce vises øverst i vort nyhedsbrev til potentielle lejere og øverst på vore regionssider for Danmark, Provence i Frankrig og Sverige.

Den koster 99 kr. og kan give mere end 100 klik i løbetiden på en måned ved bestilling inden 1.5. Ved bestilling i perioden 1.5 - 31.7 kan den give mere end 50 klik.

Læs mere og bestil på din konto efter login.

 

Se, om der er nyheder med betydning for dig som udlejer på login-siden

Læg mærke til, om der er nyheder på login-siden, når du logger ind. Vi skriver ofte en lille nyhed eller en aktuel opfordring lige til venstre for login-boksen.


Husk, at du altid er velkommen til at sende os en email eller ringe til os, hvis du ønsker oplysninger om noget eller har forslag til forbedringer.

 

Venlig hilsen og held og lykke med din udlejning

Ferieboligweb
H. J. Mortensen
Stormly 43, DK-3500 Værløse
Tel +45 4449 3480

www.ferienwohnung.dk, www.cottage-rental.com, www.ferieboligweb.dk,
www.homes4holiday.com, www.ferienhaeuser-eu.de, www.euro-sommerhus.dk,
www.daenemarkferienhaus.de, www.holiday-rental.com, www.sommerhus.se,
www.stuga-stugor-danmark.se, www.hytter-feriehuse-danmark.com

Email: fbw@ferieboligweb.dk