Hinzufügen Ihre Ferienwohnung Tilføj din feriebolig Ad your holiday home     Login for udlejere
Sommerhus   FerieboligWeb.dk   Ferienwohnung.dk

Tæller til indlægning på hjemmeside
Vi kan indlægge en counter fra www.statcounter.com på din hjemmeside. Tælleren registrerer alle bevægelser på dine sider, og de præsenteres bl.a. som vist nedenfor, hvor der er vist forskellige oplysninger, der kan udtrækkes fra counteren over Internettet. Eksemplet er hentet fra en hjemmeside i foråret i Nordjylland

Vi etablerer tælleren, men herefter har vi intet ansvar for tælleren. Du får adgang med dit brugernavn og password og skal selv administrere tælleren. Tælleren etableres uden fremtidigt ansvar for FerieboligWeb og uden support.

Tælleren er p.t. gratis i drift, og der betales kun en etableringsudgift på 100 DKK pr. hjemmeside inkl. moms til os. Tælleren etableres kun mod forudbetaling via netbetaling med dankort fra din ejerside.

Du kan bestille din tæller ved at sende en email til FerieboligWeb. Angiv venligst dit boligID.

Du kan betale fra din ejerside efter login her.

Tælleren kan kun indlægges på hjemmesider hos FerieboligWeb. Udlejere med rubrikannonce og link til egen hjemmeside kan med fordel selv indlægge en counter på deres hjemmeside. Så kan du se, hvorfra dine besøg kommer og herudfra vurdere værdien af dine annonce udgifter, herunder til FerieboligWeb.


Information about the visites:

Information about the referrers (from which homepage came the visitors):

The popularity of the different pages (no English version of this holiday home is available):

From which country came the visitors:

From which towns came the visitors:


| Top | Home |
| © Copyright www.Ferienwohnung.dk | Created 03-09-2005 |