Spanien ferieboliger - Ferieboligweb.dk   
Sommerhuse og ferieboliger - FerieboligWeb
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Forside   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os

Find private sommerhuse og ferieboliger i Costa Blanca med Valencia, Benidorm, Torrevieja og Costa Calida med Cartagena, m.fl.

Ferieboliger i Spanien
Ferieboliger i spanske byer

Sommerhuse - klik:

Søg efter din feriebolig i Spanien:
Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Privat udlejning af ferieboliger, villaer, ferielejligheder, byhuse, rækkehuse, landhuse, finca'er overalt på Costa Blanca og Costa Calida m.fl.

Lej din private feriebolig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, feriehus, ferielejlighed eller feriebolig på Costa Blanca og Costa Calida.

Strand i Alicante

Costa Blanca er et af de mest besøgte turistområder, og det er ikke uden grund. Området byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en god og oplevelsesrig ferie.

Området er et typisk eksempel på et spansk middelhavsområde med et vidunderligt klima og mere end 500 km fremragende badestrande.

Hvis du vil se mere end sand og sol, findes der historiske rester af urgamle bosættelser efterladt af fønikier, grækere, iberiere og romere.

Den mauriske periode ses stadig i det traditionnelle kunsthåndværk og i landbruget med de mange appelsinlunde og rismarker. Kong Jaime af Aragon erobrede området og grundlagde kongeriget Valencia, der stort set dækker den autonome region idag.

Hovedstaden er universitetsbyen Valencia, der som alle andre store spanske byer er spændende med torve, snævre gader og restauranter.

Valencia

Man bliver aldrig mæt af Costa Blanca og Costa Calida, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Det moderne Valencia

Costa Blanca og Costa Calida byder på store oplevelser fra Murcia i baglandet med byerne Aquilas, Mazarran, Cartagena, Los Benanes, Cabo de Palos, La Manga ved Middelhavet i Costa Calida til Torrevieja, Santa Pola, Alicante, Benidorm, Altea, Calpe, Moraira, Javea og Denia.

Området kan besøges hele året på ferie. Foråret kommer tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret. Klimaet i Alicante og Torrevieja har et af de sundeste og bedste klimaer i Europa med mere end 320 solskinsdage om året

Havnepromenade i Alicante

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Costa Blanca er et perfekt sted for en golfferie, golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet!

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2023 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |