Sommerhuse & ferieboliger grakenland

Private sommerhuse i Danmark - Ferieboliger fra hele verdenen

Udvidet søgning

Udstyr

Advanced Options

Aminities

Advanced Options

Aminities
Desværre, ingen sommerhuse fundet i dette område

Privat udlejning af ferieboliger, villaer, ferielejligheder, byhuse, landhuse overalt i Grækenland, Kreta, Peloponnes, de græske øer, Rhodos, Chois, Lesbos, Korfu, KosGrækenland er det mest besøgte turistland i verden, og det forstår man godt. Grækenland byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en ferie.

Grækenland byder på store variationer fra Athen og Peloponnes til Kreta, der ligger midt ude i Middelhavet og de mange vidunderlige og elskede ferieøer i det græske øhav: Rhodos, Lesbos, Peloponnes, Korfu, Kos, Peleponnes, Chios, Leros, Samos, Naxos.

Athen er en overvældende stor, larmende og spændende storby. Her er mange biler, et livligt gadeliv og mange seværdigheder. Den største attraktion er Acroplis med det flotte græske tempel.
Man bliver aldrig mæt af Athen, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Peloponnes er den store halvø mod syd med de kendte steder fra den græske historie: Korinth, Sparta, Olympia, Nafplio og Epidauros, det store græske teater med udsigt over havet.
Ud til Adriaterhavet ligger dejlige kyster og dejlige ferieøer med Korfu som den mest kendte.

Kreta er den største og mest spændende ø. Den ligger ud til Middelhavet har en række dejlige feriebyer på både sydsiden og nordsiden af Kreta.

Sydgrækenland og i særlig grad Athen besøges hele året på ferie. Foråret kommer meget tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret.

De græske øer har mange private ferieboliger til udlejning, det være sig villaer, rækkehuse, residencer, ferielejligheder, ferieapartments. Mange af Ferieboligwebs ferieboliger udlejes af danskere, der er bosat i Grækenland. De kan derfor være til stor hjælp på stedet.

De mest populære ferieøer er Chios med byen Karfa, Leros, Samos, Naxos, Peloponnes, Korfu, Kos, Rhodos, Lesbos.

Overalt i Grækenland ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Grækenland er et perfekt sted for en golfweekend eller sommerferie for hele familien.