Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  
Feriehuse i Sydspanien

Ferieboliger på Costa del Sol
Søg her efter en feriebolig til leje på Costa del Sol
Find private feriehuse og ferieboliger på Costa del Sol - Solkysten i Spanien

Lej din private feriebolig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, feriehus, ferielejlighed eller feriebolig overalt i Sydspanien og Andalusien.

Sydspanien er et af de mest besøgte turistområder, og det er ikke uden grund. Sydspanien byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en god og oplevelsesrig ferie.

Sydspanien rummer en perlerække af seværdigheder og museer. Man bliver aldrig mæt af Costa del Sol m.fl., der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Der findes nogle af de bedste badestrand i Europa og et varmt og tørt klima det meste af året. Hele kysten ligger med bjerge i nord og Middelhavet i syd. Strandene ligger derned i læ for kølige nordenvinde, og de giver herved plads til behagelig soldasning på stranden og badning i det dejlige Middelhav.

Skønne badestrande på Costa del Sol

Costa del Sol indeholder også mange spændende ting at besøge, hvis du bliver træt af livet på stranden.

Sydspanien byder på store variationer fra Gibraltar i vest, over Costa del Sol - Solkysten omkring Marbella og Malaga i syd til Costa Tropical med Nerja og Almunecar og Costa de Almeria med Almerimar i øst.

Hele Sydspanien og Andalusien er et meget smukt område med store flotte byer, hvor de største er Malaga, Sevilla, Cordoba og Granada på kanten af Sierra Nevada bjergene. Alle disse byer er levende byer, der også rummer arenaer for tyrefægtning og store seværdigheder som f.eks. AlHambra i Granada.

Badestranden på Costa del Sol er altid tæt på byen

Solkysten - Costa del Sol, Costa Tropical og Costa Almeria byder på spektakulære udsigter og de flotteste badestrande med rent badevand. Blandt de kendte byer er Torremolinos, Marbella, Benalmadena, Calahonda, Fuengirola, Rincon, Nerja, Torrox, Torre del Mar, Almunecar.

I baglandet og i Sierra Nevada bjergene er der en række andre spændende og hyggelige feriebyer med villaer, ferielejligheder, rækkehuse og landhuse.

Hold med sindsro din næste ferie i en privatudlejet feriebolig, rækkehus, ferielejlighed, landhus, byhus eller finca i Sydspanien.

Sydspanien kan besøges hele året på ferie. Foråret kommer tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret.

Smukke golfbaner ligger tæt på byerne

Spanien har mange private ferieboliger til udlejning, det være sig villaer, rækkehuse, residencer, ferielejligheder, ferieapartments, landhuse og finca'er.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Costa del Sol er et perfekt sted for en golfferie, golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie på Costa del Sol i Spanien!