Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Ferieboliger udlejes i Italien

Ferieboliger i Italien
Find en lækker feriebolig eller skønt feriehus til leje i ItalienFind ferieboliger i Italien, Norditalien, Toscana, Sicilien m.fl.

Feriebolig i Frankrig

Ferieboliger i Norditalien


Feriebolig i Toscana

Ferieboliger i Toscana


Lazio og Rom


Ligurien - Den italienske Riviera

 • Ligurien er det naturskønne kystområde, der ligger mellem Frankrig og Toscana. Den italienske Riviera har mange hyggelige havnebyer og badestrande langs den klippefyldte kyst.

 • Recco
 • Diano Marina
 • Ferieboliger i hele Ligurien

Etna knejser over Catania

Sicilien - øen der har alt

 • Sicilien er Italiens mest spændende ø med den travle hovedby og larmende Palermo på øens nordkyst. Siciliens anden hovedby er smukke Catania, der ligger ved foden af vulkanen Etna, og som blev genopbygget i 1700-tallet efter et vulkanudbrud. Overalt findes dejlige badestrande og mange velbevarede ruiner fra oldtiden.

 • Cefalù
 • Etna - Sicilien
 • Palermo
 • Catania
 • Siracusa
 • Ferieboliger på hele Sicilien

Italien er et meget besøgt turistland, og det er ikke uden grund. Italien byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en ferie.

Lej din private feriebolig i Italien gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus eller en feriebolig overalt i Frankrig.

Udlejning af ferieboliger overalt i Italien, Toscana, Rom, Sicilien

Italien byder på store variationer fra alperne med Tyrol i nord over Rom til Sicilien i syd

Naturskønne Garda Søen

Norditalien byder på store variationer fra de italienske alper med mange skisportssteder og private skihytter til leje til Po-sletten med de store og vidunderlige gamle renæssance byer med Venedig som toppunktet. Den flotteste by er Milano - en af Europas rigeste storbyer med masser af turistattraktioner - operaen, domkirken osv. Rigtig mange holder ferie ved de norditalienske søer, som Gardasøen, Comosøen m.fl. Her starter forsommeren tidlig. Man bliver aldrig mæt af Norditalien, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Den italienske riviera ligger ned til Middelhavet med et flot bjerglandskab i ryggen.

Smukke Toscana

Toscana byder på smukke landskaber og store vinområder, hvor nogle af de fineste vine i Verden laves. Firenze - den vidunderlige og smukke by med store kunstskatte og flotte bygninger - ligger midt i vinområdet og byder på mange ferieoplevelser.

I Toscana er der også andre kendte byer som Siena, Pisa og Lucca.

Umbria er et meget smukt område med mange kendte seværdigheder. Der findes mange feriehuse og agriturisme, agriturismo ferieboliger til privatudlejning.

Den spanske Trappe i Rom

Rom er altid et feriebesøg værd. Rom indeholder et væld af historiske seværdigheder. Du kan også her leje en privat ferielejlighed.

Længere syd på i SydItalien er Napoli og det pragtfulde område langs Amalfi-bugten. Ud for ligger øen Capri m.fl. Dette område er meget populært for sin skønhed, storslåede udsigter og behagelige klima med mange soldage. Her findes mange landhuse og agriturisme, agriturismo.

Den smukke ø med vidunderlige byer, smukke landskaber og flotte ruiner

Sicilien har alt til en rigtig god sommerferie. Her vulkanen Etna og en lang række fine feriebyer. De største på Sicilien er Palermo og Catania.

Overalt i Italien ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde den italienske varme med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, apartments og lejligheder med mange sovevSærelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhusfor 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt eller direkte ned til havet.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder langs hele kysten. Udover den pragtfulde badestand er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksus sommerhuse og feriehuse - til udlejning.

Italien er et perfekt sted for en golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en dejlig feriebolig i Italien!

Søg ferieboliger i Italien - find dem i søgefunktionen ovenfor.

Norditalien

Toscana

Lazio

Ligurien

Sicilien