Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Feriehuse på Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Søg her efter en feriebolig til leje på MallorcaFind sommerhuse, feriehuse og ferielejligheder på Mallorca og Ibiza

Lej din private feriebolig eller dit private feriehus gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, feriehus, ferielejlighed eller feriebolig overalt på Mallorca.

Mallorca er et af de mest besøgte øer, og det er ikke uden grund. Mallorca byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en god og oplevelsesrig ferie.

De baleariske Øer - Denne vidunderlige øgruppe består af Mallorca, Menorca und Cabrera i nord og Ibiza og Formentera i sydvest.

Polenca på Mallorca

Alle øerne har glæde af et fremragende klima med omkring 300 soldage om året, vidunderlige strande, et rigt kulturliv og en stor gæstfrihed. Mallorce hører derfor til de mest elskede rejsemål i Spanien. Antallet af flygæster på Palma de Mallorca er højere end i nogen anden spansk lufthavn. Enhver, der har besøgt øerne, ønsker at komme tilbage, og mange bosætter sig varigt. Alle øerne, der har hver sit særpræg, tilbyder tursiterne meget mere end strandlivet alene.

Palma de Mallorca

Mallorca rummer en perlerække af seværdigheder og dejlige steder. Man bliver aldrig mæt af Mallorca, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Mallorca byder på store variationer fra storbyen og hovedstaden Palma de Mallorca med badebyerne Cala Major, Palma Nova og Malaguf til bjergene mod nordvest med Validemoosa, Port de Sollier og Pollenca.

I nord findes Alcudia og Formenter og i øst ligger der en række havnebyer Porto Christo, Porto Colom, Cala d'Or m.fl.

Havudsigt fra balkon på Mallorca

På sydkysten ligger Can Pastilla med en stor lystbådehavn og den store, flotte strand El Arenal.

Mallorca kan besøges hele året på ferie. Foråret kommer tidligt og vejret og vandet er dejligt lunt langt hen på efteråret.

Mallorca har mange private ferieboliger til udlejning, det være sig villaer, rækkehuse, residencer, ferielejligheder, ferieapartments, landhuse og finca'er.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, finca'er og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat feriehus med havudsigt eller direkte ned til havet.

Mallorca er et perfekt sted for en golfferie, golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig på Mallorca!