Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Ferielejligheder og feriehuse i Norditalien

Ferieboliger i Norditalien
Søg her efter et feriehus til leje i NorditalienFerieboliger og Feriehuse til leje i Norditalien

Norditalien er et meget populært turistområde, og det er ikke uden grund. Norditalien byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en ferie.

Norditalien byder på store variationer med storslåede bjerge i Alperne, en perlerække af vidunderlige søer ved foden af alperne, storslåede landskaber i Piemonte og Veneto og ikke mindst pragtfulde byer som Venedig, Verona, Milano m.fl.

Lej din private feriebolig på i Norditalien gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet feriehus eller feriebolig overalt i Norditalien.

Naturskønne Garda Søen

Norditalien byder på store variationer fra alperne og Dolomitterne i nord over over Po-sletten med Milano til Adriaterhavet

De italienske alper indeholder mange dejlige skisportssteder og private skihytter eller alpehuse til leje. Her kan du også finde de bedste skilejligheder og alpehytter til privatudlejning.

Po-sletten rummer de store og vidunderlige gamle renæssance byer med Milano og Venedig som toppunkterne. Den flotteste by er Milano - en af Europas rigeste storbyer med masser af turistattraktioner - operaen, domkirken osv.

På sletten og i Veneto finder du de gamle kulturbyer Verona med operaen i byens gamle arena, Vicenza og Padova, der altid er et besøg værd.

Rigtig mange holder ferie ved de norditalienske søer, som Gardasøen - Lago di Garda, Comosøen - Lago di Como, m.fl. Her starter foråret og forsommeren tidligt.

Venedig - byernes by

Langs Adriaterhavet ligger der en perlerække af fine badestrand og feriebyer som f.eks. Lidoen ved Venedig, Lido di Jessico, Ravenna, Cervia, Adriaterhavet, Chioggia og Rimini.

Besøg altid charmerende Venedig med de flotte og romantiske kanaler og den vidunderlige arkitektur over alt i byen med med Markuspladsen og Doge-paladset som de ubestridte højdepunkter. Køb verdens dyreste kop kaffe og drik den til lyden af live romantisk salonmusik.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Norditalien!

Se alle feriebyer

Piemonte


Se alle områdets feriehuse

Veneto


Se alle områdets feriehuse