Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Ferielejligheder og feriehuse i Provence og på Cöte d'Azur

Ferieboliger i Provence
Søg her efter et sommerhus til leje i Provence
Ferieboliger i Provence og på Cote d'Azur til leje

Frankrig er det mest besøgte turistland i verden, og Provence bidrager i meget høj grad til de mange besøgende. Provence byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en ferie.

Man bliver aldrig mæt af Provence, der har rigtig mange ferieboliger for enhver pengepung, herunder mange private ferielejligheder og apartments til privat udlejning.

Lej din private feriebolig på Cote d'Azur ved Middelhavet gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus eller feriebolig overalt i Provence.

Hele Provence og Cöte d'Azur er et meget smukt område med flotte, historiske byer, hvor de mest kendte er Marseilles, Avignon, Nice og Cannes. Nice og Cannes ligger ved Middelhavet og er de mest besøgte. Avignon har den gamle paveresidence og i nærheden også Pont du Gard bygget i oldtiden af romerne.

Côte d'Azur og Den franske Riviera

De fleste holder ferie på Cote d'Azur langs Middelhavet. Det stabile klima med lune vintre, dejlige forår og efterår og varme somre findes ikke bedre.

Havudsigt ved Cote d'Azur

Langs kysten af Provence og Var findes de dejlige byer med Sainte Maxime, Les Issambres, Frejus, Fayence, Saint Tropez, Grimaud, Antibes ved Nice som de mest kendte og mondæne steder. Alle disse provencalske byer har hyggelige havne, dejlige badestrande og gode centerområder med fine modebutikker.

Der er også mulighed for at holde strandferie i de øvrige kystbyer langs Rivieraen i Provance bl.a. Vence, Saint Paul de Vence, Aups, Brignoles, Cavalaire sur Mer, Le Beausset, Hyeres, Le Lavandou, Saint Raphael, Le Lavandou, Salernes, Seillans, Sanary sur Mer, Biot.

Disse byer er typisk gamle, historiske byer med fæstningsanlæg og bymure. De har ofte markeder i de gamle gader. Du finder også mange dejlige ferielejligheder med storslåede havudsigt til det azurblå Middelhav - måske også strandlejligheder.

Monaco, Marseilles, Aix-en-Provence er dejlige, spændende byer med mange seværdigheder.

Baglandet til Côte d'Azur

De bløde kalkstensbjerge mellem alperne og Middelhavet gemmer på en lang række dejlige gamle byer, hvor der typisk er længere i mellem turisterne.

Besøg bl.a. Draguignan, Bargemon, Le Brusc, Cotignac, Fayence, Lorgues, hvor du også vil finde mange private villaer og byhuse til leje og privatudlejning.

Typisk kan du bade i Middelhavet eller besøge et af de mange smukke i baglandet søer og slugter, f.eks. Gorges du Verdon.

Provence med Cote d'Azur og Rivieraen besøges hele året på ferie. Foråret kommer meget tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret.

Provence har mange private ferieboliger til udlejning, det være sig villaer, rækkehuse, residencer, ferielejligheder, ferieapartments. Mang af Ferieboligwebs ferieboliger udlejes af danskere, der er bosat i Frankrig. De kan derfor være til stor hjælp på stedet.

De mest populære feriesteder er Nice, Cannes, Sainte Maxime på Cote d'Azur.

Overalt i Frankrig ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, chalet'er og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder langs hele kysten. Udover den pragtfulde badestand er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksusvillaer og feriehuse - til udlejning.

Provence er et perfekt sted for en golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Provence!

Dagens udvalgte ferielejligheder og feriehuse i Provence:Se flere ferieboliger i Provence - find dem i søgefunktionen ovenfor.