Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Ferieboliger udlejes i Spanien

Ferieboliger i Spanien
Find en ferielejlighed eller en skøn villa til leje i Spanien 

Private ferieboliger i Sydspanien, på Mallorca, Costa Blanca m.fl.

Feriebolig i Mallorca

Ferieboliger på Mallorca

  • Mallorca er en vidunderlig ø for ferie hele året med sit milde klima. Mallorca har alt inden for kort afstand: smukke og spændende bjerge, vidunderlige strande overalt på øen, hyggelige, gamle byer med fine bycentre og masser af gode restauranter og barer, en flot hovedby i Palma de Mallorca:
  • Mallorca

Ferieboliger Costa Blanca

    Costa Blanca og området syd for Valencia er et dejligt ferieområde med flotte strande, gamle, hyggelige byer og mange, dejlige ferieboliger til udlejning.

  • Alicante
  • Altea
  • Benidorm
  • Peniscola
  • Torrevieja

Spanien er et af de mest besøgte turistlande i verden, og det er ikke uden grund. Spanien byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en god og oplevelsesrig ferie.

Der findes spændende seværdigheder og storslåede landskaber overalt i Spanien. Skynd dig derfor at leje en bil, så du kan komme rundt og se attraktionerne. De største byer rummer alle uvurderlige bygninger fra fortiden, herunder fra den romerske tid, den arabiske tid og fra senere perioder, hvor Spanien var meget rig.

Lej din private feriebolig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, feriehus, ferielejlighed eller feriebolig overalt i Spanien.

Lækre badestrande i Spanien

Mange rejse rtil Spanien for varmen og lyset - og for de mange flotte strande. Spanien også rummer en perlerække af seværdigheder og museer, der kan besøges med stort udbytte.

Malaga Arena

Hele Sydspanien og Andalusien er et meget smukt område med store flotte byer, hvor de største er Malaga, Sevilla, Cordoba og Granada på kanten af Sierra Nevada bjergene

. Alle disse byer er levende byer, der også rummer arenaer for tyrefægtning og store seværdigheder som f.eks. AlHambra i Granada.

Solkysten - Costa del Sol, Costa de la Luz, Costa Tropical og Costa Almeria byder på spektakulære udsigter og de flotteste badestrande med rent badevand.

Blandt de kendte byer er Marbella, Benalmadena, Calahonda, Fuengirola, Nerja, Torrox, Torre del Mar, Almunecar. I baglandet og i Sierra Nevada bjergene er der en række andre spændende og hyggelige feriebyer med villaer, ferielejligheder, rækkehuse og landhuse.

Spanien byder på enestående smukke golfbaner

De største byer på Costa Blanca er Alicante og Torrevieja. Alicante ligger ca. 40 km nord for Torrevieja. Klimaet i Torrevieja har et af de sundeste og bedste klimaer i Europa med mere end 320 solskinsdage om året.

Spanien byder på store variationer fra Costa Brava med Barcelona, over Costa Blanca i øst mod Middelhavet til Costa del Sol - Solkysten i syd for ikke at glemme ferieøerne Mallorca, Gran Canaria og Tenerife / Teneriffa.

Valencia er en smuk storby i Spanien

Peniscola mellem Valencia og Barcelona er et meget besøgt sted til golf eller strandferie.

Barcelona er den store stjerne og flotteste by på Costa Brava. Her kan du kombinere et besøg i en spændende storby med en dejlig strandferie.

Nogle af Spaniens bedste badestrande findes på Costa de la Luz vest for Gibraltar med bl.a. Cadiz. Hold med sindsro din næste ferie i en privatudlejet feriebolig, rækkehus, ferielejlighed, landhus, byhus eller finca i Spanien.

Spaniens perle i Middelhavet er og bliver Mallorca. Denne smukke ø byder på alt fra bjerge i vest til store badestrande i syd - hovedstaden Palma og El Arenal stranden ved havnebyen Can Pastilla - og i nord bl.a. Alcudia og i vest Porto Colom og Cala Dor.

De kanariske Øer, Gran Canaria, Tenerife rummer mange, mange gode feriebyer Maspalomas, Playa del Cura, San Agustin, m.fl.

Sydspanien og Mallorca kan besøges hele året på ferie. Foråret kommer tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret. Gran Canaria og Tenerife kan besøges hele året - også velegnet til vinterferie i sol.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Søg ferieboliger i Spanien - find dem i søgefunktionen ovenfor.