Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Ferielejligheder og feriehuse i Sydfrankrig og Sydvestfrankrig

Ferieboliger i Sydfrankrig
Søg her efter et sommerhus til leje i Syd- og Sydvestfrankrig
Find feriehuse og ferieboliger i Sydfrankrig, Lanquedoc-Roussillon, Bordeaux, Cahors og Pyrenæerne

Frankrig er det mest besøgte turistland i verden, og det er ikke uden grund. Sydfrankrig byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en dejlig og oplevelsesrig ferie.

Frankrig byder på store variationer fra den flade Rôhne-dal nordøst med de gamle romerske byer Nimes og Arles til Atlanterhavskysten i vest med vinområdet Bordeaux - og fra højlandet Auvergne i nord til Lanquedoc-Roussillon og Pyrenæerne i syd.

Hele Sydfrankrig er et meget smukt område med store flotte byer, hvor de største er Montpellier, Perpignan og Toulouse. Byerne indeholder en perlerække af seværdigheder og museer, og de har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Ferie ved Middelhavet

Hele vejen fra La Camarquer ved Rhone-flodens udløb til den spanske grænse ligger mange dejlige byer med gode badestrande og fine feriehuse og ferielejligheder til privatudlejning.

Du finder her bl.a. St. Cyprien og Maureillas ved Perpignan, den store, historiske by nord for den spanske grænse. De moderne og store feriesteder Le Barcarès og Port-Barcarès ligger med moderne residenser helt med til den vidunderlige badestrand ved Middelhavet. Typisk findes der også feriehuse og villaer med swimmingpools overalt.

Områder i Pyrenæerne har 300 soldage om året, f.eks. Vernet les Bains og Jujols - Roquefort, der ligger vidunderligt for foden af bjergene.

Sydfrankrig og i særlig grad Lanquedoc-Roussillon besøges hele året på ferie. Foråret kommer meget tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret. Også området ved foden af Pyrenæerne er meget populært for sin skønhed, storslåede udsigter og behagelige klima med mange soldage.

Aquitaine og Cahors området

Lanquedoc langs kysten og områderne Dordogne og Cahors om og nord for Lot floden indeholder rigtig dejlige feriesteder med mange floder, gorger og hyggelige, sydfranske middelalderbyer. Byerne har typisk gamle gader og torve fyldt med nutidig aktivitet. Her kan du finde de allerbedste byhuse og ferielejligheder til privat udlejning.

Frankrig mest kendte vinområde ligger om vinbyen Bordeaux i Aquitaine. Det kæmpemæssige vinområde ligger næsten ud til Biscayen, der har en ubrudt række af fine feriebyer.

Find også et feriehus i Montpezat - Prins Henriks hjemsted i det vidunderlige Cahors område. Floderne Lot og Dordogne slynger sig her i storslåede og spændende slugtdale eller gorger - skiftevis blidt og voldsomt.

Besøg også andre byer, f.eks. Aude, Beziers, Herault, Agde, Albi, Cahors, St. Cyprien, Maureillas, Jujols.

Aquataine der ligger ud til Biscayen har en lang række fine feriebyer og badesteder langs hele kysten. Den største er perlen Biarritz med mange fine sandstrande og et paradis for surfere.

Sydfrankrig har mange private ferieboliger til udlejning, det være sig villaer, rækkehuse, residencer, ferielejligheder, ferieapartments. Mange af Ferieboligwebs ferieboliger udlejes af danskere, der er bosat i Frankrig. De kan derfor være til stor hjælp på stedet.

Overalt i Sydfrankrig ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, chalet'er og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhusfor 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Sydfrankrig er et perfekt sted for en golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet!

Dagens udvalgte ferielejligheder og feriehuse i Sydfrankrig:


Se flere ferieboliger i Sydfrankrig - find dem i søgefunktionen ovenfor.