Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Sommerhuse ved Limfjorden

Sommerhuse ved Limfjorden
Søg her efter et sommerhus til leje ved Limfjorden
Udlejning af sommerhuse ved Limfjorden tæt på vand og skov

Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus eller feriebolig overalt ved Limfjorden. Limfjorden er et spændende ferieområde med et smukt og interessant bagland både nord og syd for Limfjorden og på Mors. Der er en række driftige købstæder med Struer og Skive som de mest markante. Ålborg er den helt store magnet med et stort udbud af butikker og kultur.

Dagens udvalgte sommerhuse langs Limfjorden:Se flere sommerhuse ved Limfjorden - find dem i søgefunktionen ovenfor.

Limfjorden er lige til en dejlig ferie i sommerhus

Lej dit private sommerhus ved Limfjorden gennem Ferieboligweb.

De fleste sommerhuse til udlejning ligger i Rønbjerg, Handbjerg, på Mors og ved Skive.

Besøg Aalborg fra dit sommerhus ved Limfjorden

Der er mange flere, men alle områder udmærker sig med storslåede udsigter, vidunderlige gåture, rent badevand, det blå flag og hyggelige byer.

Du skal besøge Aalborg - den store handels- og kulturby. Byen har i mange år været kendt for sit flotte kunstmuseum og det store kongrescenter.

Nu har byen åbnet sig ud mod Limfjorden med pladser og flotte bebyggelser med det nye musikhus som det mest markante.

Musikhuset ligger smukt ud til Limfjorden, og det er blevet Nordjyllands nye centrum for klassisk musik, jazz, popmusi, teater og andre gøglere med besøg af verdensstjerner.

Ny plads ud til Limfjorden

Glem ikke at besøge Aalborgs lange gågade med Jomfru Ane Gade og dens mange værtshuse ned mod Limfjorden og kirketorvet syd for gågaden i den anden ende. Ålborg er en livlig by med mange hyggelige spisesteder.

Limfjorden er andet end Aalborg. Ude ved Kattegat ligger et dejligt område med mange sommerhuse ved den hyggelige by Hals nord for Limfjorden og Egense syd for.

Vest for Aalborg ligger Dayz Rønbjerg Feriecenter direkte ud vandet. Dayz Rønbjerg er et stort resort med et lækkert badeland og rigtig mange faciliteter og aktivitetsmuligheder.

Jesperhus Blomsterpark på Mors midt i Limfjorden

Øen Mors er et besøg værd. Øen har smukke afvekslende landskaber og den landskendte Jesperhus Blomsterpark med masser af blomster og forlyster for hele familien.

Overalt ved Limfjorden findes sommerhusene tæt på stranden og mange steder kan man fiske fra en lejet båd.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus ved Limfjorden, du kontakter ejeren og aftaler periode og pris.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus ved Limfjorden!

Søg efter sommerhuse ved Limfjorden - find dem i søgefunktionen ovenfor.