Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Sommerhuse i Nordjylland og Thy til leje

Sommerhuse i Nordjylland og Thy
Søg her efter et sommerhus til leje i Nordjylland og Thy
Privat sommerhusudlejning i Nordjylland og Thy - toppen af Danmark

Dejlige sommerhuse finder du overalt i Nordjylland - og Nordjylland har alt til en uforglemmelig sommerferie. Du finder det fantastiske Vesterhav med de bedste strande i Thy, langs hele Jammerbugten og op til Skagen. Hele østkysten af Nordjylland ligger ud til det mere blide Kattegat med mange børnevenlige badestrande.

Dagens udvalgte sommerhuse i Nordjylland og Thy:

Se flere sommerhuse i Nordjylland og Thy - find dem i søgefunktionen ovenfor.

Nordjylland og Thy er et enestående sted til en dejlig ferie i sommerhus

Du kan finde et dejligt, privat sommerhus eller feriebolig overalt i Nordjylland.

Grenen - Nordjyllands nordligste punkt

Mest kendt og elsket er Skagen, se sommerhusudlejning i Skagen og Ålbæk Strand i nord. Skagen er berømt for Grenen og sit specielle lys. Der er mange sommerhuse i Skagen - også indre i selve Skagen, hvor du også finder Skagens Museum og kajen med de mange fiskerestauranter på havnen.

Længere mod syd ligger Kandestederne med Råbjerg Mile og Den tilsandede Kirke. Se sommerhuse i Kandestederne

Brædtsurfing

Øst for Hirtshals - den spændende fiskerby med en stor fiskerihavn og Nordsø Museet - ligger den gamle badeby Tversted med en pragtfuld badestand, hoteller og masser af dejlige feriehuse - også luksus sommerhuse med pool og luksushuse med spabad - til udlejning. Hirtshals har mange sommerhuse og en dejlig badestrand med muligheder for surfing alt alle slags.

Rubjerg-knude

I Jammerbugten ligger en perlerække af dejlige byer med mange sommerhuse.

Du kan finde et sommerhus i Lønstrup, der også er kendt for den store seværdighed Rubjerg Knude og byens mange kunstnere med egne butikker.

Det er en god idé at leje et sommerhus i Blokhus eller sommerhus i Løkken. Her ligger Nordjyllands fineste badestrand og de bedste muligheder for at køre på stranden med bil.

Mellem Blokhus og Løkken kan du besøge Fårup Sommerland, der nok er ét af Danmarks største oplevelsesland med forlystelser til enhver smag og alle aldre.

Fårup Sommerland med knald på

På østkysten er det meste kendte sted for sommerhusudlejning Hals. Du finder mange dejlige sommerhuse i Hals nord for Limfjordens udmundig. Sommerhusene i Hals ligger ofte tæt på den børnevenlige badestrand.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder det private sommerhus til leje, du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig god ferie i et privat sommerhus i Nordjylland!

Søg efter sommerhuse i Nordjylland og Thy - find dem i søgefunktionen ovenfor.