Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Sommerhuse udlejes på Sjælland, i Nordsjælland og Vestsjælland

Sommerhuse på Sjælland
Søg her efter et sommerhus til leje på Sjælland
Sommerhuse på Sjælland, i Nordsjælland og ved Sejerøbugt og Storebælt, m.fl.

Leje af sommerhus på Sjælland giver mulighed for de aller bedste ferieoplevelser. Du kan besøge København - den skønne hovedstad og storby med mange tilbud til feriegæster, samtidig med at du kan bo i sommerhus tæt på stranden og flot natur. De populæreste steder for en sommerhusferie er Nordsjælland, Odsherred og Sejerø Bugt.

Dagens udvalgte sommerhuse på Sjælland:
Se flere sommerhuse på Sjælland - find dem i søgefunktionen ovenfor.

Sjælland giver en dejlig ferie i sommerhus

Sjælland har en række dejlige feriesteder, f.eks. på nordkysten af Sjælland, ved Sejerøbugten, på Sjællands Odde og Røsnæs, langs Storebælt, ud for Smålandshavet og på Sydsjælland langs Fakse Bugt og Køge Bugt. Endelig er København det ultimative feriested med mange private ferieboliger til udlejning.


Sommerhuse - Gilleleje Havn

I Nordsjælland ligger de mest mondæne sommerhusbyer med Hornbæk, Dronningmølle og med dejlige Gilleleje ud til Øresund. Gilleje er berømt sin sejler- og fiskerhavn med mulighed for køb af friske fisk og nyde et måltid på de hyggelige restauranter.

Ud til Kattegat ligger Smidstrup Strand, Udsholt Strand, Rågeleje, Tisvildeleje og Liseleje - alle med fine badestrande, rent badevand, hyggelige bycentre med butikker, caféer, restauranter og dejlige sommerhuse i baglandet. Tisvildeleje er blevet det nye mondæne mødested for kendte personer, hvor de både kan blive set og tage er bad fra den dejlige sandbadestrand..


Frederiksborg-slot

Ved leje af sommerhus i Nordsjælland har du et fint udgangspunkt til at se Kongernes Nordsjælland med Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot og Kronborg som højdepunkterne.

Det er også meget let at køre til København for at nyde storbyens glæder. København er meget spændende med flotte butikker, mange seværdigheder og muséer i verdensklasse. Tag på en havnerundfart, se Christiania eller nyd livet fra én af de mange fortovscaféer over hele byen.

Sommerhuse i Odsherred - Rørvig Havn

I Odsherred ligger skønne Rørvig med mange sommerhuse med klitter ud mod Kattegat og ved udmundingen af Roskilde Fjord. Fra Rørvig går en hyggelig færge til Hundested.

Ved Sejerø Bugt med en helt vidunderlige, børnevenlige badestrande ligger Lumsås, Høve Strand, Ordrup Strand og Havnsø. Du kan også bo på Sejerø.

Hele dette område er et ferieparadis med flotte strande, rent badevand, masser af feriehuse til udlejning og den smukkeste natur i baglandet. Tag cyklen med, så du kan nyde naturen i et passende tempo på de små veje.

Ved Storebælt ligger Røsnæs og en lang række mindre, hyggelige sommerhusområder på strækningen ned til Korsør.

Ved Næstved findes det mondæne Karrebæksminde med feriehotel, et hyggeligt havnemiljø og en sluse. Ved Fakse Bugt er Fakse Ladeplads det bedste valg for at finde et godt sommerhus.

Nyhavn i København

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus, kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris.

Sommerhusferie på Sjælland er det sikre valg for en miniferie eller en sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus i Nordsjælland!

Søg efter sommerhuse på Sjælland - find dem i søgefunktionen ovenfor.