Ferienhäuser in Faaborg zu vermieten   Cottages in Faaborg for rent  
Sommerhus Faaborg

Sommerhuse i Faaborg
Søg her efter et sommerhus til leje i Faaborg, Danmark
Sommerhus Faaborg - private sommerhuse til leje i Faaborg

Fåborg på Fyn er et populært feriemål. Med et sommerhus i Fåborg er der nemlig fin adgang til alle de fynske seværdigheder, som øen i smørhullet er så berømt for. Der er mange sommerhuse at vælge i mellem i Fåborg. Med et sommerhus i Fåborg er der dømt badeferie og skøn natur, og byens sydvestlige placering giver mulighed for at tage færger rundt til de mange små sydlandske øer.

Læs mere om Faaborg - klik her

Der findes desværre ingen sommerhuse i Faaborg.

Se i stedet sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Her finder du sommerhus til leje i Fåborg

Er familien til hygge, lækre omgivelser, dejlig natur og venlige lokale? Så er der slet ingen tvivl om hvor jeres næste ferie skal gå til, I skal ganske enkelt have bestilt en ferie i sommerhus i Fåborg ud til dejlige Lillebælt. Fåborg har i mange år været et populært rejsemål for mange turister, danske såvel som udenlandske, og især hos mange fra Odense er Fåborg er attraktivt sted at holde ferie i sommerhus, her er der nemlig slet ikke så hektisk og stresset som der til tider kan være i ellers dejlige Odense.

Selvom Fåborg ofte er forbundet med ferie og turisme så bor der alligevel mange mennesker i Fåborg, og det betyder at der bestemt er masser af liv i Fåborg selv udenfor sommersæsonen, og derfor kan det bestemt være både hyggeligt og afslappende at holde ferie i sommerhus i Fåborg selv om vinteren.

Fåborg er en af de ældste byer på Fyn, og derfor vil du opleve en del ældre bygninger i selve Fåborg, men det er blot med til at give byen charme og stemning, som er med til at give et fremragende indtryk af Fåborg generelt. Der er naturligvis rig mulighed for at nyde naturen når I holder ferie i sommerhus i Fåborg. Der er ofte aktivitet og liv på havnen i Fåborg, og hvis du elsker den specielle stemning der altid er på en havn, så vil du uden tvivl nyde ferien i Fåborg.

Under en skøn og sikkert velfortjent ferie i Fåborg, så får I måske lyst til at køre en tur nogle dage, der er nemlig masser af skønne seværdigheder i nærheden.

I kan selvfølgelig køre en tur til Odense og se H.C. Andersen museet eller bare shoppe lidt.

Egeskov SlotHyggelige Middelfart ud til Lillebælt og charmerende Svendborg er begge kun korte køreture væk, og begge byer er bestemt et besøg værd når I holder ferie på Fyn.

Den helt store attraktion er dog helt sikkert Egeskov Slot, som I ganske enkelt bare skal opleve. Et utrolig smukt slot, hvor både børn og voksne nemt kan nyde en hel dag, der er masser at se på ved Egeskov Slot. Udover et slot og en have i verdensklase er der også en skovhave, hvor man går i træerne, og en stor motorsykeludstilling.


Falsled KroEr du til gourmet mad, skal du holde fri fra maden i sommerhuset i Fåborg og spise på Falsled Kro. Kroen er en gammel hyggelig landevejskro, der er omdannet til et enestående spisetempel med en fantastisk stemning ude og inde.

Giv familien en velfortjent ferie i Fåborg i et hyggeligt og dejligt sommerhus, det er den optimale ferie i en skøn by med en fantastisk charme og stemning. I vil med garanti få den bedste ferie I kan forestille jer i et lejet sommerhus ved Fåborg, bestil derfor et sommerhus allerede i dag.

Se liste med sommerhuse i Faaborg