Ferienhäuser in Flensborg Fjord zu vermieten   Cottages in Flensborg Fjord for rent  
Sommerhus Flensborg Fjord

Sommerhuse i Flensborg Fjord
Søg her efter et sommerhus til leje i Flensborg Fjord, Danmark
Sommerhus Flensborg Fjord - private sommerhuse til leje i Flensborg Fjord

Flensborg Fjord har en af Danmarks mest charmerende kyststrækninger. Ved Flensborg Fjord finder du sommerhuse af meget høj kvalitet med enestående beliggenheder. Med et sommerhus i Flensborg Fjord er det oplagt at tage på cykelture til fx til Sundeved, Als og Flensborg by. Et sommerhus i Flensborg Fjord er foruden badning og fiskeri i fjorden også mulighed for indsigt en historisk begivenhed om Danmarks og Tysklands historie og kultur ved et besøg på Dybbøl Mølle.

Læs mere om Flensborg Fjord - klik her


Se ferieboligerne i Flensborg Fjord på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Flensborg Fjord på et kort


Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej sommerhus ved idylliske Flensborg Fjord

Flensborg Fjord

Hvis du endnu ikke har haft familien med til Flensborg Fjord, har I en god oplevelse til gode. Hele området omkring Flensborg Fjord er virkelig smukt, ja nærmest idyllisk. Mange tusinde turister besøger hvert år Flensborg Fjord, og mange bliver så forelskede i området omkring Flensborg Fjord, at de ofte vender tilbage.

Området er meget naturskønt med en udsigtsvej langs fjorden og marjker og skovklædte bakker i baggrunden. På den anden side af Flensborg Fjord kan man se Tyskland og på fjorden, er der næsten altid sejlbåde, der giver liv og skønhed med den hvide sejl på vandets blå baggrund.

Der er rigtig mange dejlige steder langs Flensborg Fjord, f.eks. Kollund, Sønderhav, Gråsten langs fjorden og på halvøen Broager Rendbjerg Strand og Brunsnæs. Du kan finde dejlige sommerhuse fra alle disse byer nedenfor og fra alle byerne er der dejlige udsigter over Flensborg Fjord.

Dybbøl Banke ved Flensborg Fjord

Området har stor historisk betydning med Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle som det store opdrejningspunkt. Besøg dette enestående og moderne museum. Du kan gå rundt på skanserne, der ligger på en stor bakke, og nyde den flotte udsigt til Dybbøl Mølle, til Als og over Flensborg Fjord.

I bør også aflægge et besøg på Danfoss UniverseAls, hvor I kan lære om den videnskabelige verden på en lærerig og sjov måde.

Flensborg

Flensborg er en flot og hyggelig by og byder på en dejlig atmosfære og stemning på den lange gågade og på den hyggelige havn med sejlskibe og masser af restauranter. Byen har et tysk præg, men har også elementer fra den danske tid. Byen speciel hyggelig omkring jul, hvor byen er pyntet, og fremstår flot og indbydende. Flensborg har mange fine butikker, hvor du kan købe til tyske priser.

Hvis familien godt kan lide shopping i Tyskland, ja så er en ferie i sommerhus ved Flensborg Fjord en god ide. Der er ganske enkelt butikker for enhver smag i Flensborg.

Generelt bliver ferie i sommerhus ved Flensborg Fjord mere og mere populært, men der er heldigvis et stort og spændende udvalg af lækre sommerhuse, både enkle og primitive sommerhuse til de mest luksuriøse sommerhuse, så der er med andre ord sommerhuse for enhver smag.

I finder med garanti hurtigt et sommerhus nedenfor, hvor I gerne vil holde en dejlig ferie i et sommerhus ved Flensborg Fjord.

Se liste med sommerhuse i Flensborg Fjord - Gråsten