Ferienhäuser in Hals zu vermieten   Cottages in Hals for rent  
Sommerhus Hals

Sommerhuse i Hals
Søg her efter et sommerhus til leje i Hals, Danmark

Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Find et skønt sommerhus i Hals

Sommerferie i Danmark bliver mere og mere populært, især i det nordjyske, hvor der er mange populære feriebyer. En af dem er Hals ved indsejlingen til Limfjorden fra Kattegat. Hals er desuden en af de nordjyske feriebyer, hvor der også er liv om vinteren, så der er bestemt alle muligheder for en god ferie i Hals hele året.

Faktisk er området omkring Hals Danmarks største sommerhusområde, der er nemlig flere mindre byer omkring Hals som også har mange skønne sommerhuse til udlejning: Det er for eksempel Hou hvor mange hvert år nyder en skøn sommerferie i et dejligt sommerhus. De mange sommerhuse betyder i øvrigt at der hvert år er mange spændende aktiviteter i og omkring Hals. Hvis der er børn i familien, så er der ingen tvivl om at sommerhus i Hals er en rigtig god ide, når I skal planlægge den kommende ferie.

Hals

Hals er en charmerende by med hyggelige små gader, en hyggelig havn, et historisk skanseanlæg og et stort udvalg af butikker og spisesteder. Der er ofte underholdning og spændende aktiviteter for børn i sommermånederne, og I finder flere gode restauranter i byen, så der er bestemt mulighed for at forkæle jer selv med en skøn og lækker middag, hvis I en dag vil have en pause fra grillen i sommerhuset.

Når I lejer sommerhus i Hals, så er der kun kort afstand til mange andre spændende byer. I kan for eksempel køre til Sæby, det er en god halv times kørsel fra Hals, her er der mange spændende butikker og gode restauranter. Der er lidt over en times kørsel til Skagen, som bestemt er et besøg værd når I holder en velfortjent ferie i sommerhuset i Hals.

Aalborg Zoo

Og får I en dag lyst til en større by og måske lidt shopping, ja så kan I køre en tur ind til storbyen Aalborg, der byder på alt inden for shopping, kultur og aktiviteter. De fleste butikker ligger på den lange gågade, og de fleste restauranter findes i den berømte Jomfru Ane Gade. Syd for gåden er der hyggelige pladser med mange spisesteder, også udendørs.

I kan også besøge Aalborg Zoo med 140 forskellige dyr fra alverdens lande.  Du kan opleve fodringer ved flere af dyrene, og hvert år byder på helt nye og anderledes oplevelser.

Forkæl familien med en skøn ferie i sommerhus i Hals, det vil I bestemt nyde, og I vil med garanti få en helt fantastisk ferie i Hals. Bestil sommerhus allerede i dag.

Se liste med sommerhuse i Hals