Ferienhäuser in Hasmark Strand zu vermieten   Cottages in Hasmark Strand for rent  
Sommerhus Hasmark Strand

Sommerhuse i Hasmark Strand
Søg her efter et sommerhus til leje i Hasmark Strand, Danmark
Sommerhus Hasmark Strand - private sommerhuse til leje i Hasmark Strand

Hasmark Strand er et populært tilflugtssted både for de indfødte fynboere og turister. I Hasmark Strand finder du fine sommerhuse med adgang til den lange, børnevenlige badestand. Sommerhusene i Hasmark giver dig hurtig adgang til Nordfyns mange attratktioner; Slotte, herregårde, H.C. Andersen og alle de andre mange kulturelle oplevelssr i Odense. Et sommerhus i Hasmark er et godt valg, hvis I ønsker at opleve Fyn på tæt hold.

Læs mere om Hasmark Strand - klik her


Se ferieboligerne i Hasmark Strand på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Hasmark Strand på et kort


Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej et dejligt sommerhus ved Hasmark Strand

Fyn er fin siger man, og der er bestemt noget om snakken. Der er nemlig den ene perle på skønne Fyn efter den anden, og derfor vælger flere og flere at holde en ferie i sommerhus på Fyn. Tidligere valgte langt de fleste turister fra udlandet at holde ferie i det jyske, og gerne på vestkysten, men flere og flere har opdaget de mange muligheder og fantastiske omgivelser på charmerende Fyn. Nogle områder er naturligvis mere kendte end andre, men et af de populære steder er Hasmark Strand, som er placeret på toppen af Fyn så at sige nord for Odense ud til Lillebælt.

Hasmark Strand er beriget med strand og vand. Det tiltrækker i sig selv mange turister, men Hasmark Strand er mere end blot strand og vand, Hasmark Strand kan nemlig byde på en ganske skøn og fascinerende natur. Og for folk som bor i en storby til daglig, der er det ofte præcis hvad de går efter, når de skal vælge, hvor deres sommerhus til den næste skønne ferie skal ligge. Derfor er der for eksempel en del fra Odense som holder ferie i sommerhus ved Hasmark Strand. Der er kort afstand til Hasmark Strand fra Odense, og derfor kan man fint holde weekend i et lejet sommerhus ved Hasmark Strand, og nyde natur, afslapning, hygge og hinanden i skønne omgivelser.

Hasmark Strand kan faktisk byde på landets bedste campingplads, men det er alligevel ferie i sommerhus som de fleste foretrækker, og der er heldigvis mange super lækre og hyggelige sommerhuse ved Hasmark Strand.

Hvis I ønsker en pause fra sommerhuset og stranden, kan I køre en tur til Odense og se H.C. Andersen museet eller bare shoppe lidt.

Egeskov Slot Den store attraktion på Fyn er dog Egeskov Slot, slot og en have i verdensklase, som skal opleves. Slottet er utrolig smukt, og nåde børn og voksne nemt kan nyde en hel dag med aktiviteter i en skovhave, hvor man går i træerne, og en stor motorsykeludstilling.

Der er med andre ord mange andre muligheder i forbindelse med en skøn ferie i sommerhus ved Hasmark Strand. F.eks. er der et godt fiskeri fra Hasmark Strand.

Når I nyder den velfortjente ferie i sommerhus ved Hasmark Strand, så er der rig mulighed for at nyde andre spændende byer og besøge spændende seværdigheder. I kan for eksempel køre til de meget hyggelige byer Bogense ud til Lillebælt, Middelfart med de flotte broer eller Kerteminde, alle super dejlige og charmerende byer med masser af liv og hygge.

Find det perfekte sommerhus ved Hasmark Strand allerede i dag, og få det bestilt, så har hele familien noget rart at se frem til, I vil med garanti elske jeres ferie i sommerhus ved Hasmark Strand.

Se liste med sommerhuse i Hasmark Strand