Ferienhäuser in Hummingen zu vermieten   Cottages in Hummingen for rent  
Sommerhus Hummingen

Sommerhuse i Hummingen
Søg her efter et sommerhus til leje i Hummingen, Danmark
Sommerhus Hummingen - private sommerhuse til leje i Hummingen

Hummingen ligger på den lollandske sydkyst. I Hummingen kan I både leje fine sommerhuse, men også ferielejligheder i rigtig god stand. Med et sommerhus i Hummingen har I adgang til en dejlig sandstrand og I kan bade i den friske Østersø. Foruden Knuthenborg og Lalandia er Lolland rig på natur og nogle meget smukke gamle handelsstader. Med et sommerhus i Humminge er der dømt skøn ferie.

Læs mere om Hummingen - klik her

Der fandtes ingen sommerhuse i Hummingen - vi viser i stedet for sommerhuse i nabobyerne til Hummingen.Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo
Lej et sommerhus i Hummingen ud til Østersøen

Hummingen er et hyggeligt og roligt sommerhusområde på sydkysten af Lolland. Hummingen ligger direkte ud til Østersøen og beskyttet af et dige. Der ganske skønt og smukt omkring Hummingen, og så er Lolland altid et skønt sted at holde ferie.

Hvis familien foretrækker en afslappende ferie i sommerhus et sted med skøn natur, masser af muligheder for aktiviteter, men samtidig stille og rolige omgivelser, ja så er dejlige Hummingen bestemt en god mulighed.

Selvom Hummingen er et mindre kendt feriested, så finder du alligevel mange skønne og hyggelige sommerhuse her.

Og skulle I en dag få lyst til andre aktiviteter, kan I med fordel besøge Lalandia på Lolland. Her er alt hvad I kan forestille jer af aktiviteter, og familien kan nemt få en hel dag til at gå her, og så kan I passende slappe af i sommerhuset ved Hummingen om aftenen, godt trætte efter en travl, men sjov dag.

Ligeledes er Knuthenborg Safaripark kun en kort køretur væk fra Hummingen. I bør bestemt besøge denne fascinerende og meget populære park med de løsgående, vilde dyr i den store park.

I kan også besøge de meget hyggelige byer Nakskov, den store indkøbsby Nykøbing og Nysted med det flotte Ålholm Slot.

Find et dejligt sommerhus ved Hummingen allerede i dag, og få det bestilt, det er nemlig mere og mere populært at holde ferie i sommerhus ved Hummingen.

Se liste med sommerhuse i Rødby