Ferienhäuser in Rødby zu vermieten   Cottages in Rødby for rent  
Sommerhus Rødby

Sommerhuse i Rødby
Søg her efter et sommerhus til leje i Rødby, Danmark
Sommerhus Rødby - private sommerhuse til leje i Rødby

Rødby ligger på sydsiden af Lolland og har en dejlig badestrand ud til Østersøen. Rødby er mest kendt for færgehavnen med færger til Puttgarden i Tyskland og for et af Danmarks største og mest kendte feriecentre med et kæmpestort badeland og utallige aktivitetsmuligheder. Nedenfor kan du finde privatudlejede feriehuse med gratis adgang til badelandet. Kontakt selv udlejeren.

Læs mere om Rødby - klik her


Se ferieboligerne i Rødby på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Rødby på et kortSe også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Hyggelige feriehuse og store oplevelser i Rødby

Rødby og Rødby Havn er 2 små byer, der ligger på Lollands sydkyst ud til Østersøen.

Rødby Havn er mest kendt for sin færgehavn for færger til Tyskland og for feriecenteret Lalandia med den store Aquadom, det store tropiske badeland.

Omkring det populære badeland ligger der feriehuse i forskellige størrelser. Direkte syd for området ligger en dejlige badestrand inden for gåafstand.

De huse, der vises på denne webside er privatudlejede, men opholdet inkluderer adgangskort til badelandet og mange faciliteter i centerområdet, som du finder på adressen Lalandia Centret 1, 4970 Rødby. Du skal dog betale for brug af visse faciliteter, se bl.a. nedenfor.

Familiehygge i Rødby

Feriecenteret byder på mange aktiviteter til din ferie.

Aquadomen er et rummeligt, tropisk eventyrpool-område på over 7.400 kvadratmeter med 3 store pools. Vandtemperaturer på 28 grader og en lufttemperatur på 30 grader giver en illusion om at være i et tropisk område. Børnebassinet, 4 store vandrutsjebaner med en 75 m lang bjergbane og en 35 m juniorbane er ikke bare sjovt for de små gæster, men også for de voksne. Hele dette anlæg rummer muligheder for mange timers sjov og glæde for hele familien i alle aldre - store og små sammen i hyggeligt og dejligt samvær.

Der er også en opvarmet udendørs pool med en Wild River rutsjebane, et andet børnebassin og en jacuzzi.

Du kan også - sammen med hele familien - slippe kræfterne løs i motionscentret eller spille håndbold, indendørsfodbold, badmintion, bordtennis, bueskydning, basketball, skumtennis og volley ball. Disse aktiviteter er mod betaling. God fornøjelse.

Især børns hjerter banker hurtigere i Lalandia: det være sig i Monky Tonky Land med rutsjebaner, klatrestativer, en indendørs legeplads og en boldpool; eller på klatrevæggen, på minigolfbanen, i 3D -biografen med 2 sale eller i børnediskoteket med karaoke (visse aktiviteter mod betaling). Udenfor findes et område med tamme geder, der kan klappes.

Du kan springe madlavningen over og forkæle hele familien med en middag i én af centrets restauranter - eller du kan købe take away, så I kan hygge jer hjemme i feriehuset.

Elefanter i Knuthenborg Safaripark

Du kan tage på safari i Knuthenborg Safaripark, hvor du kan opleve mange afrikanske dyr i naturlige omgivelser. De største er de gamle cirkuselefanter fra Arena. De mindste er små aber, som du kan se fra en køreture gennem abeburet.

Ved Nykøbing finder du Middelaldercentret, der er et spændende frilandsmuseum, oplevelses- og forsøgscenter med fokus på dansk middelalder omkring år 1400. Her kan du opleve, hvordan livet var dengang.

Møns Klint er en stor oplevelse

En anden stor attraktion inden for køreafstand er Møns Klint, den store, flotte, hvide kridtklint, der er mere end 100 m høj. Du kan gå ad stejle trapper ned på stranden og der finde fossiler fra kridttiden.

Du behøver ikke at køre så langt for lige i nærheden ligger den nye store byggeplads til Femern-tunnellen, og lidt mod vest ligger den gamle, hyggelige købstad Nysted med en fin havn og det imponerende slot Ålholm Slot omgivet af en kæmpestor park/græsningsarealer.

Lige uden for døren går færgen fra Rødby Havn til Puttgarden. Du kan snuppe en éndagstur og samtidig få fyldt depotet af drikkevarer og slik godt op til en billig penge.

Vi ønsker dig og din familie et dejligt ophold i et privatudlejet feriehus i Rødby med gratis adgang til Aquadromen og mange faciliteter på Lalandia Centret 1, 4970 Rødby.

Se liste med sommerhuse i Rødby