Sommerhuse & ferieboliger Spanien

Private sommerhuse i Danmark - Ferieboliger fra hele verdenen

Udvidet søgning

Udstyr

Advanced Options

Aminities

Advanced Options

Aminities
13 sommerhuse fundet
Malaga - El Palo - Badestrand, havudsigt og charmerende storby

Malaga - El Palo - Badestrand, havudsigt og charmerende storby

  • Malaga
  • 4 pers.
Lejepris
Kontakt udlejer
VILLA PÅ MALLORCA MED STOR PRIVAT POOL TÆT PÅ STRAND OG BY

VILLA PÅ MALLORCA MED STOR PRIVAT POOL TÆT PÅ STRAND OG BY

  • Cala dOr
  • 12 pers.
Lejepris
Kontakt udlejer

Ferieboliger Spanien

Spanien er et af de mest besøgte turistlande i verden, og det er ikke uden grund. Spanien byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en god og oplevelsesrig ferie.

Der findes spændende seværdigheder og storslåede landskaber overalt i Spanien. Skynd dig derfor at leje en bil, så du kan komme rundt og se attraktionerne. De største byer rummer alle uvurderlige bygninger fra fortiden, herunder fra den romerske tid, den arabiske tid og fra senere perioder, hvor Spanien var meget rig.

Stranden går helt ind til byen i Barcelona

Costa Brava

Barcelona er et af de mest besøgte storbyer i Europa, og det er ikke uden grund. Barcelona byder på alt til en storbyferie, og på hvad en turist kan ønske sig til en god og oplevelsesrig ferie.
Barcelona rummer en perlerække af seværdigheder og museer. Man bliver aldrig mæt af Costa Brava, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.
Barcelona og Catalonien hører til Europas rigeste områder. Man afholdt olympiaden for mange år siden, og det gav byen en kæmpe indssprøjtning, så den nu fremstår som en moderne storby med et rigt udvalg af kulturtilbud, der ikke ses bedre andre steder.
Det helt specielle er, at byens centrum går helt ned til stranden.

Barcelonas Costa Brava kan besøges hele året på ferie. Foråret kommer tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret.
Overalt i Barcelona og på Costa Brava ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.
Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, finca'er og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt eller direkte ned til havet.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder langs hele kysten. Udover de pragtfulde badestrande er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksus sommerhuse og feriehuse - til udlejning.
Barcelona og Costa Brava er et perfekt sted for en golfferie, golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Barcelona i Spanien er et sted, som mange af os elsker at besøge. Der er mange grunde til at denne by er så populær og et godt sted for sol, kultur og shopping og sommetider en kombination af alle tre.

Barcelona har nogle juveler at vise frem og nedenfor er peget på nogle gode grunde til at besøge Barcelona.

10 ting, der gør Barcelona i Spanien hotLa Rambla


1. Sagrada Familia - er en overraskende attraktion, der blev skabt af Gaudi for mange år siden, og efter 100 år er den stadig ikke fuldført.
2. Sitges - skønt ikke helt i Barcelona er Sitges en vidunderlig by ved havet kun få km syd for det centrale Barcelona og byen er et populært sted om sommeren. Sitges siges at være en af de mest dyre steder i Spanien.
3. Barri Gotic - The Barri Gotic området ligger tæt på centrum og stranden og det er er dejligt med kultur, mange smalle gader og fance butikker og caféer.
4. La Rambla - er et meget populært turistområde med masser af tursitvenlige, men lidt dyre caféer og barer. Gaden har også mange butikker og hoteller og midt på gaden er der adskillige gadeoptrædende til fornøjelse for de mange tilskuere.
5. MontJuic - er område højt oppe, hvorfra man kan se byen og marina området. Det er også her det olympiske svømmestadion og altelik stadion ligger. Udsigterne er flotte, så tag op på Montjuic.
6. Stranden Barcelona har adskillege afsnit og dækker mere end 2 km i længden med en strandpromenade og mange restaturanter. En spadsertur ad promenaden og et besøg på en restaturant kan være en ridtig god oplevelse.
7. Eixample er også dejligt område med mage excellente caféer, barer og restauaranter. Det er et godt sted at daske igennem en aften.
8. En tur i en varmluftballon over Barcelona - er en fantastisk oplevelse i foråret eller om sommeren. Den normale ballontur giver dig et mange fine udsigter.
9. Vin og mad - i Barcelona kan være en oplevelse med mange gode spisesteder.
10. En dagtur til den historiske by Girona nord for Barcelona tager kun 1 time. Du kan gøre mange dejlig ting i og uden for Barcelona.

Costa Blanca

Costa Blanca er et af de mest besøgte turistområder, og det er ikke uden grund. Området byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en god og oplevelsesrig ferie.

Området er et typisk eksempel på et spansk middelhavsområde med et vidunderligt klima og mere end 500 km fremragende badestrande.

Hvis du vil se mere end sand og sol, findes der historiske rester af urgamle bosættelser efterladt af fønikier, grækere, iberiere og romere.

Den mauriske periode ses stadig i det traditionnelle kunsthåndværk og i landbruget med de mange appelsinlunde og rismarker. Kong Jaime af Aragon erobrede området og grundlagde kongeriget Valencia, der stort set dækker den autonome region idag.

Hovedstaden er universitetsbyen Valencia, der som alle andre store spanske byer er spændende med torve, snævre gader og restauranter.

Man bliver aldrig mæt af Costa Blanca og Costa Calida, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Costa Blanca og Costa Calida byder på store oplevelser fra Murcia i baglandet med byerne Aquilas, Mazarran, Cartagena, Los Benanes, Cabo de Palos, La Manga ved Middelhavet i Costa Calida til Torrevieja, Santa Pola, Alicante, Benidorm, Altea, Calpe, Moraira, Javea og Denia.

Området kan besøges hele året på ferie. Foråret kommer tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret. Klimaet i Alicante og Torrevieja har et af de sundeste og bedste klimaer i Europa med mere end 320 solskinsdage om året.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Costa Blanca er et perfekt sted for en golfferie, golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Strand i Alicante

Valencia

Det moderne Valencia

Havnepromenade i Alicante

Costa del Sol

Sydspanien er et af de mest besøgte turistområder, og det er ikke uden grund. Sydspanien byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en god og oplevelsesrig ferie.
Sydspanien rummer en perlerække af seværdigheder og museer. Man bliver aldrig mæt af Costa del Sol m.fl., der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Der findes nogle af de bedste badestrand i Europa og et varmt og tørt klima det meste af året. Hele kysten ligger med bjerge i nord og Middelhavet i syd. Strandene ligger derned i læ for kølige nordenvinde, og de giver herved plads til behagelig soldasning på stranden og badning i det dejlige Middelhav.

Costa del Sol indeholder også mange spændende ting at besøge, hvis du bliver træt af livet på stranden.

Sydspanien byder på store variationer fra Gibraltar i vest, over Costa del Sol - Solkysten omkring Marbella og Malaga i syd til Costa Tropical med Nerja og Almunecar og Costa de Almeria med Almerimar i øst.
Hele Sydspanien og Andalusien er et meget smukt område med store flotte byer, hvor de største er Malaga, Sevilla, Cordoba og Granada på kanten af Sierra Nevada bjergene. Alle disse byer er levende byer, der også rummer arenaer for tyrefægtning og store seværdigheder som f.eks. AlHambra i Granada.

Solkysten - Costa del Sol, Costa Tropical og Costa Almeria byder på spektakulære udsigter og de flotteste badestrande med rent badevand. Blandt de kendte byer er Torremolinos, Marbella, Benalmadena, Calahonda, Fuengirola, Rincon, Nerja, Torrox, Torre del Mar, Almunecar.

I baglandet og i Sierra Nevada bjergene er der en række andre spændende og hyggelige feriebyer med villaer, ferielejligheder, rækkehuse og landhuse. Hold med sindsro din næste ferie i en privatudlejet feriebolig, rækkehus, ferielejlighed, landhus, byhus eller finca i Sydspanien.

Sydspanien kan besøges hele året på ferie. Foråret kommer tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret. Spanien har mange private ferieboliger til udlejning, det være sig villaer, rækkehuse, residencer, ferielejligheder, ferieapartments, landhuse og finca'er.

Skønne badestrande på Costa del Sol

Badestranden på Costa del Sol er altid tæt på byen

Smukke golfbaner ligger tæt på byerne
Polenca på Mallorca

Palma de Mallorca

Havudsigt fra balkon på Mallorca

Mallorca

Mallorca er et af de mest besøgte øer, og det er ikke uden grund. Mallorca byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en god og oplevelsesrig ferie.

De baleariske Øer - Denne vidunderlige øgruppe består af Mallorca, Menorca und Cabrera i nord og Ibiza og Formentera i sydvest.

Alle øerne har glæde af et fremragende klima med omkring 300 soldage om året, vidunderlige strande, et rigt kulturliv og en stor gæstfrihed. Mallorce hører derfor til de mest elskede rejsemål i Spanien. Antallet af flygæster på Palma de Mallorca er højere end i nogen anden spansk lufthavn. Enhver, der har besøgt øerne, ønsker at komme tilbage, og mange bosætter sig varigt. Alle øerne, der har hver sit særpræg, tilbyder tursiterne meget mere end strandlivet alene.

Mallorca rummer en perlerække af seværdigheder og dejlige steder. Man bliver aldrig mæt af Mallorca, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Mallorca byder på store variationer fra storbyen og hovedstaden Palma de Mallorca med badebyerne Cala Major, Palma Nova og Malaguf til bjergene mod nordvest med Validemoosa, Port de Sollier og Pollenca.

I nord findes Alcudia og Formenter og i øst ligger der en række havnebyer Porto Christo, Porto Colom, Cala d'Or m.fl.

På sydkysten ligger Can Pastilla med en stor lystbådehavn og den store, flotte strand El Arenal.

Mallorca kan besøges hele året på ferie. Foråret kommer tidligt og vejret og vandet er dejligt lunt langt hen på efteråret.

Mallorca har mange private ferieboliger til udlejning, det være sig villaer, rækkehuse, residencer, ferielejligheder, ferieapartments, landhuse og finca'er.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, finca'er og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat feriehus med havudsigt eller direkte ned til havet.

Mallorca er et perfekt sted for en golfferie, golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig på Mallorca!

De Kanariske Øer

De kanariske Øer - denne paradiske øgruppe med et udsøgt klima med stort set samme temperatur hele året rundt og de herlige sandstrande - består af 7 større øer (Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, Gomera, Hierro) og en række mindre. Hver ø adskiller sig tydeligt fra de andre.

Gran Canaria - det lille kontinent - sådan bliver øen kaldet på grund af de mange forskellige landskaber med europæisk, afrikansk og amerikansk vegetation. Den 2.000 m høje bjergtop midt på øen med dens vældige granitområder gennemskæres også af imponerende slugter, hvor man kan gå fine traveture.

Ved kysterne er der store sandstrande og når der er vinter i resten af Europa ligger turister på stranden og nyder solen og kigger på den snedækkede bjergtop.
De mest kendte steder er udover hovedstaden Las Plamas Maspalomas, Playa de Amadores, Arguineguín, Puerto Rico, Puerto de Mogan og Playa del Ingles.

Tenerife er den største af øerne. På grund af øens beliggendhed og klima består øen af meget forskellige områder med hver sit landskab. Øen er en vulkanø med en 3.718 m høj top - Teide hvor røgen ryger - og en diameter på 20 km. Dalene på siderne af vulkanen er meget frugtbare, og øen har derfor en stor produktion af tomater og bananer.

Øen har alt fra de fineste sandstrande til de stejleste kyster. De mest kendte steder på Tenerife er Los Cristianos, Playa de las Américas, Puerto de la Cruz, Ten Bel og Guia de Isora - alle dejlige feriesteder med alle feriefaciliteter, butikker og restauranter.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder langs hele kysten. Udover de pragtfulde badestrande er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksus sommerhuse og feriehuse - til udlejning. Gran Canaria og Tenerife er et perfekt sted for en golfferie, golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Costa de la Luz

Costa de la Luz og de store byer i baglandet rummer en perlerække af seværdigheder og museer. Man bliver aldrig mæt af Costa de la Luz, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Costa de la Luz byder på store variationer fra grænsen til Portugal i vest og Cadizog Gibraltar i øst.
"Lyskysten" ligger ud til Atlanterhavet og byder på dejlige badestrande med rent badevand og fint sand. De kendte badebyer er Punta Umbria, Islantilla, Isla Cristina, Mazagon, Matalascañas, Barbate, Algeciras, Tarifa, Conil de la Frontera, Chiclana de la Frontera, El Puerto de Santa Maria, Rota, Chipiona og Sanlucar de Barrameda.

Cadiz er en af de ældste byer i Spanien og den blev grundlagt af fønikerne. Vi finder her typisk andalusiske småbyer med hvide huse og tropisk vegetation. Hele Costa de la Luz og Andalusien i det hele taget er et meget smukt område med store flotte byer, hvor de største i forhold til Costa de la Luz er Sevilla og Cordoba.

Disse byer er vidunderlige, levende byer, der havde deres storhedstid, da opdagelsesrejserne til Amerika udgik herfra. Byerne rummer store kulturfaciliteter, fodboldstadions og arenaer for tyrefægtning og store seværdigheder.
Costa de la Luz har mange private ferieboliger til udlejning, det være sig villaer, rækkehuse, residencer, ferielejligheder, ferieapartments, landhuse og finca'er.