Ferienhäuser in Tisvildeleje zu vermieten   Cottages in Tisvildeleje for rent  
Sommerhus Tisvildeleje

Sommerhuse i Tisvildeleje
Søg her efter et sommerhus til leje i Tisvildeleje, Danmark
Sommerhus Tisvildeleje - private sommerhuse til leje i Tisvildeleje

Tisvildeleje huser en af Danmarks største skove og længste sandkorns badestrande. Derfor er sommerhuse i Tisvildeleje ikke til at tage fejl af. Her får du dansk sommerferie, når det er allerbedst. I Tisvildeleje finder du både spritnye sommerhuse og de mere traditionelle, men stadig af en meget høj standard. Nyd en is og stemningen på byens charmerende hovedgade, hvor du også finder friskfanget fisk.

Læs mere om Tisvildeleje - klik her

Der findes desværre ingen sommerhuse i Tisvildeleje.

Se i stedet sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej sommerhus i idylliske Tisvildeleje

Tisvildeleje er blandt de mest populære feriebyer i hele landet. Hvert år rejser tusindvis af danske og udenlandske turister til dette paradis, for Tisvildeleje er et lille paradis i Nordsjælland med nogle af Nordsjællands bedste badestrande.

Tisvildeleje strand

Tisvildeleje er naturligvis mest travl om sommeren, hvor hele byen sommer af liv og aktiviteter, og hvor mange turister hver dag nyder den dejlige strand ved Tisvildeleje. Byen byder på mange dejlige og hyggelige cafeer og restauranter, og her kan du nyde en dejlig frokost eller forkæle familien med en udsøgt middag med dejlige kolde vine på en skøn sommerraften.

Selvom Tisvildeleje er en ferieby, så er der alligevel godt med spændende butikker i denne fantastisk charmerende og hyggelige ferieby i Nordsjælland. Der arrangeres masser af oplevelser med musik og kulturarrangementer i løbet af sommeren.

I uge 29 kan du møde hele Danmarks jetset i Tisvildeleje. De kommer for at opleve en dejlige feriestemning og for at se og møde de andre jetsettere og for selv at blive set. I den uge står byen på den anden ende med smukke mennesker, flotte biler og mange pressefotografer.

Slotsparken på Frederiksborg Slot

Når I bor i sommerhus i Tisvildeleje, så er der ganske kort afstand til andre spændende og dejlige feriebyer som for eksempel Hornbæk, Gilleleje og Liseleje. Eller du kan se den hyggelige Hillerød med Frederiksborg Slot og den enestående slotspark eller køre til Helsingør med den meget hyggelige, gamle bymidte, Kronborg, Søfartsmusseet eller Teknisk Museum. Eller se regentparrets sommerresidens Fredensborg Slot. Du kan også lige smutte en kort til hyggelige Helsingborg i Sverige.

Der kort afstand til for eksempel kun en times kørsel til København med skønne Tivoli, og I gå på opdagelse i fascinerende København Zoo eller nyd en dejlig frokost i hyggelige Nyhavn. Fra Nyhavn kan I tage turbåden til en spændende havnerundfart eller nyde en gåtur langs havnefronten ved Skuespilhuset og Amalienborg - Københavns nye smukke attraktion.

Kort sagt er der masser af muligheder for spændende oplevelser ved leje af et sommerhus ved Tisvildeleje. Bestil det allerede i dag, så har familien noget rart at glæde sig til.

Se liste med sommerhuse i Tisvildeleje