Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Feriehuse i Barcelona

Ferieboliger i Barcelona
Søg her efter en feriebolig til leje i BarcelonaFind private feriehuse og ferieboliger i Barcelona og på Costa Brava

Lej din private feriebolig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, feriehus, ferielejlighed eller feriebolig overalt i Barcelona og i de øvrige feriebyer på Costa Brava.

Barcelona

Barcelona er et af de mest besøgte storbyer i Europa, og det er ikke uden grund. Barcelona byder på alt til en storbyferie, og på hvad en turist kan ønske sig til en god og oplevelsesrig ferie.

Barcelona rummer en perlerække af seværdigheder og museer. Man bliver aldrig mæt af Costa Brava, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Barcelona og Catalonien hører til Europas rigeste områder. Man afholdt olympiaden for mange år siden, og det gav byen en kæmpe indssprøjtning, så den nu fremstår som en moderne storby med et rigt udvalg af kulturtilbud, der ikke ses bedre andre steder.

Det helt specielle er, at byens centrum går helt ned til stranden.

Barcelona Costa Brava kan besøges hele året på ferie. Foråret kommer tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret.

Stranden går helt ind til byen i Barcelona

Overalt i Barcelona og på Costa Brava ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, finca'er og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt eller direkte ned til havet.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder langs hele kysten. Udover de pragtfulde badestrande er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksus sommerhuse og feriehuse - til udlejning.

Barcelona og Costa Brava er et perfekt sted for en golfferie, golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Barcelona!

10 ting, der gør Barcelona i Spanien hot

Barcelona i Spanien er et sted, som mange af os elsker at besøge. Der er mange grunde til at denne by er så populær og et godt sted for sol, kultur og shopping og sommetider en kombination af alle tre.

La Rambla i Barcelona

Barcelona har nogle juveler at vise frem og nedenfor er peget på nogle gode grunde til at besøge Barcelona.

1. Sagrada Familia - er en overraskende attraktion, der blev skabt af Gaudi for mange år siden, og efter 100 år er den stadig ikke fuldført.

2. Sitges - skønt ikke helt i Barcelona er Sitges en vidunderlig by ved havet kun få km syd for det centrale Barcelona og byen er et populært sted om sommeren. Sitges siges at være en af de mest dyre steder i Spanien.

3. Barri Gotic - The Barri Gotic området ligger tæt på centrum og stranden og det er er dejligt med kultur, mange smalle gader og fance butikker og caféer.

4. La Rambla - er et meget populært turistområde med masser af tursitvenlige, men lidt dyre caféer og barer. Gaden har også mange butikker og hoteller og midt på gaden er der adskillige gadeoptrædende til fornøjelse for de mange tilskuere.

5. MontJuic - er område højt oppe, hvorfra man kan se byen og marina området. Det er også her det olympiske svømmestadion og altelik stadion ligger. Udsigterne er flotte, så tag op på Montjuic.

6. Stranden Barcelona har adskillege afsnit og dækker mere end 2 km i længden med en strandpromenade og mange restaturanter. En spadsertur ad promenaden og et besøg på en restaturant kan være en ridtig god oplevelse.

7. Eixample er også dejligt område med mage excellente caféer, barer og restauaranter. Det er et godt sted at daske igennem en aften.

8. En tur i en varmluftballon over Barcelona - er en fantastisk oplevelse i foråret eller om sommeren. Den normale ballontur giver dig et mange fine udsigter.

9. Vin og mad - i Barcelona kan være en oplevelse med mange gode spisesteder.

10. En dagtur til den historiske by Girona nord for Barcelona tager kun 1 time. Du kan gøre mange dejlig ting i og uden for Barcelona.