Grækenland - Ferieboliger - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Forside   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os

Find private sommerhuse og ferieboliger i Grækenland, Kreta, Peloponnes, de græske øer

Privat udlejning af ferieboliger, villaer, ferielejligheder, byhuse, landhuse overalt i Grækenland, Kreta, Peloponnes, de græske øer, Rhodos, Chois, Lesbos, Korfu, Kos

Lej din private feriebolig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, landhus eller en feriebolig overalt i Grækenland.

Grækenland er det mest besøgte turistland i verden, og det forstår man godt. Grækenland byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en ferie.

Grækenland byder på store variationer fra Athen og Peloponnes til Kreta, der ligger midt ude i Middelhavet og de mange vidunderlige og elskede ferieøer i det græske øhav: Rhodos, Lesbos, Peloponnes, Korfu, Kos, Peleponnes, Chios, Leros, Samos, Naxos.

Athen er en overvældende stor, larmende og spændende storby. Her er mange biler, et livligt gadeliv og mange seværdigheder. Den største attraktion er Acroplis med det flotte græske tempel.

Man bliver aldrig mæt af Athen, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Peloponnes er den store halvø mod syd med de kendte steder fra den græske historie: Korinth, Sparta, Olympia, Nafplio og Epidauros, det store græske teater med udsigt over havet.

Ud til Adriaterhavet ligger dejlige kyster og dejlige ferieøer med Korfu som den mest kendte.

Kreta er den største og mest spændende ø. Den ligger ud til Middelhavet har en række dejlige feriebyer på både sydsiden og nordsiden af Kreta.

Sydgrækenland og i særlig grad Athen besøges hele året på ferie. Foråret kommer meget tidligt og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret.

De græske øer har mange private ferieboliger til udlejning, det være sig villaer, rækkehuse, residencer, ferielejligheder, ferieapartments. Mange af Ferieboligwebs ferieboliger udlejes af danskere, der er bosat i Grækenland. De kan derfor være til stor hjælp på stedet.

De mest populære ferieøer er Chios med byen Karfa, Leros, Samos, Naxos, Peloponnes, Korfu, Kos, Rhodos, Lesbos.

Overalt i Grækenland ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Grækenland er et perfekt sted for en golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet!

Ferieboliger i Grækenland
Ferieboliger i græske byer

Ferieboliger - klik:

Grækenland

Søg efter din feriebolig :
Dejlige private ferieboliger til leje i Italien

Sommerferie i Italien

f.eks. ved Garda Søen, i Toscana eller Umbrien, i Rom eller på Sicilien - se Italien
Dejlige private ferieboliger til leje i Frankrig

Frankrig byder på alt

Lej et feriehus i f.eks. Provence, Sydfrankrig, Bretagne - se Frankrig
Dejlige private ferielejligheder til leje i Spanien

Sol hele året

Find solen i en feriebolig på Costa del Sol, Mallorca, Gran Canaria... - se Spanien
Dejlige private ferielejligheder til leje i Grækenland

Spændende ferie

Smukt ferieland, dejlige øer, venlige mennesker, solskin og strande..- se Grækenland
Oplev en dejlig ferie eller forlænget weekend i dejlige lejligheder på 6 fine feriecentre i Danmarks bedste natur. Slap af  med gåture på stranden, mange aktiviteter med bl.a. swimmingpools, aktivitetshal, minigolf m.m.

6 dejlige feriecentre

Hold ferie eller weekend med strand, badeland, aktiviteter, hygge... - Feriecenter...
Find et dejligt sommerhus eller en smukt beliggende stuga i Sverige

Garanti for resultat

Se hvordan du kan annoncere med garanti for et godt resultat... - se annonce tilbud
| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2023 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |
Last Minute