Spanien ferieboliger - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Forside   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os

Find private sommerhuse og ferieboliger på Gran Canaria og Tenerife m.fl.

Ferieboliger i Spanien
Ferieboliger i spanske byer

Sommerhuse - klik:

Søg efter din feriebolig i Spanien:
Se alle feriebyer på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle feriebyer på et kort

Privat udlejning af ferieboliger, villaer, ferielejligheder, byhuse, rækkehuse, overalt på de kanariske øer Gran Canaria, Tenerife m.fl.

Lej din private feriebolig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, feriehus, ferielejlighed eller feriebolig overalt på Gran Canaria og Tenerife

De kanariske Øer - denne paradiske øgruppe med et udsøgt klima med stort set samme temperatur hele året rundt og de herlige sandstrande - består af 7 større øer (Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, Gomera, Hierro) og en række mindre. Hver ø adskiller sig tydeligt fra de andre.

Gran Canaria - det lille kontinent - sådan bliver øen kaldet på grund af de mange forskellige landskaber med europæisk, afrikansk og amerikansk vegetation. Den 2.000 m høje bjergtop midt på øen med dens vældige granitområder gennemskæres også af imponerende slugter, hvor man kan gå fine traveture.

Ved kysterne er der store sandstrande og når der er vinter i resten af Europa ligger turister på stranden og nyder solen og kigger på den snedækkede bjergtop.

De mest kendte steder er udover hovedstaden Las Plamas Maspalomas, Playa de Amadores, Arguineguín, Puerto Rico, Puerto de Mogan og Playa del Ingles.

Tenerife er den største af øerne. På grund af øens beliggendhed og klima består øen af meget forskellige områder med hver sit landskab. Øen er en vulkanø med en 3.718 m høj top - Teide hvor røgen ryger - og en diameter på 20 km. Dalene på siderne af vulkanen er meget frugtbare, og øen har derfor en stor produktion af tomater og bananer.

Øen har alt fra de fineste sandstrande til de stejleste kyster.

De mest kendte steder på Tenerife er Los Cristianos, Playa de las Américas, Puerto de la Cruz, Ten Bel og Guia de Isora - alle dejlige feriesteder med alle feriefaciliteter, butikker og restauranter.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder langs hele kysten. Udover de pragtfulde badestrande er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksus sommerhuse og feriehuse - til udlejning.

Gran Canaria og Tenerife er et perfekt sted for en golfferie, golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet!

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2023 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |