Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Sommerhuse i Sønderjylland og på Rømø og Als

Sommerhuse i Sønderjylland og på Rømø og Als
Søg her efter et sommerhus til leje i Sønderjylland og på Rømø og Als
Udlejning af private sommerhuse i Sønderjylland ved Lillebælt, langs Flensborg Fjord og på Rømø og Als

Sønderjylland er et område med smukkke landskaber, dejlig natur, børnevenlige strande - og Sønderjylland er fyldt med tegn fra sin dramatisk historie. Du kan finde dejlige, privatudlejede sommerhuse i Sydjylland på bl.a. Als i øst og Rømø mod vest i Vadehavet.

Hvis du ønsker et sommerhus ved grænsen til Tyskland , kan du leje et sommerhus langs Flensborg Fjord med udsigt til fjorden og Tyskland.

Dagens udvalgte sommerhuse i Sydjylland, Als og Rømø:

Se flere sommerhuse i Sydjylland - find dem i søgefunktionen ovenfor.

Sydjylland er super til en dejlig ferie i sommerhus

Lej dit private sommerhus i Sønderjylland gennem Ferieboligweb - book ovenfor.

Der er mange sommerhuse pp flotte Rømø

Rømø har flere dejlige sommerhusområder for en god sommerhusferie. For at komme til øen skal du køre fra Skærbæk over en 6 kilometer lang dæmning gennem Vadehavet - noget af den mest særprægede natur i Danmark.

Langs hele Rømøs vestside ligger den kilometerbrede, flade strand mellem Vesterhavet og klitterne. Her kører biler om sommeren mellem solbadende gæster, og store områder er reserveret til keit surfere på stranden. Man skal passe på tiden, hvis man parkerer på stranden, så bilen ikke oversvømmes af det kraftige tidevand.

Sommerhusene på Rømø findes typisk på den østlige side, hvor den største by Havneby ligger, og i Lakolk midt på øen.

Se dejlige sommmerhuse i Gråsten

På Sønderjyllands østside ligger Flensborg Fjord med mange sommerhuse- en typisk fjord med smukke skrænter, sejlskibe på vandet og fine, grønne øer ude i fjorden. Du kan derfor finde et dejligt feriehus tæt på den tyske grænse.

En af de smukkeste byer ved Flensborg Fjord er Gråsten med det kongelige slot Gråsten Slot, hvor kongefamilien hvert år har et sommerophold.

Langs fjordens nordkyst ligger mange dejlige sommerhuse tæt ved grænsen: Kollund, Sønderhav, Rendbjerg og på Broager også Brunsnæs, m.fl.

Sommerhuse på Als ligger bl.a. i Mommark, Skovmose og Kegnæs.

Egnens nok største attraktion er Universe på Als. Universe er et stort oplevelsescenter, hvor videnskaben gøres synlig for alle store og små mennesker med aktiv bevægelse og deltagelse. Besøg centret som afveksling til opholdet i sommerhuset. Det er en stor oplevelse.

Lej sommerhuse langs Flensborg Fjord

Et ferieophold i et sommerhus ved Flensborg Fjord og på Als giver rig mulighed for at besøge Flensborg, den gamle, danske by og købstad syd for grænsen til Tyskland. Her kan du opleve en stor, flot grænseby og gøre fordelagtige indkøb. Endvidere ligger hele Sydslesvig for dine fødder med de mange arkæologiske og historiske seværdigheder

Sønderborg er regionens største, danske by. Byen ligger meget smukt ved Als Sund med Det store historiske museum på havnen direkte ud til sundet. Her var kong Christian II fange i mange år.

Se muséet om slaget ved Dybbøl

Du skal også besøge Dybbøl Mølle med de store skanser på Broager, hvor danskerne tabte slaget om Sønderjylland i 1864.

Der er bygget et stort og flot museum om krigen. Her kan du genopleve krigen, hvor danskerne tabte slaget med de sidste forladergeværer.

 

Du kan også finde sommerbyer langs Lillebælt som f.eks. Hejlsminde og Binderup Strand og feriebyen Arrild inde midt i landet.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private sommerhus til leje, du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og en god pris.

Sydjylland er et vidunderligt sted for hele familien med de smukkeste landskaber, fjorde og seværdigheder.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus på Als eller et sommerhus på Rømø!

Søg efter sommerhuse på Sydjylland - find dem i søgefunktionen ovenfor.