Ferienhäuser in Fjand zu vermieten   Cottages in Fjand for rent  
Sommerhus Fjand

Sommerhuse i Fjand
Søg her efter et sommerhus til leje i Fjand, Danmark
Sommerhus Fjand - private sommerhuse til leje i Fjand

Fjand ved Vesterhavet er et perfekt udgangspunkt for at opleve noget af Danmarks skønneste natur. I Fjand finder I jeres drømme-sommerhus med alle tænkelige bekvemmeligheder. Sommerhuse i Fjand giver jer mulighed for sol, sand og vand, men også om vinteren er et sommerhus i Fjand en skøn naturoplevelse, der kan lade batterierne godt op. Men der er også masser af aktivitets-muligheder, hvis det er ønsket.

Læs mere om Fjand - klik her


Se ferieboligerne i Fjand på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Fjand på et kort


Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Her finder du skønt sommerhus i populære Fjand

Når årets dejlige ferie skal planlægges, og familien har besluttet at det skal være et sted med den skønneste natur, så er der heldigvis mange muligheder i Danmark. De fleste tænker nok straks på vestkysten, og det er da bestemt også her du finder langt de fleste populære feriemål, når naturen skal være spændende og fascinerende. Men hvis I også gerne vil til et område, som måske ikke er alt for turistet, så er Fjand ganske enkelt et virkelig godt bud. Fjand er på trods af at være et mindre område, alligevel blevet super populært som feriemål, for turister som gerne vil have fred og ro, smuk natur og ikke alt for mange turister.

Fjand er faktisk et feriemål med mange tilbagevendende turister, mange falder nemlig for den helt unikke natur, skønne atmosfære og den dejlige fred og ro som findes i og omkring Fjand og Nissum Fjord. Fjand bliver med garanti mere og mere populær de kommende år, i takt med at flere danske og udenlandske turister får øjnene op for dette unikke sted på den jyske vestkyst. Derfor er det uden tvivl en god ide at leje et sommerhus i Fjand nu, så I kan holde en velfortjent sommerferie i sommerhus i Fjand, inden alt for mange turister opdager denne perle på vestkysten.

Når I holder den meget velfortjente ferie i sommerhus i Fjand, så skal I naturligvis først og fremmest nyde den smukke natur. Er vejret godt, så skal I selvfølgelig tilbringe en del tid på de skønne strande omkring Fjand, der er intet bedre end en skøn sommerdag på en strand på vestkysten. I kan eventuelt overveje at tage cykler med i sommerhus, så kan I nyde den skønne natur ved at cykle rundt i dette smukke område omkring Nissum Fjord og på tangen ud til Torsminde.

Der er forholdsvis kort afstand til diverse spændende byer som f.eks. Ringkjøbing og Holstebro med de bedste mulighed for at finde spændende butikker og hyggelige restauranter.

Besøg også Vedersø, hvor Kaj Munk var præst og skrev sine berømte skuespil, før han blev myrdet af tyskerne.

Der er heller ikke langt til Bovbjerg, den store, flotte klint med Bovbjerg Fyr. Du skal se den storslåede udsigt fra fyrtårnet! Herfra ser du langt ud over Vesterhavet, og over land kan du se op til 18 kirketårne.

Der er med andre ord rig mulighed for at forkæle jer selv under en skøn ferie i et hyggeligt og dejligt sommerhus i Fjand, en lille perle på den jyske vestkyst.

Se liste med sommerhuse i Fjand