Ferienhäuser in Gråsten zu vermieten   Cottages in Gråsten for rent  
Sommerhus Gråsten

Sommerhuse i Gråsten
Søg her efter et sommerhus til leje i Gråsten, Danmark
Sommerhus Gråsten - private sommerhuse til leje i Gråsten

Gråsten er en lille hyggelig sønderjysk by, måske allermest kendt for Gråsten Slot, hvor dronni8ngen og hendes familie bor om sommeren. Lige ud til Gråsten Havn ligger ferielejligheder og skønne sommerhuse på stribe. Med et sommerhus i Gråsten er i centralt placeret i forhold til Sønderjyllands mange seværdigheder: Als, Dybbøls Mølle, Sønderborg etc. Et sommerhus i Gråsten giver jer også mulighed for blot at nyde den skønne sønderjyske natur.

Læs mere om Gråsten - klik her


Se ferieboligerne i Gråsten på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Gråsten på et kortSe også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Her finder du det skønneste sommerhus i Gråsten

Gråsten er en hyggelig og idyllisk lille by ved Flensborg Fjord med mange dejlige sommerhuse. Mange bliver så glade for hele området omkring Gråsten, at de vender tilbage mange gange, og gerne i det samme sommerhus.

Gråsten Slot

Når familien holder ferie i sommerhus i Gråsten, så er der masser af muligheder for aktiviteter. I kan f.eks. at tage en tur til skønne Flensborg, som blot ligger en mindre køretur fra Gråsten. Det er en ganske skøn tur langs naturskønne Flensborg Fjord, som I vil nyde.

Gråsten er nok bedst kendt for Gråsten Slot - regentparrets smukke sommerresidens, hvor de hvert år samler hele familien i nogle dage. Det skal I naturligvis besøge - et smukt og stemningsfuldt sted, hvor I vil nyde det smukke slot og den fine have og søen.

Dybbøl Banke

I skal også besøge Dybbøl Banke Centeret, der viser skanserne ved Dybbøl Banke og illustrerer slaget mod prøjserne i 1864. Dybbyl Banke er et meget smukt sted med alle skanserne og Dybbøl Mølle, der blev et betydningsfuldt nationalt symbol. Herfra har man den mest fantastiske udsigt til Flensborg Fjord med Tyskland på den anden side af fjorden og Als Sund med Sønderborg i baggrunden.

På Als ligger Danfoss Universe - den store attraktion, der på en interaktiv måde lader de besøgende selv anskueliggøre fysikkens og matematikkens betydning for vort daglige liv.

Der er mange dejlige sommerhuse i Gråsten, så I kan nemt og hurtigt finde et sommerhus som lever op til jeres forventninger. Ønsker I lukses, så kan I få det, og ønsker I udsigt til vand, kan det ske på havnen i Gråsten, hvor der er skabt et hyggeligt miljø med dejlige sommerhuse.

Hvis du ikke kan finde i sommerhus i Gråsten på Ferieboligweb.dk, kan du måske finde et hus hos Sønderhus - enten i Gråsten eller på Als.

Se liste med sommerhuse i Flensborg Fjord - Gråsten - Fiskenæs