Ferienhäuser in Karrebæksminde zu vermieten   Cottages in Karrebæksminde for rent  
Sommerhus Karrebæksminde

Sommerhuse i Karrebæksminde
Søg her efter et sommerhus til leje i Karrebæksminde, Danmark
Sommerhus Karrebæksminde - private sommerhuse til leje i Karrebæksminde

Karrebæksminde ligger i Sydsjælland ved Suseåens udmunding i Smålandshavet. Karrebæksminde er en hyggelig gammel fiskerby, der nu er et dejligt feriested med mange sommerhuse og masser af sommerliv. Du skal leje et sommerhus i Karrebæksminde, fordi byen har den bedste, børnevenlige badestrand i Sydsjælland, den ligger i et meget naturskønt område med vand, strande og skove og der er masser af muligheder for aktiviteter for dig og din famile.

Læs mere om Karrebæksminde - klik her

Der findes desværre ingen sommerhuse i Karrebæksminde.

Se i stedet sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej et skønt sommerhus i Karrebæksminde

Skal den næste ferie være idyllisk, afslappende, og charmerende på samme tid? Så er Karrebæksminde et godt sted at leje et sommerhus.

Badestrand ved Karrebæksminde

I Karrebæksminde finder du Sydsjællands bedste badestrand. Den fine sandbund, det blå flag og børnevenlige strand gør Karrebæksminde til et skønt feriemål for alle, der elsker strand, hav og badeliv.

Karrebæksminde, der er en tidligere fiskerby, ligger syd for Næstved ved udløbet af Suseåen gennem en stor klapbro. Her er et charmerende miljø med havn og masser af historie og stemning.

Hvis familien er til dejlig natur, hygge, afslapning, vand og aktiviteter, så er der ingen tvivl om at I vil få en dejlig ferie i sommerhus ved Karrebæksminde. Lej f.eks. en kano eller to og brug en dag på Suseåen. Der findes næppe nogen hyggeligere kanotur i Danmark.

Karrebæksminde ligger tæt på Næstved med gode muligheder for at shoppe, og der er kun en halv times kørsel til hyggelige Vordingborg med det berømte Gåsetårn.

Desuden er der en times kørsel til København, så hvis familien kunne tænke sig en tur i Tivoli eller Zoo, ja måske hyggelige Nyhavn, kan det ske hurtigt.

Et oplagt sted at besøge er Knuthenborg Safaripark på Lolland. Her kan I opleve masser af vilde afrikanske dyr i naturlige omgivelser i godsets kæmpestore park. Sæt en hel dag af til besøget.

I kan også besøge det 128 m høje Møns Klint med den flotte, smukke kridtklint, hvor I kan finde små fossiler fra kridttiden. Tag madpakken med og spis den på stranden under klinten.

Se liste med sommerhuse i Karrebæksminde