Ferienhäuser in Klitmøller zu vermieten   Cottages in Klitmøller for rent  
Sommerhus Klitmøller

Sommerhuse i Klitmøller
Søg her efter et sommerhus til leje i Klitmøller, Danmark
Sommerhus Klitmøller - private sommerhuse til leje i Klitmøller

Klitmøller i det nordvestlige Jylland har direkte adgang til det brusende Vesterhav. Sommerhuse i Klitmøller matcher enhver smag. Her finder du både gamle fiskerhuse, traditionelle træsommerhuse, men Klitmøller sommerhuse er også mondæn luksus. Klitmøller er et paradis for surfere, natur-elskere, men også for dem, der bare nyder at trække stikket ud for en stund. Sommerhuse i Klitmøller rummer alle faciliteter og ligger midt i den storslåede Naturpark Thy.

Læs mere om Klitmøller - klik her


Se ferieboligerne i Klitmøller på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Klitmøller på et kort


Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej det lækreste sommerhus i skønne Klitmøller

Vi er heldige med at vi har mange spændende feriesteder i Danmark, og populær ferieform er at leje et sommerhus - gerne i skønne Klitmøller på den jyske vestkyst i Thy. Der er næppe noget bedre end at holde ferie med hele familien. At rejse til et spændende sted og have tid til alt det sjove og bare nyde hinandens selskab. Det er sundt for enhver familie som har en travl og stresset hverdag til daglig, hvor der sjældent er tid til meget socialt.

Solnedganmg i Klitmøller

Klitmøller er en gammel fiskerby, hvor man ikke havde en havn og derfor trak bådene op på stranden. Den gamle by er nu den hyggelige centrum i et sommerhusområde, der ligger ud til klitterne og havet mod nord og vest. Det afgrænses mod syd af den store Nationalpark Thy.

Klitmøller vil give dig en usædvanlig ferie på grund af tætheden på en storslået natur - havet og Nationalparken - og fordi du lever midt i den med de gamle vandreklitter uden for døren.

Vi skal heller ikke glemme de fantastiske strande i Klitmøller, hvor soldyrkerne kan nyde solen, sandet og havet i fulde drag. Se Klitmøller i Google Maps.

Nyd også aftensolen gå rød ned i Vesterhavet - se solnedgangen fra de højeste klitter.

 

Surfer i Klitøller

Du har sikkert hørt en masse omtale af Klitmøller i medierne allerede. Klitmøller er nemlig også kendt som Cold Hawaii, altså Danmarks svar på Hawaii, og det skyldes de fremragende forhold til surfere. Her oplever man rigtig Vesterhavets fantastiske kræfter når den kraftige atlantdønning fra Island og Færøerne med nordvest-vinden drives ind mod kysten. Kom og se kitesurfere og windsurfere udfordre hinanden året rundt - jo mere blæst, jo bedre vejr for surferne.

Der er generelt optimale forhold for at dyrke alle former for vandsport i Klitmøller, og derfor vælge mange at leje et sommerhus i Klitmøller, så de kan nyde en skøn ferie i sommerhus med masser af muligheder for spændende aktiviteter i vandet.

Der er naturligvis mange andre muligheder for at hygge sig når I vælger at leje et sommerhus i Klitmøller. Byen ligger midt i Nationalpark Thy med en ganske fantastisk natur. Den bør I bestemt udforske, det er imponerende med et så stort og næsten uberørt naturområde med skove, søer og masser af dyrevildt.

Når I holder ferie i sommerhus i Klitmøller, er det rig mulighed for at besøge andre spændende feriebyer i nærheden, så I kommer med garanti ikke til at kede jer under jeres dejlige ferie i Klitmøller. Besøg Agger og Agger Tange mellem Limfjorden og Vesterhavet.

I kan også Besøge den gamle fiskerby Nørre Vorupør eller Hanstholm med den store oceanhav og Museumcenter Hanstholm, der viser tyskernes kolosale fæstningsanlæg i byen.

Bestil allerede nu et lækkert og hyggeligt sommerhus i skønne Klitmøller, det er ganske enkelt den sikre vej til en helt forrygende ferie i Danmark.

Se liste med sommerhuse i Klitmøller