Ferienhäuser in Mols zu vermieten   Cottages in Mols for rent  
Sommerhus Mols

Sommerhuse i Mols
Søg her efter et sommerhus til leje i Mols, Danmark
Sommerhus Mols - private sommerhuse til leje i Mols

Mols Bjerge er et must, hvis du lejer et af vores fine sommerhuse i Mols. Mulighederne er mange: Stor luksus med havudsigt og grund til vandet eller et mere traditionelt og hyggeligt sommerhus i Mols. I det smukke Helgenæs er der gode muligheder for gå- og cykelture, hvis I vælger et sommerhus i Mols. Mols Bjerge er et enestående smukt naturområde.

Læs mere om Mols - klik her

Der fandtes ingen sommerhuse i Mols - vi viser i stedet for sommerhuse i nabobyerne til Mols.

Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej et hyggeligt sommerhus ved Mols

Mols er et sted som de fleste kender. Faktisk har de fleste af os besøgt Mols og Ebeltoft i forbindelse med rejse til eller fra Sjælland, men ikke alle er klar over at både Mols og Ebeltoft i dag er super populære feriemål. Du kan her vælge blandt de aller bedste sommerhuse.

Mols

Mols byder på den mest fascinerende natur og er derfor udnævnt til Nationalpark Mols. Det tiltrækker naturligvis mange turister, især turister som til daglig lever i en storby uden nem adgang til skøn natur, strand, vand og frisk luft. Det finder de i Mols, og derfor vælger tusindvis af turister hvert år at leje et skønt sommerhus ved Mols.

Naturen er imponerende efter danske forhold. Der meget kuperet i Mols, men det er et prakfuldt område for cykling på de mange små og lidt trafikerede veje, så hvis I elsker at cykle, så husk cyklerne når I lejer sommerhus ved Mols. Der er gode muligheder for skønne cykelture i Mols Bjerge.

Sydspidsen af Mols - Sletterhage Fyr

På sydspidsen af Mols finder du Helgenæs, en lille halvø med smukke bakker, klinter, et hyggeligt sommerhusområde og Sletterhage Fyr. Fra fyret er der en storslået udsigt over hele Århus Bugt, Samsø og Tunø. Herfra kan du også observere de aller største skibe til eller fra Århus Havn.

Både Mols og Helgenæs dyrkes landbrugsmæssigt, men du finder alligevel en enestående natur, hvis mage kun findes få steder i Danmark.

Du skal også huske at bade under din ferie på Mols. Der er mange steder hele vejen rundt, men de bedste steder findes nok ved Ebeltoft Vig, hvor der er store børnevenlige badestrande.

Når I holder ferie i sommerhus ved Mols, så er der ikke langt til andre spændende byer som for eksempel Ebeltoft og Grenå, og hvis I gerne vil til en decideret storby, ja så er ikke langt til Aarhus, storbyen, hvor der er alt hvad I ønske jer af en storby. Den korte afstand til Aarhus betyder også, at mange kører herfra til Mols i weekenden, hvor de nyder at slappe af i et hyggeligt sommerhus.

Andre oplagte mål for en tur kan være Kattegatcentret i Grenå med det imponerende saltvandsakvarium med bl.a. hajer og Fregatten Jylland, der ligger i Ebeltoft.

Forkæl hele familien med en skøn og afslappende ferie i et lejet men super hyggeligt og dejligt sommerhus ved Mols. Det er sundt for sjælen med kvalitetstid sammen med familien, og hvorfor ikke nyde hinanden i et dejligt sommerhus ved Mols, det vil I bestemt ikke fortryde.

Se liste med sommerhuse i Rønde