Ferienhäuser in Rørvig zu vermieten   Cottages in Rørvig for rent  
Sommerhus Rørvig

Sommerhuse i Rørvig
Søg her efter et sommerhus til leje i Rørvig, Danmark
Sommerhus Rørvig - private sommerhuse til leje i Rørvig

Rørvig er en populær sommerby på Vestsjælland få kilometer fra Nykøbing Sjælland med masser af sommerhuse. Byens centrum emmer af gammel havneby, og du finder alle niveauer af sommerhuse i området  både de mondæne og mere traditionelle sommerhuse. Ved Rørvigs havn går den store krabbejagt, og langs hele nordkysten og ud til Isefjorden finder du sommerhuse ved fine badestrande.

Læs mere om Rørvig - klik her


Se ferieboligerne i Rørvig på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Rørvig på et kort
Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Find det bedste sommerhus i Rørvig

Hvis familiens næste ferie gerne må være afslappende og hyggelig uden alt for mange turister, men stadig med mange muligheder for liv og aktivitet, så er charmerende Rørvig ved udmundingen af Roskilde Fjord et godt bud. Rørvig er en kendt ferieby med mange, dejlige sommerhuse ud til Kattegat, og der er mulighed for mange aktiviteter og for at kunne nyde den dejlige danske natur i smukke omgivelser.

Badestranden i Rørvig findes ikke bedre i Danmark. Du kan typisk gå fra sommerhuset til stranden ad en sti op gennem de flotte klitter, hvor du kan finde læ for vinden. Badestrandene er fine og badevandet i Kattegat er selvfølgelig med det blå flag.

Rørvig havn

Rørvig er en tidligere fiskerby, og det bærer hele byen præg af på en positiv måde. Gamle fiskerbyer har altid en fantastisk stemning, speciel atmosfære, masser af historie, charme og desuden er det noget idyllisk over det hele.

Mange nyder ferien i Rørvig omkring havnen. Her er der altid masser af liv og mulighed for diverse spændende aktiviteter. Der er gang i de lokale butikker, cafeer og restauranter på en skøn sommerdag. Det er svært at forestille sig et bedre sted at holde ferie, end i skønne Rørvig på en perfekt dansk sommerdag.

Naturen om Rørvig

Området om Rørvig er meget smukt med Kattegat og de bedste strande i nord og specielle landskaber mod Roskilde Fjord i syd. hele området kan udforskes fra masser af fine gang-. og cykelstier - klik på kortet til venstre for at se mere.

Havnen er byen omdrejningspunkt. Her fiskes krabber og fisk i massevis af børn og voksne og herfra færgen til Hundested og Nordsjælland, hvis familien gerne vil på en dejlig tur i forbindelse med ferien i sommerhus i Rørvig.

På havnen ligger Odsherreds ældre bygninger, den gamle Lodsoldermandsgård, der var hjemsted for lodserne, der tidligere hjalp skibsfarten med at sejle på Roskilde Fjord.

Øst for havnen ligger Skansehage og Skansebugten, som siden vikingetiden har fungeret som naturhavn.

Giv familien den bedste ferie ved at bestille et skønt sommerhus i Rørvig allerede nu, så har i noget at glæde jer til. Find et sommerhus som lever op til jeres forventninger til et sommerhus i Rørvig, nemt og hurtigt.

Se liste med sommerhuse i Rørvig