Ferienhäuser in Skallerup Klit zu vermieten   Cottages in Skallerup Klit for rent  
Sommerhus Skallerup Klit

Sommerhuse i Skallerup Klit
Søg her efter et sommerhus til leje i Skallerup Klit, Danmark
Sommerhus Skallerup Klit - private sommerhuse til leje i Skallerup Klit

Skallerup Klit er en del af Jammerbugten I Nordjylland. I Skallerup Klit får du skønne sommerhuse og børnevenlige badestrande for alle pengene. Du kan også tage på spændende ture  dels til Skagen og til Aalborg, fra et sommerhus i Skallerup Klit. Men lokalområdet er også rigt, særligt på natur med sine dybe slugter, klitterne, der kan besties af den aktive feriegæst. Besøg også det store badeland og feriecenter i området.

Læs mere om Skallerup Klit - klik her


Se ferieboligerne i Skallerup Klit på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Skallerup Klit på et kort


Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Hold ferie i et skønt sommerhus i Skallerup Klit

Skallerup Klit er blandt de mest populære feriemål i hele Danmark. Netop Skallerup Klit er nok mest kendt for det populære feriecenter i Skallerup Klit, som hvert år besøges af tusindvis af turister fra både ind- og udland. Men Skallerup Klit er naturligvis meget mere end blot et feriecenter. Det er også et stort sommerhusområde, og et sted som hvert år tiltrækker mange turister, som skal holde ferie i et skønt sommerhus.

Skallerup Klit er et smukt område, med en helt fantastisk natur med hav, klinter og klitter.

Når familien holder ferie i et lejet sommerhus i Skallerup Klit, så er der masser af aktiviteter lige i nærheden. Det er muligt at benytte sig af de mange muligheder på feriecentret, selvom I bor i sommerhus, og derfor er hele området omkring Skallerup Klit er så populært for især børnefamilier.

Rubjerg Knude syd for Lønstrup

Under en ferie i sommerhus i Skallerup Klit, er der mulighed for at besøge nogle af de spændende turistbyer, som alle er i kort afstand på vestkysten. I kan for eksempel besøge charmerende Lønstrup, der ligger lige syd for Skallerup Klit.

Der er ikke langt til Rubjerg Knude, der nok er den største attraktion i området. Her kan I se en 80 m høj klint med vandreklitter på toppen og de sidste rester af det gamle fyrtårn. Se det før det styrter i havet.

I kan også besøge den hyggelige, gamle fiskerby Løkken, hvor fiskekuttere stadig trækkes på land. Herfra kan I køre ad den meget brede og fine strand til Blokhus. Lidt uden for Blokhus finder I Fårup Sommerland, der er det helt store sted for børn og barnlige sjæle.

Alle disse byer byder på masser af spændende butikker, dejlige strande og hyggelige restauranter, så der er rig mulighed for både shopping, afslapning og forkælelse.

Og hvorfor ikke tage en tur til toppen af Danmark, nemlig populære Skagen, som er mindre end en times kørsel fra Skallerup Klit, her kan I nyde atmosfæren på havnen og naturligvis tage en tur på Grenen, spidsen af Danmark.

Eller tag til Hirtshals med Nordsø Oceanium - et enestående sted, hvor man viser livet i Nordsøen. Tag samtidig et kig på den store fiskerihavn.

Der bygges konstant nye og super lækre sommerhuse i området omkring Skallerup Klit, og derfor kan I nemt og hurtigt finde et indbydende sommerhus. Der er alt fra det enkle sommerhus til det ganske luksuriøse sommerhus med spa og pool. Der er med andre ord sommerhuse i Skallerup Klit for enhver smag, bestil jeres sommerhus allerede i dag.

Se liste med sommerhuse i Skallerup Klit - Nørlev Strand