Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Sommerhuse udlejes på Bornholm

Sommerhuse på Bornholm
Søg her efter et sommerhus til leje på Bornholm
Udlejning af sommerhuse og ferieboliger på Bornholm i Dueodde, Svaneke, Balka, Gudhjem m.fl.

Bornholm er den smukkeste og mest spændende ø i Danmark. Bornholm er anderledes på grund af sin beliggenhed i Østersøen og på grund af sine mange klippe - klippekyster og klippelandskaber med Hammeren og Hammershus på Nordbornholm som det mest markante sted. Det er ikke uden grund at sommerhuse på Bornholm er meget populære.

Dagens udvalgte sommerhuse på Bornholm:Se flere sommerhuse på Bornholm - find dem i søgefunktionen ovenfor.

Bornholm er lige til en dejlig ferie i sommerhus

Lej dit private sommerhus på Bornholm gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt sommerhus eller feriebolig mange steder på Bornholm. Find det rette sommerhus ved hjælp af søgefunktionen ovenfor.

Bornholm har en perlerække af vidunderlige feriebyer med sommerhuse: Du kan finde:

Sommerhuse i Gudhjem, den vel nok smukkeste by på Bornholm. Sommerhuse i Gudhjem Byen ligger højt hævet området, og man kører derfor op ad en lille "bjergvej" for at komme til den hyggelige bycentrum.
Gudhjem er kendt for sine røgede sild, der ryges i de smukke skorstene, der er bygget til rygning af sild fanget af fiskere fra byen.
Du kan nyde Sol over Gudhjem, et stykke smørrebrøde med røget sild, æggeblomme, radiser og purløg.
Du kan sejle til Christiansø fra Gudhjems hyggelige havn, der tidligere var hjemsted for mange fiskere.

Sommerhuse i Svaneke. Byen er utrolig hyggelig med en havn, restauranter, et bryghus og meget mere. Svaneke har et særpræget og smuk vartegn: vandtårnet, der er tegnet af den berømte arkitekt Jørn Utzon. Lige uden for Svaneke ligger Bornholms berømte forlystelsespark Brændegårdshaven. Her er alt for børn og voksne på jagt efter oplevelser i både legeland, vandland og dyrepark og karkend dejlige natur.

Sommerhuse i Allinge-Sandvig, den dobbelte byer på nordsiden af Bornholm. Byerne var oprindeligt 2 byer, men udgør nu en samlet by med 2 havne og sandbadestrande mellem klipperne. Der er mange sommerhuse og ferieboliger i byen. Sommerhusene findes i mange størrelser, og de fleste ligger højt over byen med en flot udsigt ud over Østersøen. Allinge-Sandvig ligger ikke langt fra Bornholms største attraktion Hammershus.

Sommerhuse i Dueodde er nok noget af det bedste sted for sommerhusudlejning på Bornholm. Dueodde er et stort gammelt sandflugtsområde, der nu er beplantet og omgivet af fine sandstrande. De elskes af de mange sommerhusgæster, der kan sig ned på stranden eller i klitterne. Dueodde og omliggende småbyer indeholder rigtig mange dejlige feriehuse i alle størrelser og med forskellige grader af luksus.

Der er mange flere byer på Bornholm, og de udmærker sig alle med storslåede udsigter, vidunderlige gåture, rent badevand, det blå flag og hyggelige byområder.

Bornholm - spændende rundkirker

Bornholm er kendt for sine rundkirker, sit flotte kunstmuseum, Hammeren, Ekkodalen, helligdomsklipperne og mange, mange andre ting.

Overalt på Bornholm ligger sommerhuse og hoteller. Mange steder ligger de private sommerhuse tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder ved en smal sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Bornholm - spændende rundkirker

Bornholms største attraktion er uden korkurrence klippeknuden på øens nordspids, Hammeren med den gamle borgruin Hammershus. Hammeren er et stort område med imponerende klipper, der rejser sig fra havet og øverst oppe ligger det imponerende Hammershus

Hammerhus er Nordeuropas største ruinkompleks. Borgen blev bygget i 1200-tallet og er siden udbygget af konger til forsvar for Bornholm.

Besøgscenteret giver mulighed for at opleve Hammeren i en nyt perspektiv, og du kan her læse og Hammershus og få et overblik over de mange oplevelser, der venter dig i området.

Sommerhusudlejning på Bornholm foregår let og ukompliceret. Du finder dit private sommerhus til leje. Du kontakter udlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan også leje et sommerhus på Bornholm gennem vor partner, se nederst under søgeresultaterne. Få overblikket over alle de danske sommerhuse hos Campaya sommerhusudlejning.

Bornholm er et vidunderligt sted - tag på en golfweekend eller hold jeres sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et hyggeligt, privat sommerhus på Bornholm!

 

Søg efter sommerhuse på Bornholm - find dem i søgefunktionen ovenfor.