Ferienhäuser in Henne Strand zu vermieten   Cottages in Henne Strand for rent  
Sommerhus Henne Strand

Sommerhuse i Henne Strand
Søg her efter et sommerhus til leje i Henne Strand, Danmark

Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej det skønneste sommerhus ved Henne Strand

Vi elsker at holde ferie, og sommerferie i sommerhus er en ferieform som bliver mere og mere populær. Det er alt fra en forlænget weekend til flere ugers dejlig ferie i et skønt sommerhus.

Der er da også sommerhuse for enhver smag, små og hyggelige sommerhuse eller store og yderst luksuriøse sommerhuse, du kan ganske enkelt få det præcis som du vil have det.

Henne Strand

Der er utrolig mange skønne feriesteder i Danmark, men der er ingen tvivl om at Henne Strand er blandt de mest populære områder, når der skal lejes sommerhus til ferien. Henne Strand har været populært hos både danske og udenlandske turister i mange år, og alt tyder på at ferie i sommerhus ved Henne Strand blot bliver mere og mere populær. I kan helt sikkert finde et hyggeligt sommerhus som lever op til jeres forventninger til en god ferie i sommerhus.

Henne Strand er naturligvis populær på grund af den skønne strand. Hele området omkring Henne Strand byder på en utrolig fascinerende og imponerende natur, der er bestemt ikke noget at sige til at mange forelsker sig i dette område, og derfor vender tilbage år efter år.

Men Henne Strand er naturligvis meget mere end blot strand og natur. Henne Strand blev meget tidligt et populært feriested og der findes derfor flotte, gamle bygninger til minde om den tidlige turisme.

Klitgaarden i Henne Strand

De mange turister i dag betyder at I kan finde mange spændende butikker og lækre restauranter i og omkring Henne Strand. Her er der rig mulighed for shopping, og for at lade jer forkæle på en hyggelig restaurant, det er jo en stor del af det at holde ferie i sommerhus.

Et besøg i Kærgard Plantage er spændende, bl.a. på grund af den høje klit, Gråmulebjerg, og den tilsandede egeskov, Kærgård Løvklitter. Træerne her har oprindeligt vokset flere meter under den nuværende overflade. De er gennem årene blevet dækket af fygesand som træerne dog hele tiden vokser op over.

Henne Strand ligger tæt på det store feriecenter Dayz Seawest med et meget stort og flot badeland. Glæd børnene med en tur hertil.

I skal også tage en dag til vidunderlige Legoland. Det kan børnene (og de voksne) ikke få nok af.

Tag også til Esbjerg med den store havn og De 4 hvide mænd, er en 9 meter høj skulptur i hvid beton, der kigger kigger ud over havet.

Forkæl hele familien og gode venner med et lækkert ophold i et dejligt og hyggeligt sommerhus ved Henne Strand, her er skønt hele året rundt, og der er mange skønne sommerhuse at vælge imellem.

Se liste med sommerhuse i Henne Strand